ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Tamir_3364685
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

Tamir_3364685

@Tamir_3364685

1
    מוניטין
    35
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3364685 גיל 56

Tamir_3364685 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Tamir_3364685

• אמנון המדריך שלי בבלגרד

היעד בלגרד היה ספוטני. ולאמנון הגעתי דרך אחת הכתבות כאן. איש מדהים .בעל ידע רב מוכר ואהוב גם על ידי המקומים. יום שישי בסיור הרגלי המקומי היה מועיל ומהנה טיפים למכביר. בשבת בטיול הארוך לנובי סוד היה מהנה ושילב שורשים יהודים לצד קניות ותובנות אחרות. בלגרד ואמנון הייתם טובים עלינו. נהנו מאוכל מעולה. מעדוני לילה. אנשים יפים וחמים. מלון מוסקבה המפנק. וכמ😘בן לפני החזרה לארץ מסא'ג מפנק מהצוות המקצועי של אמנון .אמנון אין ספק הפך את הטיול להצלחה כבירה❤נחזור שוב אין ספק

תודה אמנון

פורסם בפורום אירופה
      Tamir_3364685
      Tamir_3364685

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Tamir_3364685

• RE: אמנון המדריך שלי בבלגרד

@Tamir_3364685

לגבי מועדנים לי אישית יצא להיות במועדון הבנק יש להזמין מקומות מראש.מועדון שבו מגיעים רוב החברה הצעירים .המשקאות זולים בהשוואה לישראל.המוסיקה היא שחורה.שהמשיכה למיינסטריים .מועדון חזק,לא פעל בגלל המעבר שלו מעונת הקיץ לחורף והוא המומלץ.ביותר הוא הפרייסטייל .באותה שורה של המעדונים שהזכרתי בחאלה בטון ראמפה יש,עוד מעדונים שניתן להיכנס בניהם הגוטיק

פורסם בפורום אירופה
      Tamir_3364685
      Tamir_3364685

@כתבתי בקצרה את התרשמותי מהטיול שכללו מסעדות ברמה גבוהה טורו מסעדת בשר בשיטת אוכל כפי יכולתך במחיר מצחיק .מסעדת לורנצו האיטלקית המיוחד מצד אחת באוכל האיטלקי המשובחמאך.יש,גם דגים ובשרים ולא פחות חשוב עיצוב המסעדה שוק הפירות והירקות המקומי מומלץ גם בשביל לקנות וגם בשביל לראות. נובי סאד עיירה ציורית עם שורשים של העם היהודי שנטבח כאן.כולל ביקור בבית הכנסת.העיירה זמן שהזמן עצר בה מלכת .המוצדה בסוף המדרחוב שכוללת מוזיאון צבאי קטן עם טנקים ותותחים מתקופת שונות .

פורסם בפורום אירופה
      Tamir_3364685
      Tamir_3364685

@מטייל_4066966

מסאג זה עניין אישי

אני ואשתי טופלנו בעדינות ובחן בקשנו וקיבלנו מה,שרצינו

בלי אגרסביות .וגם עם המצב מכאיב אפשר תמיד לבקש מהמעסה להוריד הילוך

פורסם בפורום אירופה
      Tamir_3364685
      Tamir_3364685
    • אמנון המדריך שלי בבלגרד

היעד בלגרד היה ספוטני. ולאמנון הגעתי דרך אחת הכתבות כאן. איש מדהים .בעל ידע רב מוכר ואהוב גם על ידי המקומים. יום שישי בסיור הרגלי המקומי היה מועיל ומהנה טיפים למכביר. בשבת בטיול הארוך לנובי סוד היה מהנה ושילב שורשים יהודים לצד קניות ותובנות אחרות. בלגרד ואמנון הייתם טובים עלינו. נהנו מאוכל מעולה. מעדוני לילה. אנשים יפים וחמים. מלון מוסקבה המפנק. וכמ😘בן לפני החזרה לארץ מסא'ג מפנק מהצוות המקצועי של אמנון .אמנון אין ספק הפך את הטיול להצלחה כבירה❤נחזור שוב אין ספק

תודה אמנון

פורסם בפורום אירופה
      Tamir_3364685
      Tamir_3364685