ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. shlio
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 44
    • פוסטים 58
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

shlio

@shlio

0
    מוניטין
    58
    צפיות בפרופיל
    58
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2909873 גיל 56

shlio הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי shlio

• תאילנד עם המשפחה

אנחנו מתכננים לנסוע לתאילנד ברגע שייפתח ויתאפשר בינתיים מתחילים לבדוק ולברר הנסיעה מתוכננת לשבועיים , רוצים יומיים בנקוק ואח”כ טיסה לקוסמוי .

עם 3 ילדים גילאים 11-19 .

דרך מי הכי כדאי ומשתלם להזמין טיסות ? 

אשמח לעזרתכם לגבי מלון בבנקוק ולאחר מכן מלון באי – בקוסמוי מחפשים משהו מפנק עם ארוחת בוקר לפחות ואם יש הכל כלול בכלל טוב , בריכות והכי חשוב על החוף . 

אטרקציות מומלצות באי ? 

ובכללי כל טיפ ואו מידע ואו המלצה נשמח . תודה רבה 

פורסם בפורום תאילנד
      shlio
      shlio
    • RE: טיול יומי בלונדון בנוסמבר

@rzimet

תלוי איזה יום זה , אם זה יום שבת – ראשון רוב השווקים פתוחים וזה נהדר לעשות יום שווקים ולעבור בכולם , לכל אחד אופי אחר , צבעוניות אחרת , אנשים אחרים , אם היום באמצע השבוע אז רוב השווקים סגורים ואו פעילים אבל במסגרת שוק רגיל ולא ססגוני כמו בסופ”ש , אז הייתי מציעה  ללכת לקובנט גארדן משם ללאסטר סקוואר משם להיכנס לרחובות אוקספורד , ריג’נט , וכמובן כל הנ”ל יש מליון סמטאות שמתגלות לך וחנויות מוחבאות ואשר “לכת לאיבוד” ולמלא לך יום שלם , בסוף האוקספוד את מגיעה להייד פארק כנסי אליו וטיילי בו הוא נפלא , ממנו תגיעי לארמון באקינגהאם יכולה להיכנס לסיור בתוכו לאחר מכן הייתי לוקחת טיוב לנוטינג היל ! אמנם השוק שם פעיל רק בסופ”ש כמו שציינתי (שבת ראשון) אבל גם באמצע שבוע השכונה מדהימה ומיוחדת – הבתים , החנויות , הבתי קפה .

אם את צריכה עוד עזרה תשאלי …..:)   

פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio
    • RE: ברלין

@שוקי3

תודה רבה 

פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio
    • ברלין

נוסעים פעם ראשונה עם נערה בת 13 ונער בן 15 , רוצים להזמין דירה , נשמח לקבל כיוון של מיקומים טובים יותר – היכן עדיף וכגאי לקחת את הדירה ומיקומים טובים פחות 

תודה

פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio
    • פראג לצעירים
      זוג צעיר רוצה לנסוע לפראג בספטמבר אשמח להמלצות – מהיכן להזמין טיסות זולות ? מלון טוב במרכז לא יקר? מקומות בילוי ?
      פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio
    • אמסטרדם לצעירים
      אשמח להמלצות על מקומות לחבר'ה צעירים שנוסעים מחרתיים לטיול לפני צבא לאמסטרדם תודה . 
      פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio
    • לילה בצפון בסביבות מטולה
      אשמח להמלצה על מקום לינה בסביבות מטולה למשפחה עם 3 ילדים . צימר או מלון לא משנה . תודה . 
      פורסם בפורום טיולים בארץ
      shlio
      shlio
    • טיסת איזיג'ט ללונדון

האם יש במטוסי איזיגט חיבור להטעין מחשב נייד?

פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio
    • אויסטר או טראוולכארד

אהלן אני נוסעת עם ביתי בת ה 12 ללונדון ל 7 ימים לפי מה שהבנתי הכי טוב לי לקנות את הטראוולכארד לשבוע . לביתי לעומת זאת כדאי את האויסטר כי הוא נותן 50 אחוז הנחה. האם זה אפשרי לקנות לי טראוולכארד ולה אויסטר? לפי מה שקראתי יש אפשרות להטעין את הטראוולכארד על האויסטר? אשמח להסבר איך עושי את זה והיכן עושים את זה ומה הכי טוב לנו . תודה רבה 🙂 

פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio
    • הסעות מלוטן

אשמח להמלצות על נהג אמין מלוטן לדירה במרכז לונדון וחזרה לאחר 7 ימים . תודה רבה .

פורסם בפורום אירופה
      shlio
      shlio