טיול יומי בלונדון בנוסמבר
-
היי לכולם,
למי יש המלצות לטיול רגלי בלונדון בוקר עד ערב אפילו.
קצת לראות, קצת לאכול, לשתות כמובן שווקים יד שנייה ואפילו אטרקצייה תיירותית כלשהי.
תודה מראש לכולם

-
-
פעם אחרונה לפני 20 שנה…
3 ימים ברוטו יש לי שהיום השני הוא כמעט מלא ובו אני רוצה להסתובב לבד בעיקר ברגל אם אפשרי
שווקים יד שנייה, שווקים רגילים, מקומות מגניבים לאכול, בעיקר לספוג אוירה, אולי גם גלריה מעניינת, פאב נחמד
-
שלום
תרשמי בגוגל שווקים בלונדון ותגיעי לכולם.
הטובים ביותר בעיני. שוק בורו. שוק פורטובלו רוד. שוק קמדן טאון. שוק לדנהול בסיטי של לונדון אוכל בעיקר
קובנט גרדן.כמובן.והסוהו של לונדון תהני
-
תלוי איזה יום זה , אם זה יום שבת – ראשון רוב השווקים פתוחים וזה נהדר לעשות יום שווקים ולעבור בכולם , לכל אחד אופי אחר , צבעוניות אחרת , אנשים אחרים , אם היום באמצע השבוע אז רוב השווקים סגורים ואו פעילים אבל במסגרת שוק רגיל ולא ססגוני כמו בסופ”ש , אז הייתי מציעה ללכת לקובנט גארדן משם ללאסטר סקוואר משם להיכנס לרחובות אוקספורד , ריג’נט , וכמובן כל הנ”ל יש מליון סמטאות שמתגלות לך וחנויות מוחבאות ואשר “לכת לאיבוד” ולמלא לך יום שלם , בסוף האוקספוד את מגיעה להייד פארק כנסי אליו וטיילי בו הוא נפלא , ממנו תגיעי לארמון באקינגהאם יכולה להיכנס לסיור בתוכו לאחר מכן הייתי לוקחת טיוב לנוטינג היל ! אמנם השוק שם פעיל רק בסופ”ש כמו שציינתי (שבת ראשון) אבל גם באמצע שבוע השכונה מדהימה ומיוחדת – הבתים , החנויות , הבתי קפה .
אם את צריכה עוד עזרה תשאלי …..:)
-
תודה על התגובה
דבר ראשון זה לא "היא" אלא "הוא".…
שטויות..
דבר שני, אני באמצע שבוע שם, פחות בעניין של ממש שופינג אלא יותר אוירה מסביב, אולי ממש בקטנה אבל אוקספורד למשל בטח לא מעניין בקטע הזה
אז מה באמת שווה לעשות? איפה להתחיל ומשם להתקדם ברגל אני מעדיף כמובן, אולי אם יש איזה מוזיאון שווה גם, לא משהו גדול מדי
תודה מראש
-
בהנחה שאחרי יום תרצה להגיע שוב, מוצעות כמה אפשרויות:ללכת לאורך התמזה, אם לא גשום רצח. ואז,אם אתה אוהב אמנות מודרנית לראות מה יש בטייט מודרן, בגדה הדרומית, ואם אמנות קלאסית טייט בריטן בגדה הצפונית.
אם אתה מאוהבי זכוכית מיוחדת. הסטודיו של פיטר לייטון בברמונדזי ושוק האוכל בורו קרוב לשם.
אפשרות נוספת: שילוב של ישן וחדש: תמזה ולונדון ברידג’, כנסיית סט. פול ומשם ללכת לברביקן. בדרך רואים שילוב של הבניה המודרנית של לונדון, גלריות ופאבים, ומקנחים במרכז אמנות (barbican) שיש בו גם תערוכות וגם הופעות וגם בית קפה לצד אגם מלאכותי.
לפעם הבאה: באיסט אנד, שורדיצ’ והסביבה המון קירות עם ציורי גראפיטי מעניינים, מסעדות אסיתיות והודיות ושוק ספיטלפילד.
-
השלמות: בטיול לאורך התמזה אפשר לפנות לראות את ווסטמינסטר וווסטמינסטר אבי, זו גם הזדמנות לראות את אתר ההכתרה האולטימטיבי ולא רחוק משם הפגנות בעד ונגד הברקזיט.במסלול מסט. פול לברביקן אפשר לשלב את שוק לידנהול.
טרפלגר סקוור והנשיונל גלרי, ובעיקר גליית הפורטרטים זה גם תמיד מומלץ ואפשר לשלב עם קובנט גארדן ולא רחוק מקובנט גארדן פינה חמודה וצבעונית הקרויה נילס יארד.
-
תודה רבה .