פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי iddok12
-
RE: ותיקן עם תינוקתודה רבה. אני מבין שמותר להיכנס עם עגלה. השאלה שלי האם ההתניידות עם עגלה בתוך הוותיקן נוחה או שעדיף ללא העגלה?פורסם בפורום אירופה
-
ותיקן עם תינוקפורסם בפורום אירופה
שלום,
אנחנו נוסעים לרומא עם תינוק בן שנה ו-8 חודשים באפריל. אנחנו מתכננים לבקר בוותיקן.
האם אפשרי להסתובב בוותיקן עם עגלת תינוק?
שאלה נוספת, מהי תחנת המטרו הכי קרובה לוותיקן?
תודה מראש
-
RE: פורטוגל עם תינוקפורסם בפורום אירופה
תודה רבה לך,
שמענו לעצתך, חושבים אז על איטליה לשבוע.
מה דעתך על שילוב של רומא, עם עיר נוספת כמו למשל מילאנו? (יודעים שיש נסיעה ברכבת ביניהן, נברר פרטים לעומק ונחליט).
פשוט אנחנו מאוד רוצים לנסוע לשבוע ולא רק ל4 ימים, אז חושבים מה כדאי לשלב בלי הרבה ריצות מתישות.
-
פורטוגל עם תינוקפורסם בפורום אירופה
שלום,
אנחנו זוג ששוקל לנסוע באפריל לפורטוגל לשבוע עם תינוק בן 1.8 (עגלה אבל יכול ללכת בין לבין), מעדיפים להתמקם בליסבון ולקחת טיולי יום בסביבה בתחבורה ציבורית.
האם ההתניידות בתוך ליסבון עצמה נוחה עם עגלה? קראתי שהיא בנויה מעליות וירידות ואפשר לקחת מעליות, אך האם זו אופציה ריאלית עם עגלה?
ומה לגבי הערים מסביב כמו סינטרה? כדי להגיע לכל האתרים, הכול דורש טיפוס?
ומעבר לסינטרה, איזה עוד מקומות קרובים כדאי לשלב?
תודה לכל העונים
-
לונדון עם תינוקפורסם בפורום טיולי משפחות
שלום,
אנחנו זוג המתכנן לנסוע ללונדון באפריל עם תינוק בן שנה ושמונה חודשים. רצינו לשאול מספר שאלות:
- האם הירידה לרכבת התחתית נגישה לעגלות? האם בתוך הרכבת עצמה נוח לנסוע עם העגלה?
- האם נוח לנסוע באוטובוסים עם עגלה? ובכלל איך האוטובוסים לעומת הרכבת התחתית מבחינת הגעה למקומות?
- איך מזג האוויר באפריל?
תודה מראש
-
RE: שדה התעופה בטורונטו YYZפורסם בפורום צפון אמריקה
7 שעות ברוטו בין הטיסות (מרגע הנחיתה עד רגע ההמראה)
-
שדה התעופה בטורונטו YYZפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום לכולם,
יש לי טיסה חזרה מארה”ב לישראל עם עצירה של 7 שעות בשדה התעופה בטורונטו (YYZ). האם יש לי מספיק זמן לצאת מהשדה ולטייל קצת בעיר? כמה זמן לוקחת הנסיעה מהשדה לעיר?
תודה מראש
-
כרטיס נסיעות בקוריאהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי
האם יש כרטיס (PASS) או משהו בסגנון שמשתלם לקנות, ומשמש לסיאול ו/או מחוצה לה?
קראתי על T-MONEY ועל KORAIL PASS, אבל לא ברור לי כ'כ מה ההבדל ביניהם ומי מהם משתלם יותר (אנחנו נהיה בג'ג'ו שפחות רלוונטי פה, סיאול וסוקצ'ו).
תודה לכל העוזרים
-
Baishuitaiפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי
אנחנו מתלבטים אם כדאי לנסוע ל- baishuitai אחרי סיום טרק דילוג הנמר. המסלול המקורי הוא לחזור לליג'יאנג בסיום הטרק ולמחרת לנסוע לדאלי. אז השאלה היא איך ההגעה לאזור והיציאה ממנו, והאם ניתן לנסוע ממנו ישירות לדאלי מבלי לעבור בליג'יאנג.
תודה לכל העוזרים
-
האי ג'ג'ו בדרום קוריאהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי,
האם מישהו יכול לתת לי מידע לגבי ההתמצאות בתוך האי ג'ג'ו - איך התחבורה הציבורית באי? האם כדאי לשכור שם רכב או לקחת טיולים מאורגנים כדי להגיע לאתרים השונים?
בנוסף, באיזה אזור כדאי לישון?
תודה מראש