אני ממש מודה על העצות של כולכם, ולקחתי לתשומת ליבי.
רכבת לא כדאית לי, הודיעו באתר של אמתטרק שבאותו יום חלק מהמסילות יהיו סגורות ויעבירו נוסעים בין רכבות. בנוסף, הכרטיסים הזולים של הרכבת כבר נגמרו.
אז בעקבות ההמלצות של כולכם, הזמנתי טיסה מוקדמת יותר לקנדי, כך שהנחיתה צפויה בשעה 16:30 ולא בשעה 20:00. גם אם יהיה איחור של שעה או אפילו יותר, יש לי מספיק זמן לחכות למזוודה ולא אצטרך לרוץ בין הטרמינלים.
בנסיעה הבאה שלי (

) אני פשוט אדאג להישאר לילה במנהטן. גם כיף וגם פחות דאגות….).
שוב, תודה לכולם!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי orit1207
-
RE: שאלה לגבי קונקשן בקנדיפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: המלצה ללינה במפלי הניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
היי,
בשנה שעברה הייתי במלון The Oakes Hotel Overlooking the Falls שבצד הקנדי. הוא משקיף גם למפלים הקנדיים וגם למפלים האמריקאיים. הנוף מקסים מהקומה ה- 14 ואפשר היה לראות גם את מצג האורות היפה מהחדר. כשהזמנתי אותו, לא היה צריך לבחור את נוף המפלים השונים.אם אתם מגיעים עם רכב – החנייה יקרה, שילמתי 27 דולר ללילה (הייתי שני לילות). המלון מאפשר לעמוד מול הלובי 20-30 דקות לעשות צ’ק אין ולהעלות את המזוודות ואז חייבים לפנות את הרכב. אפשר לחנייה היקרה אבל אפשר גם לחניות זולות יותר בסביבה...
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי orit1207
-
RE: המלצה ללינה במפלי הניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
היי,
בשנה שעברה הייתי במלון The Oakes Hotel Overlooking the Falls שבצד הקנדי. הוא משקיף גם למפלים הקנדיים וגם למפלים האמריקאיים. הנוף מקסים מהקומה ה- 14 ואפשר היה לראות גם את מצג האורות היפה מהחדר. כשהזמנתי אותו, לא היה צריך לבחור את נוף המפלים השונים.אם אתם מגיעים עם רכב – החנייה יקרה, שילמתי 27 דולר ללילה (הייתי שני לילות). המלון מאפשר לעמוד מול הלובי 20-30 דקות לעשות צ’ק אין ולהעלות את המזוודות ואז חייבים לפנות את הרכב. אפשר לחנייה היקרה אבל אפשר גם לחניות זולות יותר בסביבה...
-
RE: מקומות מומלצים לראות מוושינגטון D.C לבואפלופורסם בפורום צפון אמריקה
תנסו את גשר קינזואה, זה ממש בדרך שלכם וזה כיף. זה מקום מאוד ייחודי עם תיירות לוקאלית. וזה גם בחינם, אם אני זוכרת נכון….
לא כתבתם מתי הטיול אבל בתחילת ספטמבר יש פסטיבל מקומי גדול ומקסים.ראו כאן:
https://www.dcnr.pa.gov/StateParks/FindAPark/KinzuaBridgeStatePark/Pages/default.aspx
-
RE: עזרה בתכנון מסלול של 12 ימים במזרח עם אילוץפורסם בפורום צפון אמריקה
היי,
- כמו קודמיי, אני לא רואה סיבה להיכנס עם רכב לוושינגטון די.סי. בשביל לראות את הבית הלבן או כמה אתרים אחרים מתוך חלון הרכב. חבל על הזמן בפקקים.
- גם ילדלפיה ביום אחד, לא כדאי. במקום זה, כדאי לשלב אחת מהמערות שבדרל בין פילדלפיה ושננדואה וואלי, כמו Laurel Caverns.
- שננדואה וואלי מקסים, הסקיי דרייב וכדאי לעשות בו מסלולון קטנטן וממש קליל, אפילו לעצלנים כמוני, כמו Stony Man Trail.
-
אני ממש מודה על העצות של כולכם, ולקחתי לתשומת ליבי.
רכבת לא כדאית לי, הודיעו באתר של אמתטרק שבאותו יום חלק מהמסילות יהיו סגורות ויעבירו נוסעים בין רכבות. בנוסף, הכרטיסים הזולים של הרכבת כבר נגמרו.
אז בעקבות ההמלצות של כולכם, הזמנתי טיסה מוקדמת יותר לקנדי, כך שהנחיתה צפויה בשעה 16:30 ולא בשעה 20:00. גם אם יהיה איחור של שעה או אפילו יותר, יש לי מספיק זמן לחכות למזוודה ולא אצטרך לרוץ בין הטרמינלים.
בנסיעה הבאה שלי (

) אני פשוט אדאג להישאר לילה במנהטן. גם כיף וגם פחות דאגות….).
שוב, תודה לכולם! -
בכלל לא ידעתי שזה אפשרי בחברות שונות ובכרטיסים נפרדים של הזמנות נפרדות!
אני בהחלט אבקש לעשות זאת עוד בוושינגטון.
תודה על העצה. -
לצערי, השינוי בתוכניות היה ברגע האחרון. ולכן אלו כרטיסים שונים.
אני צריכה לאסוף את המזוודה ב- T8 ולעשות צ’ק אין חדש ב- T4.
יש כמה בעיות ברכבת:
א. המחיר שלה כמו טיסה. בוודאי שברגע האחרון...
ב. בתאריך בו אני נוסעת, יש הודעה באתר של אמטרק שעקב עבודות, הנוסעים בכל הרכבות של אותו יום יועברו מרכבת אחת לשנייה.
ג. הרכבת מגיעה עד Penn Station. משם עוד 45 דקות עד קנדי ואז ה- Airtrack שזה עוד 10 דקות (ככה לפחות קראתי באתר שלהם.
בקיצור, זה נראה לי כל כך טרטור, שאני מעדיפה טיסה.
האם הפרש של 4 שעות לפני ההמראה לארץ יספיק או שזה גבולי בקנדי? -
שאלה לגבי קונקשן בקנדיפורסם בפורום צפון אמריקה
אני רוצה לקחת טיסת אמריקאן איירליינס מוושינגטון לקנדי טרמינל 8 שנוחתת בשעה 20:00.
אני צריכה להספיק לאסוף מזוודה, ולעבור את הביטחון של טרמינל 4 כדי להספיק לטיסה לארץ שממריאה בשעה 23:45. אני מניחה שהצ’ק אין של אל על הוא עד 22:00-22:15 גג (או שאני טועה?).יש מוושינגטון טיסות מוקדמות יותר כמובן, אבל לא בא לי להגיע לקנדי יותר מדי מוקדם ולחכות שעות… מצד שני, תמיד יש אפשרות שטיסות מתבטלות או נדחות, אבל זה תמיד יכול לקרות.
מכיוון שזו הפעם הראשונה שלי בקנדי (השניה בארה”ב בכלל), אני רוצה לשאול את דעתכם, האם זה טווח ביטחון מספיק או בכ”ז להקדים את הטיסה מוושינגטון??
-
כרטיס מטרו SmartCard בוושינגטון די.סיפורסם בפורום צפון אמריקה
קראתי באיזשהו מקום שבוושינגטון הבירה יש כרטיס למטרו ולאוטובוס SmartCard שזה כמו הרב קו אצלנו. העניין הוא שאם בו יש יתרה, היא לא מוחזרת (בלונדון הם מחזירים את העודף בכרטיס, כולל הפיקדון עליו!).
מישהו השתמש בזה?
אני מניחה שאולי לביקור בן יום אחד זה לא משתלם, אבל אולי ל- 4 ימים? -
התלבטות בין מלונות בוושינגטון די.סי.פורסם בפורום צפון אמריקה
שלום לכולם,
שינוי תוכניות ברגע האחרון מביא אותי לוושינגטון הבירה ל- 4 לילות בסוף ספטמבר.ישנם 2 איזורי לינה שאני מתלבטת ביניהם, והקריטריונים לבחירה הם הביטחון ברחוב בערב (אני לבד) והקירבה למטרו.
אני מתלבטת בין 2 איזורי לינה אפשריים:
א. איזור כיכר דופונט ליד מטרו Dupont: יש את המלונות Embassy Row ו- Fairfax)ב. איזור כיכר וושינגטון שזה ליד מטרו Foggy-Bottom: יש את המלונות River-Inn ו- One Washington Row.
אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים והמנוסים לגבי האיזור המומלץ עבורי לשהות בו.
תודה רבה!