ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Nir_3248988
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Nir_3248988

@Nir_3248988

0
    מוניטין
    15
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3248988 גיל 42

Nir_3248988 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Nir_3248988

• RE: חלוקת 10 ימים באיזור פוקט

@72amalia

אוהבים בעיקר טבע ונופים

ממה שאני רואה בינתיים באינטרנט, בכל מה שכתוב על פוקט בעיקר מדברים על מקומות שיוצאים אליהם מפוקט ולא בתוך פוקט (חוץ מטיול לביג בודהה שלא נשמע לי ככ מעניין) – השאלה היא האם יש דברים בתוך פוקט עצמה – מה את הכי אוהבת שם?

בנוגע ללצאת מקראבי / קו פיפי לעומת לצאת מפוקט – ברור שאם יוצאים לאותו מקום (למשל מפרץ פנג נגה), אבל מנקודות שונות, אז הדרך תהיה שונה. אבל כמה שאני זוכר למשל מהקרוז שמאוד אהבתי, של ג’יימס בונד, מפוקט, החלק המעניין באמת היה באי ג’יימס בונד ואחריו, ולא לפני זה, ככה שנראה לי שזה יכול להיות די דומה גם אם יוצאים מקראבי ועושים משם את אותה תוכנית – מה שאני מנסה להבין זה האם יש קרוז שעושה את אותה תוכנית – או משהו לפחות די דומה

פורסם בפורום תאילנד
      Nir_3248988
      Nir_3248988
    • RE: מלחמת קו בקו

@72amalia

תודה,

אמרתי שלא מעניין אותנו חיי לילה – זה מבחינתי כולל את מה שקשור בלצאת וכאלה, כן מתעניינים באוכל טוב, אבל לא נראה לי שחסר מזה, איפשהו בתאילנד…

כן נעדיף כנראה מקום מרכזי מבחינת נוחות לצאת לטיולים וקרוזים – שלא צריך להשקיע כמה שפחות זמן בלהגיע למקומות היפים.. ולא ממש צריכים מקום מבודד מאוד – משהו באמצע כנראה, כשהדגש הוא על מרכזיות מבחינת קירבה לאטרקציות ולא מבחינת מקומות לבילוי בלילה

פורסם בפורום תאילנד
      Nir_3248988
      Nir_3248988
    • RE: מלחמת קו בקו
      שאלה בקשר לאזור קראבי – מישהו עשה שייט שיוצא מקראבי ומגיע ל-5 איים (כנראה סביב ריילי אם הבנתי נכון) ויודע להגיד האם הוא שווה?
      פורסם בפורום תאילנד
      Nir_3248988
      Nir_3248988

@72amalia

תודה

אני רואה בכמה מקומות שכתבת שיש המון לעשות בפוקט עצמה – אבל מה למשל? מה הדברים שאת הכי ממליצה עליהם בפוקט?

בנוגע לטיולים מאיים/אזורים אחרים – את יכולה לפרט קצת יותר – איזה מהטיולים המומלצים שיש בפוקט, אפשר לקחת ממקומות אחרים (ספציפית קראבי/ קו פיפי או מקום אחר שמומלץ באזור) ,ובמה זה יהיה שונה מלקחת אותם מפוקט? ואיזה טיולים כאלה אפשר לעשות רק מפוקט?

ריילי ביץ והמעיינות החמים בקראבי נשמעים לי (ולאחרים שאיתם אני אטייל) מאוד מושכים – כנראה נגיע לשם – אני מנסה להבין אם יש באמת סיבה להגיע גם לפוקט ולישון שם, או שעדיף כבר לישון רק בקראבי / ריילי 

פורסם בפורום תאילנד
      Nir_3248988
      Nir_3248988
    • ארבע איים (ג'יימס בונד) מקרבי

לא מצליח להבין האם אפשר להגיע לקרוז הזה (כולל הקיאקים ב”מערות” מתחת לאיים) גם מקרבי או רק מפוקט, ואם אפשר, אז מה ההבדל בין יציאה ממקום אחד לשני (חוץ מהחלק של המסלול שיהיה חייב להיות שונה כתוצאה מנקודת יציאה שונה).

לא הצלחתי למצוא תשובה בשרשורים קודמים.

פורסם בפורום תאילנד
      Nir_3248988
      Nir_3248988
    • מלחמת קו בקו

יש לנו כמה ימים להיות באיים (לא הרבה), ורציתי לדעת לאן ולמה הכי מומלץ להגיע. אני מבין שאם אין הרבה זמן, אז ההמלצה היא להיות או באוזר פוקט-קרבי-קו פיפי וכו או באזור קוסומוי-קופנגן-קו טאו.

אז מה ההמלצות שלכם?

אנחנו מחפשים בעיקר טבע ונופים יפים - טיולים רגליים / קרוזים

גם שנירקולים, ואולי גם אפשרות לצלילת הכרות

פחות מקדשים/מבנים/מוזיאונים, אבל אם יש משהו ממש ממש מדהים אז נשקול גם את זה,

עוד פחות בטן גב, ובכלל לא מסיבות וחיי לילה

לאיזה מהאזורים כדאי להגיע ולמה, ועל איזה פעילות אתם ממליצים בו?

נהיה שם באמצע-סוף ינואר,2 מאיתנו 35± ו-2 65± 

פורסם בפורום תאילנד
      Nir_3248988
      Nir_3248988

אני רוצה לנצל את השירשור לכמה שאלות:

1. מה עושים בפוקט? למה מומלץ להקדיש לה כמה ימים? מה יש לעשות בפוקט מעבר ללקיחת קרוזים למקומות אחרים לידה? האם את הקרוזים שאפשר לקחת מפוקט (כמו ג’יימס בונד) אפשר לקחת גם מאיים אחרים?
      1. אני רואה כאן הפרדה בין ריילי ביץ לקראבי – האם ריילי ביץ זה לא חלק מקראבי? למה ההפרדה ביניהם?

*ניסיתי לשלוח קודם אבל כנראה לא נשלח – מתנצל אם יש כפילות

פורסם בפורום תאילנד
      Nir_3248988
      Nir_3248988