ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. 72amalia
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 6
    • נושאים 114
    • פוסטים 1746
    • הגבוה ביותר 70
    • קבוצות 0

72amalia

@72amalia

74
    מוניטין
    296
    צפיות בפרופיל
    1746
    פוסטים
    6
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2807210 גיל 56

72amalia הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי 72amalia

• RE: אקסטרים בתאילנד

@ניצנוני

יש בתאילנד המון מקומות לספורט אתגרי מכל מיני סוגים …. מה שאתם צריכים לחפש זה מקומות תחת הנהלה אוסטרלית או ניו זילנדית ואז אתם יכולים להיות שקטים בנושא הבטיחות.  תמצאו מקומות כאלו במעט בכל מקום

אם אתם מחפשים צלילות אז אתם צריכים לחפש מקומות עם אישור של PADI.

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: מעבר לפורומים החדשים - שימו לב

@לירון-ב-מערכת-אתר-למטייל

הפלטפורמה החדשה ממש לא נוחה 😥

איפה התצוגה המדורגת? למה זה נעלם? זה ממש לא נוח ככה.
      למה כשאני כותבת תגובה אני לא רואה את התגובות האחרות שכתבו…...

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: תאילנד בדצמבר

@kidandank83 

דצמבר זה חודש מעולה לאיים שציינת

כמובן שיש באזור עוד איים ומקומות: קאו לאק, קו-לנטה, קו-יאו …. אבל פוקט קראבי וקופיפי הם הגדולים והמרכזיים.

ב-12 ימים אפשר בהחלט לראות ולהנות מהמקומות בלי לרוץ יותר מידיי, אבל קח בחשבון שבהחלט לא תספיק לעשות\לראות את כל מה שיש לאזור להציע.

מבחינת ההתניידות: מבנגקוק יש טיסה לקראבי או לפוקט.

מפוקט או מקראבי לקופיפי עוברים במעבורת

בין פוקט לקראבי עוברים בנסיעה או במעבורות

הייתי מציעה להגיע לבנגקוק, לטוס לפוקט, מפוקט מעבורת לקופיפי, מקופיפי מעבורת לקראבי ומקראבי טיסה חזרה לבנגקוק הביתה.

בפוקט יש הכי הרבה מה לעשות ואם המטרה שלך היא לא לרדוף אחרי הזמן הייתי מקדישה לה לפחות שבוע

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: מקום מומלץ לשהיה בפוקט

@ShlomiShir

פאטונג זה האזור המרכזי בכל מובן המילה – לטוב ולרע.

אני מצאתי (אחריי מספר רב מאוד של פעמים) שלמרות הכל הכי נוח לי להיות מבוססת בפאטונג.

מוצאים מלון טוב, שכאשר אתה במלון אתה בכלל לא מודע למה יש או אין מסביב, אתה מתפנק במלון וכשאתה רוצה משהוא כמו לאכול, לבלות, סוכנות נסיעות, ים, טיילת, חנויות, קניון (כל דבר) אתה יוצא מהמלון ברגל והנה – הכל פה!

כאשר אתה סוגר טיול עם סוכנויות התיירות השונות , זה כולל איסוף מבתי המלון בפאטונג.

אם אתה באחד החופים האחרים הקרובים כגון קארון או קאטה אז יש פעמים שתמורת סכום סימלי יבואו לאסוף אותך מהמלון שם. אבל אם לא זה אומר שאתה צריך להגיע לסוכנות עצמאית ביום הטיול.

אני ממליצה בחום לקחת מלון טוב בפאטונג – גם אני אחת שמחפשת את השקט בד”כ, ושונאת את ההמוניות והבלאגן, אבל יש פעמים שהיתרונות גוברים על החסרונות – בייחוד אם לוקחים מלון טוב מאוד אז מנטרלים את החסרונות!

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: חוות דעתכם המלומדת על השכרת רכב גדול בחוף המערבי

אני בדיוק באותה דילמה ואני מתלבטת האם לקחת צ’אנס עם מיניוואן ל-7 ולצמצם מזוודות או לקחת רכב של 12….

הבעיה היא שלא בכל מקום יש רכבים של 12, למשל מתוך 3 המקומות שאנחנו נהיה בהם רק במקום אחד (אורלנדו) אמרו שיש להם רכב ל-12 וההבדל הוא 200$, לא כפול במחיר…..

הפחד הוא שלא נכנס עם כל הציוד…..

פורסם בפורום צפון אמריקה
      72amalia
      72amalia
    • RE: חוות דעתכם המלומדת על השכרת רכב גדול בחוף המערבי
      לארוז פחות - קל להגיד, קשה לבצע

לא כזה פשוט לארוז פחות….

אנחנו 6 אנשים, זוג + 4 ילדים שרק אחד מהם באמת ילד (6) השאר מעל גיל 16……

הטיול לחודש בשני אזורי אקלים קצת שונים מה שמצריך גם בגדים חמים יותר וגם בגדים קלילים 

בטיול יהיה קצת מהכל מה שאומר שצריך בגדים ונעליים שמתאימים למגוון טיולים: טיולים ביער, טיולי עיר, חוף הים, צריך בגדים ליציאה בערב.

והכי גרוע ה לנסות להגיד לילדים בני 16/18/20 שהם צריכים לצמצם בגדים או לחלוק מזוודה רחמנא ליצן cool

פורסם בפורום צפון אמריקה
      72amalia
      72amalia
    • RE: עזרה בקשר לויזה

אני הוצאתי ויזה לפני חודש… כשמילאתי את הויזה העלתי תמונה 1, שאותה צילמתי בפלאפון שלי ולראיון הגעתי עם תמונת פספורט לפי הדרישות שלהם שצולמתי בחנות צילום – אף אחד לא אמר כלום או שאל משהו…..

פורסם בפורום צפון אמריקה
      72amalia
      72amalia
    • RE: חזרנו מטיול ראשון פלורידה והקריבים- התחלתי סיכומים
      הבלוג על הקרוז לקריביים

גם החלק על שבוע הקרוז מוכן….

https://goo.gl/4DCCn8

פורסם בפורום צפון אמריקה
      72amalia
      72amalia
    • RE: טיול למערב ארה"ב (אוקטובר 2016) - הסרטון!
      עשה לי חשק לטייל
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      72amalia
      72amalia
    • RE: שאלת פינוק

לופטהאנזה חברה מעולה, טסנו איתה כמה פעמים – אחת החברות הכי טובות שטסנו איתם במהלך השנים

פורסם בפורום צפון אמריקה
      72amalia
      72amalia

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 72amalia

• אגם גארדה בספטמבר

שלום לכולם,

אשמח לקצת (הרבה) עזרה ....

אנחנו נוסעים זוג בסוף ספטמבר (כיפור) לאגם גארדה ל-5 ימים. נישן בעיירה LAZISE

אני מנסה לתכנן איזהשהם מסלולים יומיים וקצת הלכתי לאיבוד, אשמח לעזרה בנושאים הבאים:

1. נקדיש יום לטיול בונציה - עדיף להגיע עם הרכב ולמצוא חניה או לקחת רכבת?
      2. אני מנסה למצוא איזה סיור גבינות/יין מעניין באזור? יש המלצות?
      3. ראיתי שבתאריכים שנהיה יש פסטיבל אוכל בעיירה Malcesine   אבל צריך לרכוש כרטיסים מראש? מישהו יודע מה זה? למה לרכוש כרטיסים?
      4. יש המלצות על עיירות שעדיף לבקר בהן? מפאת קוצר הזמן לא נספיק לבקר בכולן .. אז אני תוהה באילו עיירות כן כדאי להתרכז

תודה מראש

פורסם בפורום אירופה
      72amalia
      72amalia
    • RE: פוקט

2 מלונות מאוד שונים שממוקמים בקצוות ההפוכות של חוף פטונג... השאלה היא מה חשוב לכם ומה אתם מחפשים מלון אמארי מפואר יותר וברמה גבוהה יותר, אבל הוא ממוקם בקצה המרוחק של החוף ולא ממש מאפשר הליכה רגלית למסעדות/מועדונים/טיילת וכו'... והכי חשוב - המלון בנוי על צלע של הר מה שאומר שיש עליות/ירידות בהתנהלות היומיומית במלון...

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: פוקט

יש המון, המון מלונות מפנקים בפוקט. יש בפוקט מעל 40 חופים, בכל חוף יש עשרות(אם לא יותר) בתי מלון ... וכל אלו במגוון מאוד גדול של מחירים אז קודם כל צריכים להחליט באיזה חוף, באיזה אזור בפוקט רוצים להיות, אח"כ צריך להחליט מה התקציב שלכם לחדר ... מנקודה זו אפשר להתחיל לחפש מלון ספציפי שמתאים לכם

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: מבריסביין לקיירנס ברכב

@thomas757

תודה תודה, לא יצא מבולגן בכלל 😊

פורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: מבריסביין לקיירנס ברכב

תודה רבה על ההתייחסות אחד צולל, השני לא אין להם באמת איזו מגבלה של מספר ימים ... כמה שבא להם

72amalia
      72amalia
    • מבריסביין לקיירנס ברכב

היי,

הבן שלי וחבר שלו (בני 22) שנמצאים בבריסביין רוציים להגיע לקיירנס עם רכב ולעשות מהנסיעה טיול...

המלצות איפה כדאי לעצור בדרך?

עיירות מיוחדות?

משהוא מעניין/מיוחד לראות בדרך?

72amalia
      72amalia
    • RE: מלונות טובים בבנגקוק ו פטאיה

בשני הערים יש אלפי בתי מלון ... מאוד קשה להמליץ לך על משהו ספציפי, בטח ללא תקציב - לא יקר מידיי זה עניין אישי (מה שיקר לי לאו דווקא יקר לך) מקושר היטב עם העיר העתיקה? לא הבנתי את המשפט הזה

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: אשמח להמלצות לגבי ״מדריך״/ נהג לאזור צ׳אנג מאי למשפחה.

ממליצה בחום על אסף טופר - בחור מדהים!!! נותן הרבה מעבר לרק נהג והדרכה אפשר למצוא אותו בפייסבוק TOPPER TOURS

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • RE: התייעצות לגבי בחירת חודש, ותכנון מסלול תאילנד

בתאילנד אפשר לבקר כל השנה - רק צריך לדעת באיזה חודשים איזה מקומות יותר מומלצים...

אוגוסט זו עונת המונסונים בצד של פוקט, קרבי, קאו-לאק לכן פחות מומלץ. אם אתם בוחרים ללכת באוגוסט הייתי ממליצה על הצד של קוסמוי, קופנגן וקוטאו

בדצמבר זה בדיוק הפוך - אלו חודשי המונסונים בצד של קוסמוי לכן מומלץ ללכת לצד של פוקט...

בנוגע לסינגפור ממליצה בחום לשלב ביקור, זו מדינה מדהימה! בל קחו בחשבון מאוד יקרה, בטח ביחס למזרח הרחוק

פורסם בפורום תאילנד
      72amalia
      72amalia
    • ממיאמי לקי ווסט הלוך חזור באותו יום

היי לכולם,

יש לנו יום אחד לעשות טיול ממיאמי לקי ווסט - אני יודעת שזה לא אידיאלי אבל לצערי זה מה שמתאפשר לנו, אז יש לי כמה שאלות כדי לנסות לעשות את זה בצורה הכי הגיונית ופרודוקטיבית שיש:

1. האם כדאי לצאת על הבוקר, לנסוע ישירות לקי ווסט ואז את נקודות העניין בדרך לעשות בדרך חזרה? או בסדר הפוך?
      2. איפה הייתם ממליצים לעצור בדרך?
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      72amalia
      72amalia