אשמח להמלצות לגבי ״מדריך״/ נהג לאזור צ׳אנג מאי למשפחה.
-
אני נוסעת עם בנות בגיל העשרה לטיול בקיץ, ומתכננת לעשות טיולי יום (עד יומיים) באזור צ׳אנג מאי לתקופה של שבוע, אשמח להמלצות עדכניות לגבי ״מדריך״ / נהג לאזור צ'אנג מאי וכן אם אפשר למחירים שאני אדע לצפות להם ולדעת מה מהם מחירים טובים (ואיזה מהם לא :-)).
תודה מראש על הזמן וההשקעה.
-
ממליצה בחום על אסף טופר - בחור מדהים!!! נותן הרבה מעבר לרק נהג והדרכה אפשר למצוא אותו בפייסבוק TOPPER TOURS
-
תודה על ההמלצה.
-
אנחנו עשינו טיול מקסים עם פוקי bussadeetours.com Pukky Bussadee
-
@einziger @einziger אמנם זה היה כבר די מזמן, ב-2015, אבל אם היא עדיין קיימת - אני ממליצה בחום על ללה גומיס
<[email protected]>
היא בעלת חברה שמספקת טיולים מושלמים בצפון תאילנד, יש לה המון לקוחות ישראלים וגם אני הגעתי אליה דרך המלצה מחברה.
הקונספט הוא: טיול "מתגלגל" שאת תופרת ביחד איתה (אני עשיתי את זה בהתכתבות במייל), כך שתתאים בדיוק לרצונותיכם.
החבילה כוללת אוטו מרווח נוח (ואן ענקי), נהג ומדריכה (ללה היא הבעלים של העסק. אוספים אותך משדה"ת ומחזירים. מסדרים לך מקומות לינה (אני ספציפית העדפתי מקומות אחרים בחלק מהטיול, שהזמנתי עצמאית מבוקינג, אבל בעקרון אפשר להזמין את הכל דרכם), החבילה כוללת ארוחות בוקר וצהריים במהלך הטיול, פירות טריים שהמדריכה קילפה וחתכה לנו במהלך כל היום (האחרונה שקילפה לי פרי ככה היתה סבתי ז"ל
), בקבוקי מים קרים שמסופקים כל היום, כניסה לכל האתרים והאטרקציות, והדרכה כמובן. לנו עלה אז 5000 ש"ח ל-5 אנשים ל-4 ימים מלאים, וזה כלל גם אטרקציות יקרות כמו אומגות ויום שלם בחוות פילים טיפולית ואת כל מה שכתבתי. נוח, נקי, מקסים, מפנק ושווה כל שקל!
-
תודה רבה על התגובה המושקעת! וכמובן על המידע

-
תודה על התגובה.