ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. pilpelet4u
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 26
    • פוסטים 79
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

pilpelet4u

@pilpelet4u

0
    מוניטין
    33
    צפיות בפרופיל
    79
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2950656 גיל 56

pilpelet4u הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי pilpelet4u

• RE: המלצות לעצירות בדרך מההרים הלבנים לבוסטון

תודה רבה על העזרה, ההצעות נשמעות טובות ומתאימות 🙂

אנחנו די גמישים אז מקום נחמד לחצי יום טיול יהיה אחלה וגם כמה עצירות קטנות בדרך יהיו אחלה. אולי נוכל לשלב אפילו כמה מההצעות שלכם. אבדוק מיקומים וזמני נסיעה.

אני חושבת שהכיוון הוא לחווה ועוד פעילות אחת או קניות או עיירת נמל.

ראיתי גם המלצות על רוקפורט, האם אתם ממליצים כאופציה?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u
    • המלצות לעצירות בדרך מההרים הלבנים לבוסטון

הי,

אנחנו זוג וילד בן 3 מתכננים טיול של שבועיים בתחילת אוקטובר. המסלול הכללי: ניו יורק, ורמונט, ההרים הלבנים ובוסטון.

אנחנו מתכננים ב9/10 לנסוע עם רכב שכור מההרים הלבנים (ישנים באיזור לינקולן) לבוסטון.

איפה הייתם ממליצים לבקר בדרך או בסטייה לא גדולה מהמסלול?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u
    • RE: תכנון טיול לצפון מזרח ארצות הברית בתחילת אוקטובר

@מוני

תודה רבה על העזרה. אעלה עוד מעט תכנון מפורט יותר ואשמח לקבל הצעות לשיפור.

עדיין לא הצלחנו להחליט האם לשלב קצת ללילה את אגם פלסיד ואדירונדק. מה יש לעשות שם שיתאים עם ילד בן שלוש? הבנתי שיש שם נופים יפים בנסיעה ברכב, מה עוד ניתן לעשות באיזור? 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u

@אנשיםטובים

בנוגע לבוסטון לי באופן אישי בלי קשר לילד יהיה קשה גם יום נסיעה וגם טיסה ארוכה שהיא גם ככה קשה לי. בטוחה שלא כולם כמוני 🙂 ומקבלת את דעתך.

מסכימה עם מה שרשמת על מעברי לינה בגלל זה התייעצתי אם זה נראה יום עמוס. אם זה יום מעבר קשה ועמוס לא הייתי רוצה שנעשה את זה.

המטרה בלעצור לילה ללינה בדרך מניו יורק היתה בדיוק כדי שלא יהיה יום מעבר כזה.

תודה על העצות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u

@מוני

תודה רבה.

אף פעם לא טיילתי עם ילד בן 3 ומעצות שקיבלתי ניסיתי לצמצם מעברים של לינה ויותר לרכז לינה של כמה לילות במקום אחד ולא כל לילה לעבור מלון. זאת הסיבה היחידה.

אני יודעת שבתצורת טיול הזאת מפסידים קצת אטרקציות אבל מצד שני אני מעדיפה שיהיה לכולנו נעים ונינוח כמה שאפשר כדי שנוכל להנות מהדברים שכן מתוכננים. כמובן שאני לא באמת יכולה לחזות איך כל דבר ישפיע על היום שלנו, רק לעשות את המיטב שאני יכולה בתכנון 🙂

אנסה לחשוב שוב אם יכול להיות לנו בסדר לעבור פעמיים מלון רק ללילה אחד.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u

@אנשיםטובים

אין לנו כוונה לבזבז ימים על מנוחה (למרות שבעיניי זה גם בסדר לנוח בחופשה) אלא לא לנסוע ברכב כמה שעות (מההרים הלבנים) ולהגיע ישירות לשדה לטיסה חזרה. מעדיפים לטייל בבוסטון ללא נסיעות ארוכות ברכב לפני הטיסה חזרה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u

ממש קשה להחליט איפה כדאי לבלות את היומיים בדרך מניו יורק לורמונט. יש הרבה אופציות מעניינות.

אתם חושבים שאם נישן באלבני נוכל/כדאי ביום למחרת לנסוע לאיזור פארק אדירונדק ואגם פלאסיד, לעבור במעבורת ולישון בStowe? או שזה יהיה עמוס מידי?

(בברלינגטון נבקר ביום נפרד אז לא נתעכב שם באותו יום)

אם זה נראה לכם ריאלי, האם אכן כדאי שם לבלות את היום הזה? או שיש לדעתכם אופציה מעניינת יותר?

לחילופין, אם נשקול לעבור מניו יורק דרך בוסטון (עם הרכבת) ולישון שם לילה ולמחרת לצאת לורמונט. לא היינו רוצים להעביר את הטיול בבוסטון לזמן הזה כי אנחנו רוצים לישון שני לילות בבוסטון לפני הטיסה הארוכה חזרה לארץ.

איפה אתם ממצליצים לעצור לטייל בדרך מבוסטון ל- Stowe?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u

תודה רבה לכולם על התגובות!

בשל אילוצי טיסות ירד לנו יום אחד מהמסלול (נוחתים ב28/9) אז כל המסלול זז יום אחד קדימה והורדנו יום מבוסטון.

בניו יורק יש מקומות לינה ולא נראה לי יקר במיוחד בתאריכים האלה. תודה שציינת שאוכל לבדוק.

עוד לא סופי אבל נראה שנוותר על הסיבוב לבוסטון לטובת השכרת הרכב, אכן זה מוזיל אבל בשל אילוצי הזמן והרצון לצמצם שעות נסיעה לא בטוחה שנרצה לוותר על יום ולהוסיף עוד שעות נסיעה לטובת זה.

קיבלתי את ההמלצה לעשות לילה בדרך לורמוט, ככה גם נוכל לטייל קצת בדרום ורמונט. אקרא על המקומות שהמלצתם ואחזור להתייעץ.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u
    • תכנון טיול לצפון מזרח ארצות הברית בתחילת אוקטובר

הי,

אנחנו זוג וילד בן 3, מתכננים טיול לצפון מזרח ארצות הברית בשבועיים הראשונים של אוקטובר. המטרה לטייל בנחת, להמעיט בנסיעות ולרכז לינה. לתת קצת יותר זמן לכל מקום שיאפשר לנו גמישות ולמשל לטייל רק בבוקר בחלק מהימים אם זה מה שיתאים לנו.

אנחנו כזוג אוהבים בעיקר טבע ונופים אבל נרצה לטייל רק במסלולים קצרים וקלים יחסית ואטרקציות שיתאימו גם לבן 3.

עדיין לא הזמנו טיסות, מתכננים להזמין ביומיים הקרובים לאחר שניסגר על המסלול הכללי.

הכנתי בסיס של מסלול אפשרי ואשמח לשמוע את דעתכם.

27.9 יום שישי – נחיתה בניו יורק, לינה בניו יורק

28.9 יום שבת – ניו יורק, לינה בניו יורק

29.9 יום ראשון – ניו יורק, לינה בניו יורק

30.9 יום שני – השכרת רכב בניו יורק, יום נסיעה ארוך לורמונט (כנראה Stowe) עם עצירות בדרך, או לחילופין לישון במקום בדרך, אולי green mountains?

1.10 יום שלישי – טיול בורמונט, לינה כנראה ב Stowe

2.10 יום רביעי – טיול בורמונט, לינה כנראה ב Stowe

3.10 יום חמישי – טיול בורמונט, לינה כנראה ב Stowe

4.10 יום שישי – נסיעה (כשעתיים וחצי) ואולי עצירה בדרך ל  White Mountain, לינה באיזור (כנראה Jackson)

5.10 יום שבת – White Mountain, לינה באיזור (כנראה Jackson)

6.10 יום ראשון – White Mountain, לינה באיזור (כנראה Jackson)

7.10 יום שני – White Mountain, לינה באיזור (כנראה Jackson)

8.10 יום שלישי – נסיעה לבוסטון, טיולים בדרך אולי בעיירות חוף, לינה בבוסטון

9.10 יום רביעי – טיולים ליד בוסטון (אולי שייט לוויתנים, אולי עיירת חוף, לינה בבוסטון

10.10 יום חמישי – בוסטון, לינה בבוסטון (החזרת רכב היום או בשדה)

11.10 יום שישי – טיסה חזרה

אשמח לשמוע את דעתכם והמלצות לשינוי. וגם שתי שאלות:

1. האם אתם חושבים שכדאי ב30.9 במקום יום נסיעה ארוך מניו יורק לורמונט להוריד יום מבוסטון (או מקום אחר) ולישון לילה או שניים באמצע הדרך? אם כן, איפה?
      2. מישהו הציע לי במקום לקחת רכב בניו יורק, לנסוע ברכבת מניו יורק לבוסטון ולקחת שם את הרכב, האם אתם חושבים שכדאי?
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u
    • RE: שילוב פארק אכדיה במסלול

תודה רבה לכולם על העזרה!

המלצה טובה להסתכל ביו טיוב.

החלטנו שלא שווה לנו את הנסיעה בטיול הזה.

אסתכל על העיירות שאהבתם בדרך אולי יש עיירות דרומיות יחסית ששווה לסטות מעט ולשלב במסלול שלנו. 

אנחנו מתכננים לטוס כנראה ב27.9 עד ה12.10. הכיוון לנחות בניו יורק ולחזור מבוסטון.

אתכנן קצת יותר לעומק את המסלול ואשמח להתייעץ בהמשך. תודה רבה! 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      pilpelet4u
      pilpelet4u