תודה תודה , פתחת לי צוהר חדש וזוית ראיה שונה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי inbaluta
-
RE: צפון ספרד- חבל הבאסקיםפורסם בפורום אירופה
היי,
תודה על המענה, יש לנו 12 יום טיול נטו מ 10.4.20 ועד 22.4.20 , היכן אוכל לקרוא קצת על המקומות שהצעת סביב מדריד?
-
צפון ספרד- חבל הבאסקיםפורסם בפורום אירופה
היי,
רכשתי כרטיסים למדריד לחודש אפריל 2020 , מאוד רוצה לטייל בחבל הבאסקים, סן סבסטיאן, פיקוס דה אירופה ועוד, ( בפירנאים טיילנו) אנחנו אוהבי טבע ונופים
ומסלולי יום בשמורות טבע וכמובן לטייל במדריד, מתלבטת האם חודש אפריל יתאים לנו מבחינת מזג אויר לצפון ספרד?
האם יש כאלו שטיילו באפריל באזור זה? אשמח לשמוע דעתם ודעת המומחים לאזור ולספרד בכלל
מקדימה תודה לעונים
-
RE: צפון פולין או בולגריהפורסם בפורום אירופה
היי ,
החלטתי על צפון פולין , זוג בשנות ה 60 + אוהבי טבע ומסלולי יום, רכשנו כרטיסי טיסה ליולי 2020 לפוזנן לשבועיים, מתכוונת לעשות טיול מעגלי לכיוון האגמים ואז לגדנסק וחזרה לפוזנן , אשמח לקבל מידע או המלצות על מקומות בדרך ואו בכלל המלצות למסלולים נוספים.
תודה
-
RE: טיצ'ינו וחבל אאוסטהפורסם בפורום אירופה
תודה עודד,
נראה לי שמה שיכריע בסופו של דבר בקבלת החלטה באיזו דרך לנסוע זה מזג האויר באותו שבוע בכלל ובאותו יום בפרט, ליבי נוטה למסלול שאתה עשית אבל החלטה סופית אקח ברגע האמת של אותו יום.
ושוב אני מודה על ההתייחסות העניינית והסובלנית בכל שעה ובכל שאלה לך ולכל חברי הפורום.
שבת שלום
-
היי עודד,
ממה שכתבת הבנתי שהיה לכם לילה ב VAL D’ISERE כלומר יותר מיום לקח לכם לעשות את הסיבוב, גם אני שיריינתי לי לילה ללינה באזור וכל זאת בעקבות קריאת הבלוג שלך ומאחר והתיאורים שלך הקסימו אותי.
בקיצור היית חוזר על הסיבוב הזה כשיש לך רק לילה אחד לאזור?
תודה מראש ו
-
היי נירית,
תודה על תשובתך המהירה, מעמק אאוסטה אני ממשיכה לחבל טיצ’ינו ל 6 לילות– שם נבקר בעמק ורזסקה,עמק מאגיה ועמק לונטינה ובנוסף העיירות על אגם מאג’ורה ואגם לוגאנו.
האם VAL AGNA שהצעת קרובה לעמק אאוסטה, מה יש שם? אני אהיה 6 לילות בחבל אאוסטה ויש לי עוד לילה אחד פנוי שאני יכולה לתמרן .