פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4092600
-
דחוף!!היי כולם, מישהו יודע איך מגיעים מדנט לוסיה ונציה לפיזה? חיפשתי רכבת דרך איטלו ולא מצאתי… כמו כן אשמח לקבל מידע לגביי הגעה עם האוטובוס הימי ממרכז ונציה לסנט לוסיהפורסם בפורום אירופה
-
טיול באיטליהפורסם בפורום אירופה
שבוע טוב לכולם!
בעוד שבועיים פלוס יומיים אני ובת זוגתי טסים לטיול בן 10 ימים באיטליה, המתחיל באיזור הצפוני ומסתיים ברומא. ישנם דיווחים על הדבקה של נגיף הקורונה ברומא. האם יש אזהרת מסע או סכנה בהגעה לאיזור?
-
הוותיקןפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם,
לפני טיסה לרומא, שוקלים להקדיש כחצי יום (מגיעים לרומא בשעות הצהריים) למדינת הוותיקן האם הדבר מומלץ או שמה כדאי להקדיש את הטיול לרומא עצמה (נהיה בה רק יומיים וחצי)? אם כן, האם יש המלצות לביקור בוויתקן? האם זהו מעבר גבול מדינה כבכל מדינה, כלומר הצגת דרכון וכו’?
-
הגעה לוונציהפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם,
שאלה קטנה לגביי וונציה…
אני וחברה שלי מגיעים לוונציה ממילאנו ברכבת והבנתי שכדי להגיע מתחנת הרכבת בסנטה לוסיה בונציה למלון יש לקחת אוטובוס ימי. השאלה היא איך זה עובד מבחינת רכישת כרטיסים, מזוודות וכו’.
תודה לעוזרים!

-
RE: מסלול בודפשט - שאלותפורסם בפורום אירופה
היי, תשובה מניסיוני לגבי השיט –
עשיתי שייט גם באחת החברות הרגילות וגם באוטובוס אמפיבי (אוטובוס שעושה נסיעה בעיר ובחלקו השני של המסלול נכנס לנהר הדנובה ועושה מסלול גם שם) כמובן ששני המקרים לוו בהדרכת שמע.
השייט הראשון היה בחודש דצמבר בערב – די קר ולטעמי פחות יתאים בגיל 70 לשוט בקור כזה.. השיט באוטובוס היה בסביבות אפריל אבל מאוד מומלץ וחוויתי.
-
RE: מתלבטים לאן לטוס...פורסם בפורום אירופה
הטיול יהיה כניראה 11 יום אז נשקול הגעה למילאנו… תודה רבה העזרה חברים!!

-
RE: מתלבטים לאן לטוס...פורסם בפורום אירופה
תודה רבה על התגובות

החלטנו בסוף לנסוע לטיול באיטליה הכולל את מילאנו, ונציה ורומא. מתלבטים אם להוסיף יום טיול בפיזה, השאלה היא האם יש היכן לשמור את המזוודות אם אכן עושים עצירה בפיזה? (אנחנו חושבים לעצור בדרך מונציה לרומא בפיזה, לטיול של כמה שעות ולהמשיך למלון ברומא..)
-
מתלבטים לאן לטוס...פורסם בפורום אירופה
שלום לכולם!
אני ובת זוגתי מתלבטים לאן לטוס באמצע פברואר לתשעה ימים. היעדים שעליהם חשבנו הם:
איטליה, בודפשט ועוד מדינה הגובלת באיזור או ספרד.
נשמח להמלצות או הצעות ליעדים אטרקטיבים אחרים בתקופה זו.
לציין כי היינו כבר בסלובקיה, פראג ופורטוגל