איזה אטרקציות ממולצות בחבל קתירינה?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נעמה n
-
נסיעה מוינה לבלדפורסם בפורום אירופה
שלום אנחנו זוג עם 3 ילדים בני 9,7 ושנתיים וחצי,נוחתים בוינה ונוסעים לבלד בסלובניה ל12 ימים ברוטו ..רציתי לשאול האם יש מקומות מעניינים מבחינת נופים או אטרקציות לילדים שאפשר לעצור בדרך מכיוון שזה 4 שעות נסיעה..
כמו כן יש לנו התלבטות אם לשלב את סלובניה עם אוסטריה או קרואטיה..היינו באוסטריה בטירול וזלצבורג בעבר..השאלה אם כדאי לשלב חבל קרינתיה שבו לא היינו,כמו כן ויתרנו בזמנו על דרך הגרוסקלונר באוסטריה אז אפשרי גם לשלב..
יוצא שיש 9 לילות בסלובניה ולכן אני מתלבטת אם לא ישעמם רק שם..אשמח לחוות דעת..תודה
-
כפר נופש הולנדפורסם בפורום אירופה
שלום
אני מתכננת טיול להולנד באוגוסט ל-12 ימים הטיסה לבריסל עם 3 ילדים (8,6 ושנתיים),יש לי מספר שאלות:
קיבלתי המלצה על כפר נופש דה אמהוף של סנטר פארקס,העלות מאוד יקרה (כ-1000 ש”ח ללילה לדירת קומפורט ללא אוכל),באתרי האינטרנט לא משבחים את החדרים ואת רמת הניקיון שלהם ולכן מתלבטת האם כדאי?שמעתי על כפר נופש landal האם עדיף(קצת יותר זול)?
כמו כן,ישארו 2 לילות אחרי הכפר נופש היכן מומלץ לישון?באמסטרדם עצמה?
האם מומלץ לסוע לברוז’ בבלגיה במקום?
-
צפון איטליהפורסם בפורום אירופה
שלום האם חייבים להזמין כרטיס משולב לפארק המים ולמופע האבירים?לא ניתן רק למופע של ארוחת הערב?ניסיתי באתר והאתר רשם אופציה של שניהם ביחד..
כמו כן, בנסיעה מאגם גארדה לאינסברוק היכן מומלץ לטייל בדולומיטיים ?(אנו לא מעוניינים להתעכב ביותר מחצי שעה עד שעה בנסיעה) ..הוצע לי לעלות על רכבל לראות את הנוף השאלה היא איפה אפשר מבלי להאריך את הדרך ביותר מדי זמן?
תודה
-
מצפון איטליה לטירולפורסם בפורום אירופה
שלום
איזה אטרקציות מומלצות בנסיעה מצפון איטליה לטירול בהנחה שאנו לא רוצים להאריך את הנסיעה ביותר משעה ?
האם אגם טובל מומלץ?
או שעדיף לסוע לאורטיזיי ?האם יש המלצות לאתר באיזור בולצאנו?
תודה
-
זלצבורג התלבטותפורסם בפורום אירופה
שלום
אני מתלבטת בין כמה אטרקציות בהנחה שיש זמן רק לאטרקציה אחת מה הכי מומלץ?
- מאגרי המים של קפרון
- הר קיצשנהורן
- דרך גרוסגלוקנר
- הייתי רוצה דוגמא לתחנות שיש בדרך גרוסגלוקנר-הבנתי שיש נופים מדהימים אך מה יש לעשות בתחנות?(הבנתי רק שיש גן חיות בכניסה)
- שאלה נוספת- האם מומלץ איזור RAURIS ?האם חוץ מהמרחצאות מים כדאי לבקר שם?
- תודה
-
אוסטריה שאלהפורסם בפורום אירופה
שלום האם דרך גרוסגלוקנר הינה דרך מסוכנת עם פיתולים וצוקים? כמו כן אם רוצים לסוע מהדרך גרוסגלוקנר דרומה לאיטליה לאגם גארדה איך ניתן לשלב את הדולומיטיים מבחינת מסלול הנסיעה?
-
RE: זלצבורג וצפון איטליהפורסם בפורום אירופה
אכן הטיול בקיץ. בגלל הנסיעה הארוכה לצפון איטליה חשבנו לישון באיזור פילאך או באיטליה באמצע הדרך,הגיוון לאגם גארדה הוא בעיקר בגלל הגארדלנד ומופע האבירים לילדים הגדולים יותר.עדיין ניתן לשנות מסלול ולהיות רק באוסטריה, פשוט האטרקציות בטירול נראו לי דומות לאטרקציות בזלצבורג:מגלשות הרים,אגמים וכו’ ולכן חשבתי על איזור אגם גארדה.יש המלצה איפה לישון באמצע הדרך מפלאכאו לאגם גארדה?
-
זלצבורג וצפון איטליהפורסם בפורום אירופה
אנו מתכננים טיול לאוסטריה זוג +3 כאשר הילד הקטן בן שנה,משך הטיול שבועיים.ההתלבטות היא כזאת :
הנחיתה במינכן ,לינה באיזור פלאכאו 6 ימים כאשר יש מקומות כמו מערת הקרח ומכרות מלח שאנו מוותרים בגלל שלא מתאים לתינוק.
אח”כ נסיעה לצפון איטליה כאשר אנו מתלבטים אם לנסוע ביום אחד-לפי גוגל מפות מדובר על 4 שעות ו-40 דקות או לעצור באחד המקומות בדרך(אולי בפילאך villach),האם מומלץ לעצור שם?חשבתי על הרי הדולומיטיים כעצירה אבל מאריך את הדרך..
לאחר מכן נסיעה לטירול ל-2 לילות ואז חזרה למינכן.
האם מומלץ לשלב את צפון איטליה?לפי מה שראיתי האטרקציות בטירול די דומות לזלצבורג ולכן מעדיפים לשלב את צפון איטליה
אשמח לעזרה בנושא
תודה