ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Itamar_3972408
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 5
    • פוסטים 8
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Itamar_3972408

@Itamar_3972408

0
    מוניטין
    45
    צפיות בפרופיל
    8
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3972408 גיל 56

Itamar_3972408 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Itamar_3972408

• טיול במרכז אמריקה- סוף ינואר עד סוף פברואר

שלום לכולם,

אחרי תקופה ממושכת במילואים, רוצה לטוס עם אשתי לתקופה של חודש.

אני מאמין שלעשות יותר משתי מדינות זה אובר-קיל בהינתן הזמן... בהנחה ומקסיקו יקרה מאוד, חשבנו על גוואטמלה ופנמה, או פנמה וקוסטה ריקה.

אנחנו מתכננים לעשות 2-3 טרקים ובשאר הזמן לטייל ברגוע וגם בטן גב.

נשמח להמלצות ואם אני בכלל בלופ של המז"א בתאריכים הנ"ל.

תודה!

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408
    • RE: עזרה בתכנון טיול בחודשים הקרובים

@gauntlet

בוא נגיד שאי אפשר לדעת מה יהיה מחר , עוד לא הספדתי את הטיול  בסטאנים אבל מנסה לעקוב אחר המגמה  ולבחוןן אפשרויות.

בקשר  של פרו בוליביה זה טיול ל3-4 חודשים ? או שמשם ממשיכים לא סגור בדיוק על ההתפתחות של עונה /מדינה בדרום אמריקה 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408
    • RE: עזרה בתכנון טיול :)

ממה שאני מבין אם כך עדיף לצאת באמת יותר מאוחר מאפריל 

, בהנחה ויוצאים באזור תחילת-אמצע יוני עד סוף אגוסט תחילת ספטמבר 

תוכלו לעזור לי בחישוב גס של תקציב - בהנחה ושוכרים אוטו (/אולי עדיף לקנות אפילו? ) לנים בקמפים אבל לא אוכלים כל היום מפחית טונה ? 

ובנוסף להמליץ לי על מסלול , מזרח / מערב כאמור לא משנה כל עוד יש נופים, הרים ומידי פעם מקום למלא מחדש אנרגיות . 

שוב תודה 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408
    • עזרה בתכנון טיול :)

שלום לכולם , אני כבר הייתי סגור לטיול באזור הסטאנים ביוני אחרי יציאה לשביל ישראל באפריל אבל בנאדם מתכנן תכניות ואתם כבר מבינים את ההמשך  , בעקבות ההודעה  בפורום אסיה על איסור כניסה לטג’יקסטן התחלתי לפזול למקומות אחרים בכדור . 

מתעניין בקנדה , עברתי בערך על כל השרשורים עם התגית קנדה , לא יודע להגיד עדיין אם מזרח או מערב

זקוק לעזרתכם בכיוון ותכנון , לא חייבים להאכיל אותי בכפית אבל אשמח שתשלחו אותי למקומות הנכונים ללמוד ולקרוא

* מתכנן נסיעה עד ספטמבר (לא כולל) , יציאה באפריל או ביוני – בהתאם להמלצותיכם אולי אחליט לוותר על הטיול בשביל ישראל 

*אני ערוך לתקציב של כ10K לחודש 

*מטייל לבד אולי חבר יצטרף , מה שיעזור בתחום הכלכלי בהשכרת רכב  , בעניין של טרקים וטבע.

האם רלוונטי בכלל לדון על קנדה בחודש אפריל ? 

במידה ולא , יתכן שאוכל להקצות את הכסף המתוכנן ליוני – אוגוסט , יעמיד אותי על סכום בחודש  גדול יותר באופן משמעותי 

**לא לדאוג, אני יודע שטיול בקנדה לא עורך שלושה חודשים, אני פוזל לעוד מקומות ואולי הטיול יחצה יבשות 

תודה רבה לכם 🙂

איתמר 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408
    • עזרה בתכנון טיול בחודשים הקרובים

שלום לכולם , אני כבר הייתי סגור לטיול באזור הסטאנים ביוני אחרי יציאה לשביל ישראל באפריל אבל בנאדם מתכנן תכניות ואתם כבר מבינים את ההמשך  , בעקבות ההודעה  בפורום אסיה על איסור כניסה לטג’יקסטן התחלתי לפזול למקומות אחרים בכדור . 

זקוק לעזרתכם בכיוון ותכנון , לא חייבים להאכיל אותי בכפית אבל אשמח שתשלחו אותי למקומות הנכונים ללמוד ולקרוא

* מתכנן נסיעה עד ספטמבר (לא כולל) , יציאה באפריל או ביוני – בהתאם להמלצותיכם אולי אחליט לוותר על הטיול בשביל ישראל 

*אני ערוך לתקציב של כ10K לחודש

*מטייל לבד , בעניין של טרקים ונופים ,מורגל לציוד על הגב הודות לצבא . 

תודה רבה לכם 🙂

איתמר 

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408
    • RE: טיול למרכז אסיה
      מקפיץ עוד פעם , מחזיק אצבעות לעזרה 🙂
      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408
    • רוסיה - אפשר ליסוע ?

תגובה: [האם מסוכן עכשיו לטוס לרוסיה?](/topic/153744/האם-מסוכן-עכשיו-לטוס-לרוסיה)

אהלן, מתכנן לטייל במונגוליה ביוני ומעויין לעבור משם לאזור באיקל ואירקוצק.. יש סיבה לחשש ? בלי סמים , באנגים ושאר ירקות...

פורסם בפורום אירופה
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408
    • טיול למרכז אסיה

שלום לכולם!, מתכנן לטוס לאיזור הסטאנים ומונגוליה ביוני. מתלבט בעיקר על המסלול , מאיפה כדאי להתחיל , כמה חודשים זה יוצא  פחות או יותר ? חלון הזמנים שלי הוא עד דצמבר , מתלבט אם להמשיך לאח”כ לאזור הודו ונפאל – אשמח לשמוע מה דעתכם . 

תודה רבה 🙂😄

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Itamar_3972408
      Itamar_3972408