ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. stio
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

stio

@stio

0
    מוניטין
    14
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4103332 גיל 56

stio הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי stio

• RE: קניית רכב באירופה למטרת יורו טריפ-מזרח אירופה

באפשרותך לקחת את הרכב שלך מישראל לאתונה דרך הים (הנמל נמצא 70 ק”מ דרומית לעיר), ואז לנוע איתו בחופשיות עם לוחיות הרישוי הישראליות בכל אירופה. תצטרכי לתרגם את רישיון הרכב לאנגלית ולהוציא רישיון נהיגה בינ”ל. ייתכן שתצטרכי עוד דברים.

עלות השינוע לכל כיוון עומדת על כ-4,000 ש”ח בפעם האחרונה שבדקתי.

פורסם בפורום אירופה
      stio
      stio
    • RE: כניסה לצ'כיה עם אזרחות כפולה ישראלית וצ'כית - באיזה תור לעמוד?
      תודה רבה לכולם, אם זו תשובת השגרירות – אני אטוס עם שני הדרכונים (הם בכל מקרה נמצאים בנרתיק אחד) ואציג את הישראלי בלבד בכניסה לצ’כיה. רק אם הוא ישאל שאלות (אולי תקפוץ לו הערה במחשב) אני אציג לו את הדרכון הצכי.

אגב, בספטמבר האחרון טסתי ליוון (אתונה) וגם שם הצגתי את הישראלי בלבד בכל המקומות, ובחזרה בבידוק הביטחוני נציגת “אל על” ראתה במקרה את הדרכון הצ’כי מבצבץ (הוא בצבע בורדו ולכן בולט יחסית ביחס לישראלי הכחול) ודרשה בכל תוקף לראות גם אותו. אח”כ שאלה את כולנו האם למישהו יש דרכון זר נוסף, ענינו שלא ואז לקחה את שניהם, חזרה אחרי כמה דקות ושחררה אותי בטענה ש”הכל בסדר וזו בדיקה שגרתית”. עד עכשיו לא הבנתי מה היא עשתה עם הדרכונים.
      פורסם בפורום אירופה
      stio
      stio
    • כניסה לצ'כיה עם אזרחות כפולה ישראלית וצ'כית - באיזה תור לעמוד?

שלום רב,

אני מעוניין לנסוע לצ’כיה עם עוד מספר ישראלים וברשותי גם דרכון צ’כי ביומטרי נוסף לישראלי. לקבוצת הישראלים הנוספת יש רק דרכון ישראלי, רציתי לשאול האם אני חייב להציג את הדרכון הצ’כי בכניסה ולעמוד בתור נפרד או שאני יכול להציג את הישראלי בלבד? אנחנו לא מעוניינים לעמוד בתורים נפרדים ולא מעוניינים להיפרד לרגע.

תודה רבה.

פורסם בפורום אירופה
      stio
      stio