אני רוצה לקחת אייפד ואוזניות יקרות לטיסה ולזמנים המתים
האם זה כדאי או שיש סיכוי גבוה לגניבה מהמלון/הוסטלים ?
אני רוצה לקחת אייפד ואוזניות יקרות לטיסה ולזמנים המתים
האם זה כדאי או שיש סיכוי גבוה לגניבה מהמלון/הוסטלים ?
אני אהיה חייב להתחיל במיאמי מסיבות אישיות שלא אוכל לפרט.
שלום
אני טס למיאמי. ב-20 לספטמבר (תאריך לא סופי) ל-3/4 שבועות ואני צריך עזרה בתכנון בקווים כלליים של הטיול. אני אשאר כנראה בצד המזרחי.
אני אמנם טס לבד אבל אני מחפש להכיר אנשים ולטייל איתם. טיולי טבע לבד אני לא אעשה. טיולים בערים נשמע יותר רלוונטי. בגדול אני מאוד אוהב ברים ומסיבות.
אשמח לטיפים / המלצות שיוכלו לסייע לי בתכנון המסלול.
מצאתי כמה אתרי טיולים כמו למטייל ואני משתדל לקרוא כדי להרחיב כמה שיותר את הידע שלי בנוגע לטיולים בארצות הברית.
לא הצלחתי למצוא באינטרנט לאיזה יעדים בארהב יש טיסה ישירה מישראל.
אני מעריך שיש לניו יורק ובנוב׳ ייפתח גם למיאמי (תקנו אותי אם אני טועה).
אני מחפש את המסלול הכי טוב (פחות החלפות וזמני המתנה) לטוס לסינסנטי שבאוהיו.
קראתי כתבה שאוסרים על בעלי דירות להשכיר אותם לתיירים בברלין
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/airbnb-rental s-berlin-germany-tourist-ban-fines-restricting-to-protect-af fordable-housing-a7008891.html
http://www.geektime.co.il/berlin-ban-apartments-rent-via-air bnb/
אני וחברים שלי טסים בנובמבר לברלין וחשבנו להשכיר דירה. מבחינת האתר הוא מאפשר זאת אך האם זה יכול לצור לנו בעיות?
דבר שני - אני הולך בעיקר למועדונים ומסיבות. באיזה אזור כדי ללון?
תודה.
אני מחפש יעד לטיול מאורגן באירופה ל-5-7 לילות לאמא ובן. חשבתי על יעדים כמו איטליה ופורטוגל. מישהו יכול להמליץ?
אני קצת חטפתי הלם ושוק מהמקום.
נחתתי בבנגקוק הייתי שם יומיים ואז נסעתי לצאנג מאי לכמה ימים. בגדול יש לי מעין מועקה כזאת והמצב הרוח די רעוע ואני מחפש רסקיו להרגעה בבתי מרקחת ולא מוצא. אני במקביל ילך גם לשיעור יוגה אולי זה יעזור. תודה לכם.
תודה על התשובה המהירה.
דיברתי עם השירות לקוחות והיא אמרה לי שהיא רואה רק את החיוב של הסוכן שהזמנו דרכו ואני מקווה שהבנו אחד את השני נכון. גם כתוב באתר שלהם שהם לא מחייבים פעמיים אם יש הזמנה על אותו שם לאותה טיסה אני מקווה שזה בסדר. בכל מקרה איך כדאי לעקוב אחרי זה? לצלצל שוב לאייר אסיה? או לחכות למייל אם במקרה יגיע.
אני עכשיו נמצא בצאנג מאי וניסיתי לבצע הזמנה 3 פעמים דרך המחשב בבית חבד בחברת אייר אסיה אבל משום מה לא קיבלתי בסוף אישור תשלום זה נתקע בקטע האחרון. אני מקווה שלא חייבו אותי פעמיים. בדקתי את תיבת הדואל וכרגע לא הגיעה שום הודעה.
עכשיו ניסיתי להזמין מהאפליקציה קיאק באייפון את אותה טיסה אבל הבעיה שאין אפשרות להוסיף כסף מראש על מזוודה. מה כדאי לעשות? אני צריך עזרה די דחוף.
תודה מראש לעוזרים.