הי אני נדב, ואני מתחיל את שביל ישראל באמצע/תחילת פברואר מאילת ואני מחפש שותפים להתחלת השביל, ואם יזרום אז גם להמשך!
אני עושה את השביל עם הכלבה שלי צ’יקה (ידידותית פלוס) ומתרגש לחלוק את החוויה עם עוד אנשים.
זמין בטל: 0525000710
הי אני נדב, ואני מתחיל את שביל ישראל באמצע/תחילת פברואר מאילת ואני מחפש שותפים להתחלת השביל, ואם יזרום אז גם להמשך!
אני עושה את השביל עם הכלבה שלי צ’יקה (ידידותית פלוס) ומתרגש לחלוק את החוויה עם עוד אנשים.
הי, פגשתי כבר כמה שהלכו עם כלב (הייתי מלאך שביל), ולמרות הבעיות הלוגיסטיות (יש המון) הצליחו לעשות את כולו.
בקשר לאוכל ומים ציקה סוחבת חלק ואני סוחב חלק (יש לה מנשא ייעודי משלה)
בקשר לסולמות וליתדות יש פתרונות גם לזה שכוללים קשירה שלה אליי, ובמקרים קיצוניים אפשר לעקוף 
הי, פגשתי כבר כמה שהלכו עם כלב (הייתי מלאך שביל), ולמרות הבעיות הלוגיסטיות (יש המון) הצליחו לעשות את כולו.
בקשר לאוכל ומים ציקה סוחבת חלק ואני סוחב חלק (יש לה מנשא ייעודי משלה)
בקשר לסולמות וליתדות יש פתרונות גם לזה שכוללים קשירה שלה אליי, ובמקרים קיצוניים אפשר לעקוף 
הי עילי! אני נדב, בן 22, ואני מתחיל את השביל בעוד שבועיים עם הכלבה המהממת שלי צ’יקה (ידידותית פלוס) ואני אשמח מאוד לשותפים בשביל “נחיתה רכה” בהתחלת השביל, ואם יזרום גם להמשך!
הי עמית! אני נדב, בן 22, ואני מתחיל את השביל בעוד שבועיים עם הכלבה המהממת שלי צ’יקה (ידידותית פלוס) ואני אשמח מאוד לשותפים בשביל “נחיתה רכה” בהתחלת השביל, ואם יזרום גם להמשך!