ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. dregev03
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 3
    • נושאים 91
    • פוסטים 4989
    • הגבוה ביותר 1006
    • קבוצות 0

dregev03

@dregev03

1306
    מוניטין
    706
    צפיות בפרופיל
    4989
    פוסטים
    3
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 189958 גיל 56

dregev03 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dregev03

• RE: קמינו לשבועיים ברוטו בסוף יוני?

@dregev03

כמו שאמרתי שהעיר הזו יפה והיא באמת כזאת, קצת מפחיד הכוח שהיה כאן לנצרות לפני כמה מאות שנים. כמו כן, הקורונה מורגשת בעיר מעבר למסיכות על הפנים והכיסאות במסעדות עם המדבקה שאומרת שאסור לשבת עליהם והעיר לא מרגישה מפוצצת. 

אני רק יכול לדמיין לעצמי איזה עומס היה כאן לפני שנתיים…….

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

@dregev03

איזה מזל שאשתי ביטלה את יום המנוחה. 

קודם כל פונטה וודרה עיירה מאוד מאוד יפה. ההליכה עצמההייתה הרבה יותר קלה ונעימה מהיומיים האחרונים אבל גם בהחלט נחמדה לעיין עם יערות, כרמים , גשרים עתיקים על פלגים נחלים ונהרות ונוף גבעי מתון. 

בפונטהוודרה חברנו לשביל המרכזי של הקמינו הפורטוגזי ואם במשך ארבעת הימים האחרונים פגשנו רק בזוג מטיילות ספרדיות אז היום פגשנו זוג פורטוגזיות בנות דודות מפורטו שהולכות לסנטיאגו דה קומפוסטלה כדי לקבל את ברכת סנטיאגו הקדוש. 

גם קלדס דה רייס עיירונת נחמדה

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

@תומר

יוצאים מחר בבוקר לדרך

היום טיילנו קצת בפורטו. עיר יפה מאוד

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03
    • Nepal בתמונה אחת

אשתי קיבלה בפייסבוק באיכות נמוכה

הכפר דמפוס וברקע האנאפורנה

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      dregev03
      dregev03

@dregev03

אחרי היום הראשון שכלל נסיעה מפורטו לווינה דו קוסטלו ברכבת והגעה לקמיניה היפה שבה לא תכננו לישון ובקושי מצאנו מקום לינה, חצינו היום במונית את הנהר לגליסיה שבספרד ללא שום בדיקות קורונה או ניירת. 

לאחר מספר קילומטרים ספורים על הקמינו התמקמנו ב A    Guarda השלווה. 

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

@Sailor

כתבתי כבר שלדעתי פורטוגל זו קליפורניה של אירופה. 

הכל בקטן יותר אבל החוף מזכיר מאוד.

ליסבון בהקשר הזה היא סאן פרנסיסקו

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

@imeshy2

טיול הטיפוס של אחר הצהריים היה בהחלט מתגמל. עולים בשביל תלול שמגלה לאט לאט את העיירה והנמל למטה עם תצפיות לנהר המינויו שאותו חצינו הבוקרשם ניתן לראות מספר אתרי מגורים קלטיים בני אלפיים שנה ברמות שחזור כאלו ואחרות. 

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

@dregev03

אם כבר נסענו יותר משעתיים למונסנטו, אז אולי כדאי לשתף. 

מחר בבוקר נטפס לפסגה ….

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

@imeshy2

תודה למאחלים ולמתרגשים. 

יום ארוך ומפתיע לטובה ביופי ובגיוון 

וויאנה דו קסטלו לקמיניה

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

@יונית

שתיים כאלו קיבלנו מהילדים אתמול 

וכאילו קראתם את מחשבותינו בעניין הגשם (שהיה חלש ומועט יותר היום) והבנתם שדילגנו על הגשם בעזרת אוטובוס והגענו לסנטיאגו דה קומפוסטלה שמחוץ לפורטו היא בקלות (לדעתי) העיר היפה והאלגנטית ביותר בקמינו הפורטוגזי דרך החוף. 

היום האחרון רובו על כביש והפעם החלטנו ביחד שכדאי להשקיע את היום בעיר ולא בדרך. 

צילה

באמת ראינו בטלוויזיה בבית הקפה בבוקר שיטפונות מטורפים כולל בפונטהוודרה שבה עברנו לפני יומיים

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dregev03

• RE: אשמח להמלצה ליעד לטיול משפחתי לקיץ הבא

את כנראה לא טועה בפרטים היבשים מרים. השאלה איפה בפליון…. חפשי מקום ואז תבדקי מרחקים. את לא נוסעת לפליון בשביל לישון מטר מוולוס. ..?
      הייתי מחפש באיזור צגרדה ומערבה כדי להיות במקום ״קריר״ וקרוב לחופים היפים ביותר וגם משם כדי לטייל צריך לנסוע לא מעט

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03
    • RE: אשמח להמלצה ליעד לטיול משפחתי לקיץ הבא

טוב. שאפו לצועד. לא הייתי בקפריסין אבל יוון זו הצעה מדהימה. בפליון הייתי מספר פעמים והוא מאוד מומלץ. עדיף שיהיו כמה מכוניות כדי שתהיה גמישות להשאיר חלק מהשבט ולנסוע למסלול או כפר או חוף כזה או אחר. ״הבעיה״ של הפליון זה שהוא לא קרוב לשום שדה תעופה ועם שבט שלום קצת יציאת מצריים להגיע ולחזור אבל הוא יעד חופש מדהים ולאו דווקא ממש על החוף. אופציה נוספת שהיינו עם 3 הבנים, כמובן כריתים. אמנם חם אבל לא חייבים ללון על החוף ואם יש בריכה ונוסעים לים וגם יש קצת מסלולים והרים אז זו אופציה טובה. פחות ירוק מפליון כמובן. גם בפלופונז חם אבל יש כפרים חופים טיולים והרים. היינו מספר פעמים כזוג. חלקידיקי בצפון גם יעד נפלא לקייץ במיוחד אם טסים לסלוניקי אבל היינו במלונות ולא חיפשנו ביית ל16 איש.

אולי הפליון הכי מגוון ומאוד יפה אבל צריך לשקול את היום הלוך יום חזרה שעל שבוע זה לא מעט

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03
    • RE: GTA - Grand Traversata della Alpi - Italy

מעורר השראה ענבר.

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03
    • RE: אוסטריה האגדית- טיול בתוך גלויה

טוב, אם הייתם בשלדמינג אז הגעתם ל״עיר המחוז״ של רמסאו בה אנחנו ישנו. באופן לא כל כך מפתיע הפוסטים האחרונים מאוד מוכרים לי למרות שהיינו בנקיקים אחרים והליכות מצוק אחרות. הסתכלתי במפה איפה ישנתם (מדהים שם) וזה נראה לי ליד גרץ? חתיכת נסיעה משם לשלדמינג….?

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

רושם לפני את תצפית חמש האצבעות…. יפיפיה

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

וואו. איזו יפה האוסטריה שלכם… וגם האיזור של הבקתה שבחרתם. חשבנו גם אנחנו לנסוע להאלשטאט באחד הימים הגשומים או בדרך חזרה לזלצבורג אבל בעלת הביית המקסימה בצימר שלקחנו הורידה אותנו מזה. אמור להיות מאוד תיירותי גם לפי הצ׳אט/ג׳מיני ולנסות לתזמן לפני או אחרי האוטובוסים עם התיירים הסינים לא התאים לנו. אולי יתאים יותר אם נחזור בחורף.

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

ממש ממש אבל ממש יפה. שבועיים קודם היה גם מזג אוויר ״אירופאי״. מחכה בקוצר רוח להמשך

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03
    • RE: המלצה על בלוג

האמת ענבר שהגענו לשם בגלל הקרחון. התחלנו לפני שנה לעשות קרוס קאנטרי סקי בארגנטינה וחיפשתי מקום באירופה שיש בו קרוס קאונטרי בקייץ. אז מסתבר שיש כזה בדאכשטיין. קצת פרוצדורה לשכור ציוד למטה בכפר ולעלות איתו ברכבל אבל היה נהדר למעלה. זה אתר שבו מתאמנות נבחרות בעיקר בבוקר וכשהגענו כל האתר היה שלנו. אחרי שכילינו את כוחותינו ולא היה לנו כוח לשום דבר מהאטרקציות למעלה מעבר למסעדת המרפסת המרהיבה עם בירה ואוכל, פשוט נהנינו מהנוף. לי (למזלי) זה נראה קצת פרובינציאלי לעלות לשם לראות שלג בקייץ אבל אני מודע לזה שאני בר מזל

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

שמחת… טיילנו ממש סביב הכפר ונעזרנו לא מעט ברכבלים שהם בחינם למי שישן במלון באיזור ומקבל ״כרטיס קייץ״ מהמלון שלו. עשינו הייקים יומיים ב Huchwurzen, Stoderzinken,
      Planai, Silberkar, Glackerch-tech וכמובן בקרחון דאכשטיין שם עשינו קרוס קאנטרי סקי. הקרחון יפה אבל זה לא משהו שאין יפים ממנו בשאמוני וכל העולם והישראלים עולים לראות שם שלג. אולי אני קצת מפונק אבל לא הייתי עולה לשם זה לא מתקרב אפילו לאגי דו מידי למרות שזה מאוד יפה. הייתי ממליץ לך להסתכל על השניים האחרונים שרשמתי. סילברקאר וגלאקרץ׳ טק. מאחל לכם מזג אוויר וטיול נפלאים

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03

גם אני אקרא את של כולם. אולי גם אחזור לכתוב… חזרתי השבוע מחופשה באוסטריה בעיקר מהכפר רמסאו אם דאכשטיין. אשמח לקרוא את רשמי הטיול של שמחת.

פורסם בפורום אירופה
      dregev03
      dregev03