כולנו באטרף לנסוע אחרי חצי שנה שאי אפשר. כשאני משקלל את כל הנתונים ( שאת חלקם ציינת ) ,אני לא הייתי נוסע. הייתי מציע לך ולכולנו להמתין לתקופה שבה יש מגמת ירידה בתחלואה על פני פרק זמן משמעותי. המטרה בסופו של דבר זה לנסוע עם מינימום חששות והגבלות כאלו ואחרות. נקווה שנתחיל לראות את האור בקצה המנהרה בקרוב.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אורן לרנר_4117257
-
RE: לטוס או לא לטוס לקרואטיה זו השאלהפורסם בפורום אירופה
-
RE: ספור הטיול שלנו באוסטריה מאי 2022פורסם בפורום אירופה
שאפו על הדווח המושקע. חבל שלא חוויתם את סכר קפרון,האתר נפתח בתחילת יוני. אוסטריה מדינה מדהימה ולמרבה הצער תמיד יש מגבלה של זמן ואי אפשר לראות את כל המקומות.
-
RE: קרקוב וזקופנה. סיכום.פורסם בפורום אירופה
שאפו על הדווח המושקע. מקומות שכיף להגיע אליהם ויש בהם כל מה שאפשר לבקש בטיולים לחו"ל ובמחירים מעולים. הזלוטי עכשיו ביחס לשקל הוא חלש . 100 זלוטי שווים 75 שקלים כשב 2019 זה היה כמעט יחס של 1:1.
-
RE: טיול במילנו אם אפשר לשלב הופעה 2/9-6/9.פורסם בפורום אירופה
לא בטוח שפה תמצא את התשובה לשאלה. תעשה חיפוש דרך גוגל. נסה דרך כאן https://www.songkick.com/metro-areas/30338-italy-milan?utf8=%E2%9C%93&filters%5BminDate%5D=09%2F02%2F2024&filters%5BmaxDate%5D=09%2F10%2F2024
-
RE: טיול בסביבות ליאוןפורסם בפורום אירופה
לא כתבת אם מדובר על תחבורה ציבורית או עם רכב ומה זה טיול קצר? מליון אפשר לדוגמא לנסוע לאנסי שזה בערך שעה וחצי נסיעה עם רכב. גם ג'נבה היא בערך שעה וחצי עם רכב. רעיונות נוספות אתה יכול למצוא דרך גוגל אם תרשום One day trip from lyon.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אורן לרנר_4117257
-
RE: תחבורה מברלין לקיל בגרמניהפורסם בפורום אירופה
לא יודע איפה ואיזה ביקורות רעות קראת. תמיד יש כאלה שלא מרוצים. נסעתי איתם מספר פעמים ולא זוכר שהייתה בעיה . דווקא אופציה של אוטובוסים יכולה להיות בעייתית ,אם יש תאונות בדרך וכו'.
-
RE: טיול בסביבות ליאוןפורסם בפורום אירופה
לא כתבת אם מדובר על תחבורה ציבורית או עם רכב ומה זה טיול קצר? מליון אפשר לדוגמא לנסוע לאנסי שזה בערך שעה וחצי נסיעה עם רכב. גם ג'נבה היא בערך שעה וחצי עם רכב. רעיונות נוספות אתה יכול למצוא דרך גוגל אם תרשום One day trip from lyon.
-
RE: איתור שדה תעופהפורסם בפורום אירופה
נראה ששדות התעופה הכי קרובים לאיזור הם של קלוז' ברומניה ושל דברצן בהונגריה.
-
RE: מילאנו או טורינופורסם בפורום אירופה
מילאנו מושלמת כ HUB לטיולי כוכב בצפון איטליה. אם השאלה היא נטו לגבי יופי,אז טורינו מקסימה ויפה יותר.
-
RE: שאלה על תחבורה ציבורית באתונה - מטיילת לבדפורסם בפורום אירופה
אם המלון שלך באיזור כיכר מונסטיראקי או סינטגמה, אז פחות תצטרכי תחבורה ציבורית כי כל האתרים המרכזיים של העיר הם במרחק הליכה. אם את מתכננת לנסוע לפיראוס,אז יש קו מטרו עד לשם. באופן כללי, התחבורה הציבורית באתונה היא די בסדר למרות שהמטרו שלהם לא הכי נחמד. בקשר להגעה משדה התעופה לעיר, יש קו מטרו אבל הבעיה היא שלוקח לו כשעה נסיעה והוא עוצר בדרך בלא מעט תחנות. בגלל השעה , הייתי מציע לך במקרה הזה לקחת מונית ישירות למלון במקום להתחיל לחפש את המלון בשעת לילה מאוחרת.
-
RE: העיירה זל אם סי בזמן המלחמהפורסם בפורום אירופה
העיירה הזו ידועה בתור מקום שבו גרים לא מעט מוסלמים. לא חושב שיש כאן מישהו שיכול לאמוד את מצב הביטחון האישי שלך שם. אני הייתי מבטל במיוחד בתקופה כזו. אם המטרה היא לעשות טיול כוכב באיזור זלצבורגלנד, יש אופציות נוספות ללינה.
-
RE: טיול במילנו אם אפשר לשלב הופעה 2/9-6/9.פורסם בפורום אירופה
לא בטוח שפה תמצא את התשובה לשאלה. תעשה חיפוש דרך גוגל. נסה דרך כאן https://www.songkick.com/metro-areas/30338-italy-milan?utf8=%E2%9C%93&filters%5BminDate%5D=09%2F02%2F2024&filters%5BmaxDate%5D=09%2F10%2F2024
-
RE: קרקוב וזקופנה. סיכום.פורסם בפורום אירופה
שאפו על הדווח המושקע. מקומות שכיף להגיע אליהם ויש בהם כל מה שאפשר לבקש בטיולים לחו"ל ובמחירים מעולים. הזלוטי עכשיו ביחס לשקל הוא חלש . 100 זלוטי שווים 75 שקלים כשב 2019 זה היה כמעט יחס של 1:1.
-
RE: תובנות לגבי רומניהפורסם בפורום אירופה
בוקרשט אומנם לא יפה כמו בודפשט או פראג אבל היא בהחלט עיר גדולה ומרשימה . יש מה לעשות שם 3 ימים מלאים והאוכל מצויין וזול.
-
RE: חיפוש הדרכה לסיור באושוויץפורסם בפורום אירופה
מצטרף לבקשה. יש הרבה אפשרויות לסיורים באנגלית. יש המלצות על סיורים בעברית?