תודה. זה גם מה שאני הבנתי, שאם יש תעודת חיסון הקרואטים לא ידרשו בדיקה. לגבי החזור להונגריה אינני בטוח, אולי כדאי שאשאל את ההונגרים כשאגיע להונגריה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי איציק ק.
-
RE: הונגריה וקרואטיה בימי קורונהפורסם בפורום אירופה
-
הונגריה וקרואטיה בימי קורונהפורסם בפורום אירופה
שלום,
בכוונתי לטוס להונגריה מסוף ספטמבר עד אמצע אוקטובר. אני מחוסן שלוש פעמים ובעל תעודת התחסנות ישראלית. הטיול יכלול מעבר ברכבת מהונגריה לקרואטיה ובחזרה.
מישהו יודע האם אזדקק לבדיקת קורונה (ו/או טפסי כניסה):
בכניסה מישראל להונגריה (ממה שהבנתי יש צורך גם אם אני מחוסן).
במעבר מהונגריה לקרואטיה.
במעבר מקרואטיה להונגריה.
הניסוחים באתרי הממשלה ההונגרים והקרואטים נוטים להיות ארכניים ועמומים ואני לא בטוח שאני מבין אותם נכון.
תודה.
-
RE: לטוס או לא לטוס לקרואטיה זו השאלהמישהו יודע היכן אני יכול לברר לגבי האם ובאילו תנאים אוכל לטוס או לנסוע מקרואטיה לבולגריה?פורסם בפורום אירופה
-
RE: לטוס או לא לטוס לקרואטיה זו השאלהפורסם בפורום אירופה
הלוואי שזה היה נכון. בארץ אני מקיים בחודשים האחרונים אורח חיים מאוד מוגן ומגעי עם הזולת ומרחבים ציבוריים מצומצם מאוד.
השהייה בחו”ל מצריכה כמובן טיסה, שימוש באמצעי תחבורה ציבוריים נוספים, שהייה במרחבים כגון מוזיאונים, עמידה בתורים שונים וכמובן לינה במלונות.
נראה לי שבחשבון אחרון קרואטיה פחות מוגנת עבורי.
-
עד להודעה חדשה אני מתייחס לאופציות שקיימות עכשיו והן מאוד מוגבלות כידוע. קרואטיה אינה היעד הראשון במעלה עבורי במצב רגיל, אבל כידוע אנחנו לא במצב רגיל.
-
כמובן שבזמן סגר עדיף להיות בחו”ל, הבעיה היא שעל פי הלו”ז שלי ייתכן שטיסה שאקבע לא תתאפשר בגלל הסגר.
-
ההזדמנות הבאה שלי תהיה במקרה הטוב בספטמבר הבא, עושה לי רע רק לחשוב על זה...