ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. resheffink
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

resheffink

@resheffink

0
    מוניטין
    2
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3008678 גיל 56

resheffink הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי resheffink

• רכבת מפריז למרסיי

היי לכולם.

אנחנו (זוג + תינוק בן 11 חודש) נוחתים בפריז בסוף ספטמבר. אנחנו נבלה בפריז כיומיים וחצי בערך ואז אנחנו מתכננים לקחת רכבת למרסיי, משם אנחנו עולים על קרוז.

אנחנו עדיין חושבים מה אפשר לעשות עם תינוק בפריז ואיך לראות את הדברים המרכזיים שיש (אם יש לכם מקומות מרכזיים שחייבים לראות (אשתי לא הייתה אף פעם בפריז), אשמח אם תוכלו לרשום לי) תוך כדי התניידות עם תינוק כמעט בן שנה.

כמובן שנצטרך בית מלון לא רחוק משדה התעופה וקרוב לתחנת רכבת.

השאלה המרכזית שלי היא לגבי הרכבת מפריז למרסיי כרגע. כיצד, איפה (באיזה אתר) ומה טווח המחירים? אנחנו נהיה עם מזוודות + טרולי + עגלה. אז אנחנו צריכים גם מקום ברכבת.

היכן קונים כרטיסים? אני לא מצליח למצוא איפה קונים.

המון תודה,

רשף

פורסם בפורום אירופה
      resheffink
      resheffink
    • RE: 3 ימים באנסי צרפת

@hil היי. תודה על המענה.

יום רביעי נוחתים בז'נבה ונוסעים ישירות לשאמוני ובחמישי אחר הצהריים נוסעים לאנסי.

ביום ראשון אנחנו נוסעים בחזרה לז'נבה, מבלים יום לקראת טיסה בבוקר של שני חזרה ארצה.

לגבי אנסי, אני מבין שיום אחד מספיק. האם יש לך המלצות על מסלולים קרובים (במידה ואנחנו עם רכב, יהיה לנו יותר נוח להגיע אליהם) שניתן ללכת אליהם ביתר הימים באנסי?

תודה רבה,

רשף

פורסם בפורום אירופה
      resheffink
      resheffink
    • 3 ימים באנסי צרפת

היי לכולם.

אנחנו חבורה של 5 צעירים (סביב גיל 27-30) שיוצאים לטיול ביחד בצרפת.

אנחנו מתוכננים לבלות כ-3 ימים (מיום חמישי אחר הצהריים עד יום ראשון) באנסי בצרפת (קראנו שחובה לבקר שם).

בחיפוש באינטרנט, אנחנו מבינים שאת העיר אפשר לראות ביום (אנחנו פחות בקטע של מוזיאונים ויותר לראות את העיר, הטירה וכד').

מה ניתן לעשות מסביב לעיר (בהנחה שאנחנו מקדישים לעיר יום. האם יום באמת מספיק?)?

יש לנו הגבלה נוספת, אנחנו שומרים שבת ולכן לא ניסע מיום שישי בערב וכמובן בשבת. כך שאנחנו מקדישים את הטיול בעיר ליום שבת ואת הטיולים מסביב לעיר בימים שישי וראשון.

יש לכם המלצות?

שאלה נוספת - אנחנו מתבלטים האם לנוע בתחבורה ציבורית או רכב (אנחנו נהיה 5 אנשים עם 4 טרולי + מזוודה). מה כדאי?

המון תודה,

רשף

פורסם בפורום אירופה
      resheffink
      resheffink