@maoraver האפליקציה מראה את זמניי התחבצ ובנוסף ניתן לרכוש שם את הכרטיסים השבועיים ואז צריך רק לסרוק לפניי שעולים, וגם אין חשש שיגידו לך שזה מזוייף את האפליקציה של ישראל אני לא מכירה ,אני גרה כאן יותר מ 20 שנים . רק כרטיסים בודדים חייבים לתקף. האטרקציות מתאימות ברובן לצעירים , שייט זה מאד רומנטי בערב , אין משהו שלא הייתי ממליצה לכם , הכל ענין של מה אתם אוהבים.
Maya Topaz Tibarovsky 0
@Maya Topaz Tibarovsky 0
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Maya Topaz Tibarovsky 0
-
RE: עתיד לטוס לבודפשט עוד חודש, אשמח לטיפים והמלצות(זוג צעיר)פורסם בפורום אירופה
-
RE: עתיד לטוס לבודפשט עוד חודש, אשמח לטיפים והמלצות(זוג צעיר)פורסם בפורום אירופה
היי הרובע היהודי הוא מרכז חיי הלילה בבודפטש, יש המון מקומות בילוי , צריך לבחור איזה מסעדות אתם רןצים ולהזמין מקום. לגביי התחבצ רצוי לקנות כרטיסים יומיים אותם לא צריך לתקף ואז אין סיכוי שתהיה לכם בעיה ,להוריד את האפליקציה budapestgo של התחבצ. יש אפשרןת להצטרף לסיורים להכרת העיר , זה מאד עוזר ומומלץ בהתחלה , גילוי נאות אני גרה כאן ואני מדריכה טיולים. אטרקציות לא חסר, למשל, כדור פןרח, גלגל גדול, מרצאות, מוזיאון האשליות , מוזאיון הסלפי, האי מרגיט, הפארק העירוני ,טיול לבודה, רכבת הילדים, רכבל הכסאות, שייט על הנהר, בתיי קפה מיוחדים. מקווה שעזרתי