ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. maoraver
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 23
    • פוסטים 129
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

maoraver

@maoraver

1
    מוניטין
    70
    צפיות בפרופיל
    129
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3964373 גיל 56

maoraver הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי maoraver

• RE: התלבטות בין מספר יעדים לירח דבש

תודה, תקופת מלחמה אתה יודע.. אני כאן, עוקב. גם אם לא מחובר לעיתים למשתמש שלי

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי maoraver

• RE: מחפש המלצה ליעד מושלם לחופשה זוגית בספטמבר

@הצועד-בנעליו

אסתכל על זה, תודה.

שאלה לי אליך, איך הגעת לזה בכזאת מהירות?

כשאני מחפש המלצות לפאפוס בגוגל, אני לא מגיע לדברים האלה חחח

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

אנחנו זוג קשה בקבלת החלטות, לכן גם היה קשה למצוא יעד. אבל אני רוצה לעדכן שבסוף נסגרנו על פאפוס. מפה עכשיו זה לשמוע המלצות על אטרקציות וכד', אבל זה כבר לפוסט אחר לדעתי.

רוצה לומר תודה לכל המגיבים.

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

פחות בקטע של להגיע למקום ולקחת הפלגה משם, בטח כשאשתי עוד לא הפליגה בחיים ועוד זה יהיה טיול שיידרוש כנראה יותר מרק שבוע. ואגב, באיזו תקופה הייתם? כי אנחנו מתכננים על תקופה של אחרי חופש גדול, לפני חגים, הסיכוי שיהיה עמוס בילדים לדוגמה, הוא מאוד נמוך.

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

@הצועד-בנעליו למה לא אירופה? כי כשאני אומר אירופה אני מסתכל על היעדים הטיפה יותר רחוקים מקפריסין ויוון, ואלה לא יעדים של בטן גב לדעתי ותקנו אותי אם אני טועה. עשיתי גם את מה שהצעת, חיפשתי טיסות דרך מנוע החיפוש של גוגל בתאריכים שלנו, עם סינון לפי שעות טיסה רצויות וכו', והיעדים שנמצאו הם: קפריסין(לרנקה, פאפוס) יוון(רודוס, כרתים, סנטוריני, אתונה, קפלוניה, סלוניקי), בטומי, באקו, בוקרשט, סופיה/בורגס, רומא, בודפשט, פראג, וינה. אם זה יוון או קפריסין - הייתי מעדיף יוון. בוקרשט לדעתי פחות מתאים, בולגריה גם כן הייתי ולא יודע כמה זורם לשנינו. רומא זה לא בטן גב לדעתי. בודפשט - פראג - וינה, שלוש ערים מאוד יפות, בשתיים מהן היינו, אבל גם כאן כמו רומא, לדעתי לא בטן גב, וגם כן תקנו אותי אם אני טועה. במצב כזה נשארתי +- עם יוון, בטומי, באקו. נניח וזה יוון, אני שואל את עצמי אם כדאי לקחת טיסה ומלון, או שייט עם מנו ספנות וסה טו. בנוסף, לא רוצה לשכור רכב באף מדינה ככה שאני רוצה להיות תלוי נטו במטוס, רגליים ותחבצ (כולל מוניות).

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

טוב קודם כל תודה לכל המגיבים. אני מעדכן שאשתי באה אליי באמירה שהיא מעוניינת בבטן גב. אז אירופה כבר פחות באה כמחשבה. אם נלך לכיוון הבטן גב, מה הייתם ממליצים?

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

@שמחת-הפרטים-הקטנים אני לא מעוניין בלונדון, פריז ודומיהם.

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

@שמחת-הפרטים-הקטנים זה לא תייג אותך משום מה ואני רוצה לדאוג שלא תפספס, אז מתייג שוב

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

@שמחת-הפרטים-הקטנים אכן חופשה עירונית, בלי רכב, במקסימום תחבצ(שאין לי בעיה עם זה!). בגדול החלום שלנו היה בטן גב, מה שאומר ש-שייט היה יכול להיות הפתרון המושלם. אבל לאחרונה אני חושב על זה שהייתי רוצה קצת יותר מסתם בטן גב, לכן המחשבות על יעד אחר.

לגבי פראג, אין ספק שהמדינה כמדינה יפה. אנחנו פשוט השתעממנו ממנה מאוד מהר, לא הצלחנו למצוא את עצמנו מבחינת אוכל, מקומות לטייל בהם וכו'. (מה שכן, אי אפשר לקחת את זה ששם הצעתי לאשתי, ככה שתמיד יהיה איזה פלוס בפראג).

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver

@אנשיםטובים

הרצון הוא עד 6 לילות במקסימום.

בגדול, אני חייב להגיד שגם לא פוסל שייט קליל ליוון וסה טו.

עשיתי שיטוט קל במנוע חיפוש הטיסות של גוגל בטווח תאריכים מלא, זאת אומרת ל6 לילות.

מההצעות שהיו (כטיסות כמובן) הכי רלוונטיות הן רומא, בודפשט, בוקרשט, וינה, באטומי ובאקו (וכמובן יוון, אבל אם יוון אז שוב, שייט).

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver
    • מחפש המלצה ליעד מושלם לחופשה זוגית בספטמבר

אני ואשתי, זוג נשוי בני 29, מתכננים חופשה זוגית בחו״ל בתאריך מאוד ספציפי בספטמבר.

אנחנו מחפשים חוויה מלאה בטעמים, שופינג ונופים, אבל גם זמן איכות אמיתי לעצמנו.

אוכל טוב חשוב לנו מאוד, אבל יש הסתייגות קטנה. אנחנו אמנם לא שומרים כשרות, אבל לא אוכלים מאכלי ים, חזיר וכו' אז מחפשים משהו שנוכל להתמצא בו מבחינת אוכל.

אנחנו גם מחפשים יעד שופינג איכותי. אשתי אוהבת במיוחד ואני זורם בשמחה.

מזג האוויר גם משחק תפקיד. אנחנו לא מחפשים חום למות, אבל גם לא יעד שדורש מעיל. משהו ממוזג, נעים, שמזמין להסתובב וליהנות בלי לסבול. וברור לי שבאירופה בשנייה יכול להיות גשם, אבל גשם לא מחייב שיהיה קפוא.

התקציב שלנו עומד כרגע על כ-15,000 שקלים לזוג, מקווה שזה מספיק ושזה תקציב נאה. לא אשקר, אנחנו רוצים להרגיש שקיבלנו חופשה מפנקת.

לפי שאסיים רק אגיד שהיינו בבודפשט בעבר (לפני המלחמה) ומאוד נהננו, בנוסף גם היינו בפראג ולא נהננו בכלל.

מחשבות לחזור לבודפשט עולות בי, אבל אני לגמרי רוצה לקבל חוות דעת על עוד יעדים.

אם יש לכם המלצה ליעד שיכול להתאים לנו, נשמח מאוד לשמוע. כל טיפ, חוויה או מחשבה תתקבלו בברכה. תודה מראש!

פורסם בפורום אירופה
      maoraver
      maoraver