@maoraver
אולי כדאי שתסביר מה הכוונה שלך כשאתה מדבר על בטן - גב.
ההבנה שלי היא שהיה בריזורט/מלון וסביבתו (חוף ים, אגם וכו') שכוללת בעיקר רביצה ואולי אחת לכמה זמן איזושהי גיחה.
אבל העיקר הוא מנוחה.
האם זו ההגדרה שלך?
אם זו ההגדרה לדעתי ערי בירה בד"כ פחות יתאימו,
אם החלטת על יוון אתה צריך לבדוק איפה רלוונטי לך ביוון, כי יוון כולל האיים אלו המון יעדים.
כרתים קורפו רודוס סלוניקי פרבזה קלמטה מיקונוס....וזו רשימה חלקית רק מארקיע, כמובן שיש עוד.
יהיה לך אתגר קטן, המעבר מהטרמינל ליעד.
הפתרונות ספציפיים למקום שתבחרו, אם לא רחוק אפשר מונית, יש מקומות שמספקים הסעה, לפעמים תחב"צ בא בחשבון וכו'.
אם תיקח עסקה של טיסה ומלון היא בד"כ כוללת העברות ואז אין לך את כאב הראש הזה, המינוס הוא בד"כ מבחר יותר מצומצם ועסקה יותר יקרה.
אם אתה רוצה לצמצם את כאב הראש של המנהלות למינימום אתה יכול לבחור חופשה של קלאב מד
חופשות שמש - לחוות חופשת שמש בלתי נשכחת עם קלאב מד Club Med
מהרגע שעלית למטוס אתה כבר לא צריך לדעת או לעשות כלום, הם יקחו אותך, יחזירו אותך, יאכילו אותך, יוציאו אותך לסיורים, יבדרו אותך, יסדרו לך פעילויות וכו'.
המחיר יכול להראות לך יקר אבל יכול להשתלם אם הפעילויות יכולות להתאים לך, למשל ספורט מים כמו סקי מים או שייט מפרשיות. כתוב באתר מה המחיר כולל.
חוץ מטיפולי ספא כמעט הכל כלול במחיר, לא מסתובבים עם ארנק.
ואתה יכול לבחור ריזורט למבוגרים בלבד.
תרים אליהם טלפון, הניסיון שלי אמנם בעיקר חופשות סקי אבל הנציגים שלהם תמיד היו נחמדים, תמיד ידעו בדיוק מה כולל כל ריזורט וידעו להמליץ בדיוק לפי הצרכים שלי.
ואין לי מניות או שום טובת הנאה מקלאב מד, הלוואי
אתה אומר שיכול להיות לכם קשה להתמודד עם העברה של חצי שעה - עד שעתיים במעבורת,
אז לא נראה לי שחופשה מלאה על הים, השאלה שלך על מנו ספנות, תהיה חתיכת הימור.
לא מכיר את האוניות של מנו, לא יודע כמה שטח סיפון יהיה לכם לבטן - גב ולהשאר כל היום בתא קטנטן לא נשמע לי כמו חופשה