אני מבין לגמריי ומקבל את העצות. אכן חשוב לנו לשלב טבע. האם אני מבין שכל מה שצפונית למנהטן כבר פחות רלוונטי בתקופה הזו? צפון מדינת ניו יורק, ניו המפשיר, ורמונט?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4187368
-
RE: מנסה שוב - מסלול 4 ימים להרים הלבנים(ואולי ירוקים)פורסם בפורום צפון אמריקה
-
וף אוקטובר עלול להיות מאוחר מדי בצפון ארה"ב. השלכת נעה מהצפון לדרום. יתכן ועל מנת להנות מצבעי שלכת שווה לכם לשקול נסיעה דרומה יותר. למשל, ראו את התמונה המצורפת, אותה צילמתי ב- 26/10/19 במערב וירג'יניה. השלכת נראית שם במיטבה. יתכן ותצטרכו לנסוע גם דרומה יותר על מנת להנות מצבעי השלכת. אולי שווה לבדוק את פארק הרי הסמוקי בקרולינה הצפונית
במידה ואנחנו מוותרים על עניין השלכת. האם עדיין יש מה לראות באיזור ההרים הלבנים בתקופה הזו?
אני מחפש לפחות יום אחד למסלול רגלי יום שלם ברמת קושי בינוני.
יום אחר אנחנו יכולים להקדיש יותר לעצירות תצפית עם הרכב ואולי מסלול קל.
-
ראשית תודה רבה על התגובה המפורטת.
האם לדעתך אנחנו מפספסים המון כאשר מגיעים בתאריכים הנל? אנחנו חובבי טבע ולכן חשבנו שהאיזור הזה יכול להיות מקסים.
האם יש לך המלצה לשינוי המסלול(עדיין להישאר באופן כללי באיזור הזה)? אולי הרים ירוקים? אולי סיור אגמים, לייק פלסיד?
איפה עדיין נוכל למצוא שלכת?
-
מנסה שוב - מסלול 4 ימים להרים הלבנים(ואולי ירוקים)פורסם בפורום צפון אמריקה
מגיע בסוף החודש הבא למנהטןעם שני חברים ומעוניינים להגיע להרים הלבנים. אין לנו בעיה עם נסיעות ארוכות.
אשמח להצעה למסלול נסיעה ולמסלול הליכה בהרים הלבנים.
אנחנו משאירים יומיים נטו באיזור זה וסהכ יש לנו 4 ימים ברוטו(טיסה חזרה בשעות הערב)
-
RE: דרך מומלצת למפלי הניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
לא שמתי לב שאני מחובר משני מחשבים שונים. העניין סודר.
אז לאחר כמה בדיקות הוחלט להתמקד במסלול להרים הלבנים + הירוקים ואולי גם אגם פלסיד.
אשמח לדעת איך ניתן לחלק 4 ימים ברוטו בצורה הטובה ביותר כאשר היציאה ממנהטן וחזרה למנהטן.
אין בעיה עם שעות נסיעה כי נוכל להתחלק בנהיגה.
מעוניינים לעשות לפחות מסלול רגלי אחד ברמה של חצי יום. בשאר נוכל להסתפק בנקודות תצפית לאורך הדרך.
אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לינה.
תודה רבה.
בגלל שהיעד שונה אולי כדאי להתחיל שרשור חדש?
-
RE: דרך מומלצת למפלי הניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
אני בהחלט מבין את העניין. אולי באמת כדאי להתמקד באיזור קרוב יותר כך שלא נצטרך נסיעות ארוכות. מה עם איזור החוף? עליה לאורך החוף לכיוון בוסטון?
-
דרך מומלצת למפלי הניאגרהפורסם בפורום צפון אמריקה
היי,
מתכננים להגיע למנהטן ומשם לצאת קצת לראות טבע.
יש לנו 4 ימים ברוטו. חשבנו לנסוע לראות את המפלים ונשמח להמצלה על מקומות מעניינים בדרך.
חודש אוקטובר. יוצאים ממנהטן וחוזרים למנהטן.