ובכן...גם אנחנו היינו לפני שנתיים באוקטובר בטיול זוגי בדרום איטליה והיה פשוט מקסים, ומעורר את כל החושים.
לגבי רכב – זה מאד תלוי בכן...האם אתן במצב לנהוג את הדרך הזו שהיא בעיניי האישיות דרך מאד מסוכנת, מפותלת, ראות חלקית, המון תחבורה מכל הסוגים על הכביש (אופנים, אופנועים, אוטובוסים, הולכי רגל, מכוניות קטנות וגדולות וכו’). אני אישית (ויש לי רישיון מעל ל- 30 שנה) לא הייתי נוהגת בכביש הזה בכלל. אבל שוב את זה רק אתן יודעות.
לגבי לינה ותחבורה ציבורית, הייתי מציעה לכן, אם תחליטו לוותר על רכב ללון 2-3 לילות בסורנטו ולנצל את הלינה שם גם ליום בקפרי (בחרו ביום היפה ביותר שיש מבין אותם הימים) ואת שאר הלילות ללון בעייירה אמלפי שהיא העיר המרכזית שם (עיר...בוא לא נגזים...סדר גודל של כ- 6,000 תושבים נדמה לי). היתרון העצום בלינה דווקא באמלפי הוא שכל עורקי התחבורה יוצאים ממנה לשני הכיוונים של הכביש...זה מאד נוח...אפשר לקנות כרטיס יומי (אולי אפשר גם יותר לא בדקתי) ולהתנייד באוטובוס לפוזיטיאנו או לראוולו או לכל מקום אחר שחפצים בו...אנחנו על אף שהיה לנו רכב, בחרנו יום אחד להשאירו בחניון המלון ולנסוע באוטובוס...הרגשת הקלה, וגם הנהג יכול להנות מהנוף הנפלא, הנשקף גם מהאוטובוס.
את ההחלטה תעשו אתן, ומה שלא תבחרו, אין ספק שאת הבחירה המרכזית כבר עשיתם – ובחרתם לבלות באזור המקסים הזה. אם אתן בכושר סביר – מומלצים גם מסלולי הליכה (כך שיש יתרון לתחבורה ציבורית, למשל – לנסוע באוטובוס לראוולו ולחזור ברגל עד אמלפי)
והכי חשוב – תהנו