ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4178276
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 9
    • פוסטים 13
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

מטייל_4178276

@מטייל_4178276

1
    מוניטין
    8
    צפיות בפרופיל
    13
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4178276 גיל 56

מטייל_4178276 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מטייל_4178276

• תקלה טכנית

תקלה טכנית

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4178276

• המלצה על יעד קרוב לפריז

שלום חברים אנחנו משפחה של 4, נוסעים להופעה של סטינג בפריז באוקטובר, מאחר וכבר הינו כמה פעמים בפריז רוצים לשלב את הטיול עם יעד אחר ל כ 5 ימים שתהייה בטווח נסיעה בתחבורה ציבורית של עד 3 שעות מפריז. להגיע לשם בטיסה מהארץ ולחזור מפריז לארץ ) אופציה אחת שחשבנו היא ז'נבה מה דעתכם ?יש לכם המלצות נוספות ?

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • קונקשיין ארוך בציריך

שלום חברים, יש לנו קונקשן של 9 שעות בשדה התעופה ציריך . מגיעים ב 21:30 בערב וממשיכים בבוקר. האם אפשר לצאת קצת לטייל בציריך.
      1. מבחינת הכללים , יאפשרו לנו לצאת לכמה שעות משדה התעופה ולחזור כשהמזוודות שלנו כבר נמסרו וממשיכות רצוף ליעד. (לא אפשרי מבחינתינו לטייל בציריך עם המזוודות ) ?
       2. מבחינת קירבת שדה התעופה לעיר ואפשרות להגיע ולחזור בלי לחץ זמן ?
      3. מה יש לעשות בציריך בשעת ערב מאוחרת ?

תודה על התייחסותכם

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • שאלות לגבי טיול בנורווגיה

שלום חברים
      אנחנו בשלבי תכנון טיול לנורווגיה ביולי הקרוב. הטיול ל 15 יום (נטו) 2 מבוגרים ו 2 מתבגרים עם רכב שכור. מגיעים בטיסה לברגן וטסים חזרה מאוסלו. חושבים להקדיש כיומיים לאוסלו ויומיים לברגן ובשאר להתמקד בטבע בפיורדים בחוף המערבי. עולות כמה שאלות בסיסיות לגבי התכנון שרצינו עזרה לגביהן.
      1. האם כדאי להגיע בסוף המסלול שנעשה בחוף המערבי לאוסלו מברגן ברכבת, שקראנו שהנסיעה בה היא עם נופים מאוד יפים, או לנסוע עם האוטו עד אוסלו (תלוי גם בעלות של החזרה במקום אחר)?
      2האם כדאי לנסוע מברגן דרומה עד סטוונגר ולטייל באזור הזה, או מבחינת ניצול הזמן להסתפק במה שמצפון לברגן עד Alesund או עד הדרך האטלנטית ? 
      3. האם יש לכם המלצות על ערים כפרים עם גישה נוחה לנקודות עניין שמתאים ללון בהם ? נראה לי שנעדיף מלונות או צימרים על פני קמפינגים. נשמח במיוחד לדעת על מקומות ששווה להיות בהם יותר מלילה אחד מבחינת קירבה לאתרים. ( אני שואל עוד לפני שיש מסלול ברור כי יש לחץ זמן מבחינת הזמנת המקומות )

תודה רבה על עזרתכם וחג שמח

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • תקלה טכנית

תקלה טכנית

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • RE: הצעות לטיול בנורווגיה

@karnielr תודה על התייחסותך, עשיתם את זה עם רכב ? הגעתם גם לברגן ? 
      לא עדיף לטוס לברגן ולחזור מאוסלו או ההפך ?

נשמח לעוד התייחסות

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • הצעות לטיול בנורווגיה

שלום חברים,

אנחנו משפחה של 2 מבוגרים ו2 מתבגרים, מתעניינים בטיול בנורווגיה בקיץ למשך כשבועיים , חשבנו על טיול ברכב שכור. רוצים במיוחד לראות את הפיורדים. וכל מה שיש לאזור להציע. עדין לא בדקנו הרבה , בשלבים ראשוניים של תכנון. רצינו לשאול להיכן כדאי לטוס. הבננו שברגן מתאימה לתחילת הטיול בפיורדים אבל האם מתאים לשלב בטיול את אוסלו ולטוס לשם ? או שזה רחוק מידי. ( יש מקומות ששווה לראות בין אוסלו לפיורדים ?) נשמח לכל הצעה. תודה

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • RE: הזמנת כרטיסים מראש לאתרים ביפן

@רוני-סופר

תודה רבה על עזרתך. 

אם לדעתך/דעתכם , יש אתר ממש חשוב באזורים שנהיה בהם( טוקיו, טאקימה, הירושימה וקיוטו) שכן דורש לבוא מוכן ולהזמין כרטיסים אשמח אם תגידו..

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • הזמנת כרטיסים מראש לאתרים ביפן

שלום חברים,
      אנחנו מתכננים טיול ביפן מאמצע יולי עד תחילת אוגוסט ורצינו לדעת אם יש צורך להזמין מראש כרטיסים לאתרי תיירות מרכזיים.
      אציין כמה מהאתרים שמתכוונים להיות ותגידו אם צפויה בעיה לרכוש כרטיס במקום לאחד מהם וצריך להערך מראש. 

מקדש מיג'י ומקדשים אחרים בטוקיו, מוזאון אדו טוקיו, ארמון הקיסר טוקיו, האקונה המוזאון הפתוח ואגם האשי, מוזאון השלום בהירושימה, האי מיגאימה, מקדשים בקיוטו. פארקים מרכזיים בקיוטו או ב טוקיו, שמורת קמיקוצ'י.

אודה לכל התייחסות.

מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • שאלות על רכבות ביפן

שלום חברים אני ומשפחתי מתכננים טיול ליפן ל 17 יום מאמצע יולי. אנחנו משפחה עם 2 מבוגרים ו 2 מתבגרים. אנחנו מתכננים להתנייד בתחבורה ציבורית. הנסיעות המתוכננות במהלך הטיול הן : טוקיו האקונה, האקונה טוקיו, טוקיו טאקימה (דרך נאגויה), נסיעה הלוך חזור מטאקימה אולי לשמורת קמיקוצי או יעד אחר, טאקימה להירושימה דרך נאגויה, הירושימה קיוטו, קיוטו נארה, נארה קיוטו, קיוטו אוסקה לשדה התעופה. אולי יהיה עוד טיול יום.

1. אתם יכולים להעריך אם שווה לקנות פאס חופשי לרכבות ? (או איך בודקים )
      2. האם לדעתכם חשוב להזמין כרטיסים מראש לנסיעות מה שיבטיח לי מקום על הרכבת אבל לא יאפשר גמישות בזמנים. האם יש מצבים שאין מקום ?
      3. אם אני קונה פס חופשי ומזמין רכבת לשעה מסוימת. אם לא יכול להגיע לזמן שהוזמן הכרטיס אני יכול פשוט לקחת עם הפאס החופשי שלי אותה נסיעה לזמן אחר?
      4. מישהו אמר לי שלא מקובל ואולי אפילו אסור לעלות לרכבות עם מזוודות וצריך לשלוח את המזוודות מהמלון. זה נכון ?

תודה רבה להתייחסותכם

מטייל_4178276
      מטייל_4178276
    • חוות דעת על תכנית טיול ליפן

שלום חברים

אנחנו משפחה של זוג ו 2 מתבגרים. מתכננים טיול ליפן ביולי (מבינים שזה לא אידאלי בקיץ אבל באביב ובסתיו החופשים שלנו יותר קצרים)

אחרי התיעצות ראשונית בפורום זה ועוד דברים שקראנו ושמענו קנינו כרטיסי טיסה . נוחתים בטוקיו וחוזרים מאוסקה, ויש לנו 16 יום נטו (לא כולל טיסות) מאמצע יולי. עדין לא הזמנו בתי מלון. אנחנו בלי רכב. חושבים לנסוע ברכבות.

התכנית עליה חשבנו :

7 ימים בטוקיו שיכללו גם טיול יום להאקונה ואולי עוד טיול יום, או דיסנילנד.

משם לנסוע לטאקימה. ללון שם יומיים . זה 2 לילות אבל יום -יום וחצי לטייל. (אני מבין שאפשר גם לטייל בכפר המהווה מוזאון פתוח 10 דקות נסיעה משם).

מטאקימה לנסוע להירושימה. שם ללון יומיים ולבקר באי מיאג'יאמה ובאתר ההנצחה של הירושימה (זה מותאם לנער בן 15 ?) ואולי ככל שנספיק לראות עוד קצת מהירושימה.

משם לנסוע לקיוטו. ללון שם 5 ימים ומלבד קיוטו עצמה לעשות טיול יום לנארה. ואולי גם לאוסקה (אם לא נהיה בדיסנילנד בטוקיו אולי נרצה ללכת ליוניברסל באוסקה). ביום האחרון לנסוע מקיוטו לשדה התעופה באוסקה. (מתלבטים כמה אם בכלל כדאי להקדיש לאוסקה במגבלות הזמן ?).

מה דעתכם ?

מטייל_4178276
      מטייל_4178276