מוציא את החשק מלטוס...
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי udi_cn
-
RE: אנגליהתודה לך נראה לי שלצערי אוותר על לונדון פשוט יותר מדי סרבולפורסם בפורום אירופה
מוציא את החשק מלטוס...
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי udi_cn
-
RE: עלייה בתחלואה בארופהפורסם בפורום אירופה
אני אומר שמקומי בברלין אמר לי יש עלייה בתחלואה אבל אצלהם לא מדברים ומלחיצים כמו אצלנו.
איך אמר לי חבר כמו שבארופה הרבה פעמים מפחדים להגיע לישראל כי כל מה שהם שומעים זה על מילחמה בישראל ואנחנו מצטיירים בעיניהם כאילו כאן כל יום יש מילחמה..
ככה זה הקורונה אמר יש עלייה בתחלואה אבל מכאן לסגרים והגבלות בערים הגדולות לא יקרה...
-
עלייה בתחלואה בארופהפורסם בפורום אירופה
ערב טוב
ביומיים האחרונים רצים ברשת נתונים על עלייה בתחלואה
במזרח ארופה בעיקר ובכל זאת רוב המדינות שבהן הוזכרה העלייה בתחלואה עדיין מוגדרות צהובות ועדיין ברובן אין הגבלות ומשיחה עם מקומיים אומרים שאין להם מושג מהיכן המידע וההיסטריה?
אני טס בעוד 10 ימים לגרמניה האם יש ממה לחשוש?
גרמניה מוגדרת כצהובה עד לפני שבוע הייתה כתומה ועכשיו צהובה ככה שהכל נראה מעולה אשמח לשמוע דעות ממי שנמצא שם?או שיש לו מידע
תודה וסופש נעים
-
בדיקה 72 לפני חזרה לארץפורסם בפורום אירופה
חברים בעוד שבועיים מהיום בדיוק טס לברלין הבנתי שדרישת הטופס האלקטרוני בכניסה לברלין בוטלה עכשיו אני שומע יותר ויותר
על אנשים שביצעו את בדיקת הקורונה של 72 שעות לפני החזרה ואף אחד לא בדק בשדה ולא בעלייה למטוס בחזרה ארצה האם באמת ביצעו את הבדיקה
שאלתי היא להבנתכם האם מדובר בבדיקה מדגמית שבו בודקים באקראי מי ביצע בדיקת PCR? או שלא באמת בודקים ?או שהחברה המבצעת את הבדיקה מעבירה את המידע באופן אוטומטי לרשויות?
תודה לעונים
-
הגעה למרכז ברלין משדה התעופהפורסם בפורום אירופה
היי ושלום לכל קהילת המטיילים
ב 14.11 אני מגיע בשעה 21:40 לברלין ומתאכסן במלון Abba hotel בקודאם
יש לי מספר שאלות:
1. אני יודע שיש משדה התעופה למרכז העיר רכבת 1 שהיא מהירה ואז אני נדרש להחליף רכבת כדי להגיע למרכז העיר
הבנתי שהנסיעה איתה אורכת כ 25 דק ואז אני נדרש להחליף רכבת נוספת ואתה אני מגיע למרכז העיר סך כל הנסיעה כ 40 דק.
כמו כן הבנתי שיש רכבת ישירה מהשדה שעושה כ 15 עצירות עד למרכז העיר והנסיעה איתה אורכת כשעה
שאלתי היא למי שניסה ומכיר האם עדיף את המהירה עם ההחלפה או שעדיף את הרכבת הרגילה שהנסיעה עמה אורכת כשעה?
כמו כן האם שעה 22:00 בלילה היא שעה שבה הייתם לוקחים ריזיקה משדה התעופה או שעדיף מונית?
2. שאלתי השנייה לפני מספר שנים בברלין בקרתי במסעדת bobbe ומסעדת חב"ד האם כרגע בגלל הקורונה המסעדות עדיין פעילות אשמח לתשובות ענייניות.
תודה
-
RE: הגעה משדה תעופה ברנבורג למרכז העירפורסם בפורום אירופה
שאלתי כדי להבין מנסיון אחרים אני קצת היסתבכתי תכן שאלתי מה מומלץ מהיר ועובד עד מאוחר עוד אנשים?
-
RE: ריינאייר שאלה לגבי טיסה לברליןפורסם בפורום אירופה
הבנתי מאנשים שבצק אין בודקים שהבדיקה נעשתה בדיוק 72 שעות לפני זו הדרישה.
ואגב גם אם אני עושה 48 שעות לפני השאלה אם התשובה תגיע אליי בזמן?
-
ריינאייר שאלה לגבי טיסה לברליןפורסם בפורום אירופה
היי בוקר טוב
אני טס לברלין עם אחי ב 14 לנובמבר וחוזר ב18
הטיסת הלוך המקורית הייתה ביום ראשון בשעה 14:15
ורינאייר שלחו לי מייל שהטיסה שונתה לשעה 18:15 שינוי של 4 שעות עכשיו נתנו לי אפשרות לדחות או להקדים ביום את הטיסה או לאשר את השינוי אישרתי אותו כי תכלס 4 שעות לא כזה קריטי עבורי.
סתם מסקרנות האם שינוי שכזה קורה בגלל הקורונה כי ראיתי דגם טיסת אל על שונתה ויוצאת באותו יום בערב במקום בבוקר?
השאלה שלי היא לגבי החזור אני אמור ביום חמישי בבוקר לטוס בשעה 7 לארץ כלומר את בדיקת הקורונה של 72 שעות לפני בחזור אני אמור לעשות ביום שני בבוקר אבל מה קורה אם יודיעו לי לדוגמא ביום רביעי ששעת טיסת החזור שונתה ובמקום ב 7 בבוקר היא תצא בצהריים בדיקת הקורונה שעשיתי תהיה בתוקף?