שאבתי הרבה עזרה מדיונים פה בפורומים וסיפורי טיול
כך ששמחה להחזיר בחזרה
זהו הסיפור והמסלול שלנו של 12 יום באוגוסט באזור זלצבורג
נחיתה והמראה במינכן עם ילדים קטנים בני 1.5 ו 4.5
תהנו
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי tallylo
-
סיפור הטיול שלנו בזלצבורגלנד עם שני קטנים - 2019פורסם בפורום טיולי משפחות
-
מחפשת טיול (מוכן) לאוגוסטפורסם בפורום טיולי משפחות
הי ,
אנחנו נהיה עם ילדה בן שנתיים וחצי וילדה בת 5.5
הקיץ היינו בזלצבורג והיה מדהים . הכל שם כ”כ מותאם לקטנטנים . הגני שעשועים . הפינות ילדים בכל רכבל בכל הר בכל מסעדה מדהימיםהאטרקציות לילדים .. המסלולים המדהימים בנוף משכר ששזורים מתקנים לילדים ( סטייל הר החושים \ וואגריני והר הרוחות )
נשמח מאד למשהו באותה הרוח אך כמובן שונה
משהו שיתאים לגילאים הקטנים , ולטיול כוכבאשמח ממש להמלצות במיוחד לסיכומים\מסלולים מוכנים של משפחות שכבר טיילו ונהנו
דגש על הגילאים .. טיולים עירוניים ( הרבה מאחורינו ) כבר לא מתאימים לנו .
התעניינתי קצת בצפון מזרח פולין – אבל לא מצאתי מסלול מגובש . ז”א לא הבנתי כ”כ מה בדיוק האטרקציות ומה ניתן לעשות עם ילדים ולא מצאתי מספיק חומר נגיש וטיפה מאיים עלי שלא דוברים שם אנגלים כ”כ
תודה רבה
-
אזור אלגאופורסם בפורום טיולי משפחות
חושבים לנסוע לכפר נופש באלגוי בפסח .
אשמח לדעת אם יש מקומות לטייל בהם בתקופה זו עם ילדים קטנים : שנתיים וחמש
-
RE: חבל זלצבורג עם פעוטותפורסם בפורום טיולי משפחות
תודה .
מה לגבי וורפן ומערות מלח וקרח. שווה לילדים או בזבוז?
-
חבל זלצבורג עם פעוטותפורסם בפורום טיולי משפחות
הי ,
נטייל באוגוסט 2019 עם ילדה בת 4.5 ועולל בן 1.5 ( מאמינה שכבר ילך אבל לא בצורה “מקצועית”
)
יהיה לנו שבוע נטו באזור ( כבר מצטערת שלא יותר ) ונישן ב WAGRAINמצד אחד חשבתי לשלב משהו מכל דבר שיהיה מגוון ( מערת קרח , מכרה מלח וכ”ו ) מצד שני אני מתחילה לחשוב שאולי זה סתם לדחוס ולאו דווקא מתאים לילדים
אשמח לקבל המלצות מה הכי הכי ובאמת הכי שווה לגילאים הנ”ל
אשמח גם לשמוע מה לא ( דברים שאי אפשר עגלה או מחייבים מנשא גב כזה של טיילים ולא מנשא גב פשוט )
* נקיקים – בחרתי את סיגמונד . אם יש אחד שיותר נגיש לעגלה או יותר קל עם מנשא אשמח לשמוע- מכרה המחלה שניתן להכניס בגיל הזה הוא זה בצד הגרמני .. חשבתי אולי בדרך חזרה למינכן בסוף הטיול – האם שווה ?
- * מערת קרח ( ישנה אחת שהבנתי שיחסית קלילה , ליד הלשטאט אם אני לא טועה )
* הלשטאט הבנתי מהממת – אבל מה מומלץ לעשות עם ילדים ואיפה כדאי להסתובב ?
- * הר שמידטן – האם תואם לגיל ?
- * זלצבורג – האם לא חבל לשרוף שם יום ? ( חשבתי על הלבורן ומוזיאון הצעצועים )
* הר הרוחות - * חמש האצבעות
- * אגם גוסאו
* פארקי מים ( בתכנון אם יהיה זמן )
* רכבל גרפנברג
* דרך גרוסקנרל ( בטח טעיתי באיות ) רציתי מאד אבל הבנתי שלא כדאי עם הקטעים ולא שווה את השנסיעה ( שעה ורבע רק להגיע לדרך )
* מאגרי המים + שביל העשבים ( השביל ריאלי ? עם עגלה ? )
* על מפלי קרימל ויתרתי - * קיצמשהו … ( ההר המושלג – בהתחלה ורא התלהבתי שיהיה לילדים פעם ראשונה שלג ויהנו , עכשיו מתלבטת – האם שווה ) ?
* מצודת וורפן – האם שווה רק בשביל לראות את מופע הבזים ? - * פארק החושים – שווה ? מתאים לגיל ?
- אשמח להמלצות ודיס המלצות או תוספות ספציפית לגלאי הילדים שלי
ובבקשה תוך מתן משמעות לזמן הניסעה לכל מקום
מפחדת מנסיעות של מעל שעה וגם נסיעות כאלו צריכות להיות שווה את זה
מה בגדר MUST ועל מה כדאי לוותר ( התאמה לגיל \ קושי או בכלל לא שווה )
המון תודה לעונים ולמתייחסים !
-
RE: מחפשים טיול כוכב לאוגוסט עם ילדים קטנטניםפורסם בפורום טיולי משפחות
עמיחי תודה רבה על ההשקעה בחיפוש עבורי !!!
תוכל לכוון אותי לאם אני הולכת על אחת האופציות הללו באזור דיסלדורף
איפה מטיילים ? איך נקרא האזור ומה פחות או יותר האטרקציות ( שאדע מה לחפש בגוגל
) תודה רבה רבה
-
RE: מחפשים טיול כוכב לאוגוסט עם ילדים קטנטניםפורסם בפורום טיולי משפחות
מה קרוב לדיסלדורף? וכמה קרוב ? אפשר המלצה ?
מצאתי דברים רחוקים 3-4 שעות וזה יוצר מדי בשבילנו
-
מחפשים טיול כוכב לאוגוסט עם ילדים קטנטניםפורסם בפורום טיולי משפחות
הי ,
מחפשת מאד מאד טיול לאוגוסט .
אנחנו משפחה עם ילדה שתהיה בת 4 ותינוק שיהיה בן 1.5 וזה האתגר .
קשה לי לדעת אם התינוק יזרום עם נסיעות באוטו ( היום הוא סביר , הקטנה בגילו היתה לא אפשרית ומיעטנו מאד בלהכנס לאוטו גם בארץ ונסענו איתה לערים אירופאיות שניתן להתנהל בכייף בתחבורה ציבורית) הוא כנראה ילך ויהיה לו רצונות ולא ברור גם כמה יהיה יכול לבלות הרבה בעגלה
ולמרות זאת עם הקטנה טסנו המון בכל מיני גילאים : ברלין , בודפשט, וינה ,אמסטרדאם והולנד
בגלל גילה הטיול יהיה צריך להיות מלא בדברים שיעניינו אותה ובשבילה
שבענו מערים באירופה ומאד מאד מאד נהננו בטיול בהולנד שעשינו איתה בגיל שנתיים וחצי . ישנו בכבר נופש של center parcs שבו יש פארק מים . וכל יום טיולנו ( גן חיות \ לונה פארק \ שמורה ) במרחקים של עד שעה נסיעה ממקום הלינה ואחה"צ השתוללנו איתה בפאר מים באתר הלינה . היה בפארק גם פינת ליטוף אופניים אגם עם ברווזים ומרחבים . בפירוש היה כייף
מחפשת משהו דומה כי מתבעסת לחזור שוב להולנד ולעשות בדיוק אותו הדבר
שמעתי על כפר מדהים בצרפת אבל .. להגיע לשם זו נסיעה של 3-4 שעות משדה התעופה - לא מתאים
נדלקתי על סלובניה ובסוף ירדתי מזה כי הטבע מדהים אבל לא מתאים לעגלה וכנראה עלול להיות לנו מאד קשה ואתגרי מדי לגיל שנה וחצי
אשמח מאד לרעיונות והצעות ולשמוע על טיולים שווים שעשיתם בגילאים האלו .
מה שחשוב לנו זה טיסה לא אתגרית מדי ( עד 5 שעות נראה לי .. ) נסיעה מהשדה של עד שעה וגם במהלך הטיול ( אם יהיה כוכב ) עד שעה נסיעה. אוהבים חיות , טבע , מוזאוני מדע, גני שעשועים ופארקים שווים ת מדרחובים וכל מה שיכול לדבר לילדים
תודה ! -
RE: מחפשת יעד לאוגוסט 2019 - עם קטנטניםפורסם בפורום טיולי משפחות
יש תובנות ?
מחפשת משהו דומה לגילאים 1.5 ו 4.5
מאד רציתי סלובניה בגלל התמונות והנופים אבל מתחיל להרגיש לי שזה גדול עלינו ( הרבה מסלולים לא נגישים לעגלות ) ונסיעות נראות לי קצת ארוכות -
RE: עזרה בתכנון טיול משפחתי לסלובניה קרואטיה קיץ 2019פורסם בפורום טיולי משפחות
אין לי בעיה להוסיף עוד מוקד לינה . אבל כמה זמן נסיעה זה מבלד לשם ?
כמו כן כשאני מסתכלת בגוגל על כל המוקדים בעמק סוצה ומסביב לטריגלב שמחה שאני קוראת יש המון מוקדים מדהימים לטיול גוגל נותן לי שעתיים ושלש נסיעה ? איך עושים דבר כזה בכוכב?