היי, שבוע הבא אני נמצא בסקוטלנד ויש לי חלון זמן של כ5 שעות בשעות הצהרים, בעיר פורטרי שבאי סקאי שבסקוטלנד , אשמח לרעיונות למקומות עם נופים פראים וטבע באזור, עם נגישות לתחבורה ציבורית ולא הרבה הליכה. תודה רבה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4215711
-
רעיונות לטיול סביב פורטרי שבסקוטלנדפורסם בפורום אירופה
-
לינה בסקוטלנדפורסם בפורום אירופה
היי , אשמח לרעיונות ללינה בסקוטלנד באזור שמשלב את הנופים הפראים והאגמים, ומאידך נגיש בתחבורה ציבורית וקרוב לעיקר המקומות היפים של סקוטלנד.(אני מגיע בטיסה מלונדון לאחד משדות התעופה הקרובים למקומות שתמליצו).
-
RE: העיירה זל אם סי בזמן המלחמהפורסם בפורום אירופה
@יונה-וקשת אז איפה באמת יש עיירה עם מיקום מרכזי ופסטורליה כזאת על המים ושוקקת חיים יחסית? תודה רבה
-
העיירה זל אם סי בזמן המלחמהפורסם בפורום אירופה
שלום סגרתי על דירה בזל אם סי ואמרו לי שיש שמה הרבה מוסלמים האם בתור ישראלי זה מסוכן וכמה זה נכון והאם כדאי לבטל?
-
אוסטריה במאי האם כדאיפורסם בפורום אירופה
שלום
אני מעונין לטוס באזור תחילת מאי לאוסטריה ואמרו לי שרוב המקומות סגורים אז בטירול וזלצבורג
רציתי לשאול עד כמה זה נכון והאם זה כולל רכבלים ואתרים? -
גיחה קצרה לפוליןפורסם בפורום אירופה
שלום יש לי גיחה קצרה לפולין בסופ"ש הקרוב לדינוב ואני נוחת בקרקוב בשישי בבוקר וצריך להגיע עד שבת (16:00) לדינוב , אשמח לדעת איפה אני יכול לקפוץ ולהספיק על הדרך למקומות יפים כמו טבע או אתרים שאסור לפספס ?(אני עם רכב)
-
RE: השכרת רכב פיראטית באיטליהפורסם בפורום אירופה
@imeshy2 יש לי רישיון רק בדף ולא תעודה מה שיכול להוות בעיה
-
פיצה כשרה בצפון איטליהפורסם בפורום אירופה
אני מעוניין לקנות פיצה שהוא מאכל לאומי איטלקי אבל כשרה אם יש המלצה על מקום מסויים אשמח לדעת?