ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. adivel 0
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

adivel 0

@adivel 0

0
    מוניטין
    3
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2862839

adivel 0 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי adivel 0

• RE: טיול שלכת לניו אינגלנד

מוני תודה על קבלת הפנים החמה ! וואי.. איזה טיול ישן.. כבר שכחתי.. מאז היו לנו כמה אחרים, מעניין אם זה עוד שמור ... ( הרוקיס למשל ).

לגבי אוקטובר, מבינה מה אתה אומר, אז אני אני מתחילה לחשוב שאלך על האופציה של כולל האדירונדאק , אבל אוריד את הביקור בפארק אקדיה מהמסלול הפעם , כדי לרווח יותר את הימים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      adivel 0
      adivel 0
    • RE: טיול שלכת לניו אינגלנד

מוסיפה את האופציה הנוספת , לא יודעת אם עמוס מדי 1 הגעה אחרי טיסת לילה עד ללינה באולד פורג' 2 לינה בלייק פלאסיד 3-4 לינה סטואו 5-6 לינה נורת קונווי ( הורדתי לילה פה ) 7-8 בר הרבור אקדיה 9-10 בוסטון 11 וודברי אאוטלט 12 עד 16 ניו יורק

פורסם בפורום צפון אמריקה
      adivel 0
      adivel 0
    • טיול שלכת לניו אינגלנד

היי מוני וחברי הפורום,

איזה כיף לחזור לכאן ! (למרות שהפורום התעקש להחליף לי את שם המשתמש שלי בהתחברות מחדש..)

אנחנו מתכננים טיול שלכת החל מ-1/10 בניו אינגלנד +סיום בניו יורק.

אשמח ואודה לחוות דעת על המסלול, תובנות והצעות לשיפור .

אנחנו זוג + 2 מתבגרים, אוהבים נופים יפים, תצפיות וטיולים נגישים עם מסלולים קלים וקצרים ובעיקר מקווים שימזל מזלנו עם מועדי השלכת.

היות ואנחנו בררניים עם מקומות הלינה , אני מעדיפה הכל משוריין מראש ופחות לזרום , גם אם פוגע בגמישות וברדיפה אחרי השלכת.

כמו כן, מעוניינים לשלב גם שופינג ונרצה לסיים את הטיול במנהטן עם לא פחות מ 4 לילות.

בשל הזמנים המוקצבים וההתלבטות על מה לוותר , הורדנו מהתכנון את הרי אדירונדאק. אלא אם כן תשכנעו אחרת , או תשכנעו שדווקא שם עדיף להתחיל מבחינת תאריכי השלכת בשבוע הראשון של אוקטובר. . ואם כך - אז מה להוריד במקום / איפה לצמצם ?

הטיסות הלוך וחזור ל/מ ניו יורק, וזה התכנון כרגע :

1/10 נוחתים מוקדם בבוקר ב JFK אחרי טיסת לילה.

הבעל חושב שיוכל לנהוג דוך עד stowe. אני בדילמה אם זה לא יותר מדי נהיגה ואם כן איפה לחתוך.

2-3/10 לינה בסטואו

4,5,6/10 הרים לבנים , לינה נורת קונווי (פלוס זמן אאוטלט) - האם לפצל ללילה אחד בלינקולן ? גם ככה יש הרבה מעברי לינה אז מתלבטת.

7-8/10 אקדיה , לינה בר ברבור

9-10 בוסטון 2 לילות ( האם האאוטלט ליד בוסטון שווה גיחה ? כי מצד אחד מרגיש שאין לנו הרבה זמן בעיר , מצד שני אני לא בטוחה כמה המתבגרים יהנו בבוסטון ויש לנו גם ניו יורק מיד אחרי. אנחנו המבוגרים נשמח לבוסטון כי לא היינו )

11/10 נסיעה מבוסטון לוודברי אאוטלט ולינה סמוכה לאאוטלט . יוצאים מנקודת הנחה שיהיו סיילים בגלל הסופש שלפני קולומבוס דיי ( וגם אם לא, האאוטלט הזה הוא יעד מבחינתנו ).

יש הצעה למשהו מעניין לשלב בדרך ביום הנסיעה מבוסטון לוודברי ? כי די ויתרתי מראש על עניין החופים בשל העונה ונראה לי שרק אני אתלהב ממגדלורים...

12/10 הגעה למנהטן עד 16/10 , כאשר ב 13/10 מצעד קולומבוס דיי.

תודה מראש על כל התייחסות,

עדי  

פורסם בפורום צפון אמריקה
      adivel 0
      adivel 0