היי מוני וחברי הפורום,
איזה כיף לחזור לכאן ! (למרות שהפורום התעקש להחליף לי את שם המשתמש שלי בהתחברות מחדש..)
אנחנו מתכננים טיול שלכת החל מ-1/10 בניו אינגלנד +סיום בניו יורק.
אשמח ואודה לחוות דעת על המסלול, תובנות והצעות לשיפור .
אנחנו זוג + 2 מתבגרים, אוהבים נופים יפים, תצפיות וטיולים נגישים עם מסלולים קלים וקצרים ובעיקר מקווים שימזל מזלנו עם מועדי השלכת.
היות ואנחנו בררניים עם מקומות הלינה , אני מעדיפה הכל משוריין מראש ופחות לזרום , גם אם פוגע בגמישות וברדיפה אחרי השלכת.
כמו כן, מעוניינים לשלב גם שופינג ונרצה לסיים את הטיול במנהטן עם לא פחות מ 4 לילות.
בשל הזמנים המוקצבים וההתלבטות על מה לוותר , הורדנו מהתכנון את הרי אדירונדאק. אלא אם כן תשכנעו אחרת , או תשכנעו שדווקא שם עדיף להתחיל מבחינת תאריכי השלכת בשבוע הראשון של אוקטובר. . ואם כך - אז מה להוריד במקום / איפה לצמצם ?
הטיסות הלוך וחזור ל/מ ניו יורק, וזה התכנון כרגע :
1/10 נוחתים מוקדם בבוקר ב JFK אחרי טיסת לילה.
הבעל חושב שיוכל לנהוג דוך עד stowe. אני בדילמה אם זה לא יותר מדי נהיגה ואם כן איפה לחתוך.
2-3/10 לינה בסטואו
4,5,6/10 הרים לבנים , לינה נורת קונווי (פלוס זמן אאוטלט) - האם לפצל ללילה אחד בלינקולן ? גם ככה יש הרבה מעברי לינה אז מתלבטת.
7-8/10 אקדיה , לינה בר ברבור
9-10 בוסטון 2 לילות ( האם האאוטלט ליד בוסטון שווה גיחה ? כי מצד אחד מרגיש שאין לנו הרבה זמן בעיר , מצד שני אני לא בטוחה כמה המתבגרים יהנו בבוסטון ויש לנו גם ניו יורק מיד אחרי. אנחנו המבוגרים נשמח לבוסטון כי לא היינו )
11/10 נסיעה מבוסטון לוודברי אאוטלט ולינה סמוכה לאאוטלט . יוצאים מנקודת הנחה שיהיו סיילים בגלל הסופש שלפני קולומבוס דיי ( וגם אם לא, האאוטלט הזה הוא יעד מבחינתנו ).
יש הצעה למשהו מעניין לשלב בדרך ביום הנסיעה מבוסטון לוודברי ? כי די ויתרתי מראש על עניין החופים בשל העונה ונראה לי שרק אני אתלהב ממגדלורים...
12/10 הגעה למנהטן עד 16/10 , כאשר ב 13/10 מצעד קולומבוס דיי.
תודה מראש על כל התייחסות,
עדי