טיול שלכת לניו אינגלנד
-
היי מוני וחברי הפורום,
איזה כיף לחזור לכאן ! (למרות שהפורום התעקש להחליף לי את שם המשתמש שלי בהתחברות מחדש..)
אנחנו מתכננים טיול שלכת החל מ-1/10 בניו אינגלנד +סיום בניו יורק.
אשמח ואודה לחוות דעת על המסלול, תובנות והצעות לשיפור .
אנחנו זוג + 2 מתבגרים, אוהבים נופים יפים, תצפיות וטיולים נגישים עם מסלולים קלים וקצרים ובעיקר מקווים שימזל מזלנו עם מועדי השלכת.
היות ואנחנו בררניים עם מקומות הלינה , אני מעדיפה הכל משוריין מראש ופחות לזרום , גם אם פוגע בגמישות וברדיפה אחרי השלכת.
כמו כן, מעוניינים לשלב גם שופינג ונרצה לסיים את הטיול במנהטן עם לא פחות מ 4 לילות.
בשל הזמנים המוקצבים וההתלבטות על מה לוותר , הורדנו מהתכנון את הרי אדירונדאק. אלא אם כן תשכנעו אחרת , או תשכנעו שדווקא שם עדיף להתחיל מבחינת תאריכי השלכת בשבוע הראשון של אוקטובר. . ואם כך - אז מה להוריד במקום / איפה לצמצם ?
הטיסות הלוך וחזור ל/מ ניו יורק, וזה התכנון כרגע :
1/10 נוחתים מוקדם בבוקר ב JFK אחרי טיסת לילה.
הבעל חושב שיוכל לנהוג דוך עד stowe. אני בדילמה אם זה לא יותר מדי נהיגה ואם כן איפה לחתוך.
2-3/10 לינה בסטואו
4,5,6/10 הרים לבנים , לינה נורת קונווי (פלוס זמן אאוטלט) - האם לפצל ללילה אחד בלינקולן ? גם ככה יש הרבה מעברי לינה אז מתלבטת.
7-8/10 אקדיה , לינה בר ברבור
9-10 בוסטון 2 לילות ( האם האאוטלט ליד בוסטון שווה גיחה ? כי מצד אחד מרגיש שאין לנו הרבה זמן בעיר , מצד שני אני לא בטוחה כמה המתבגרים יהנו בבוסטון ויש לנו גם ניו יורק מיד אחרי. אנחנו המבוגרים נשמח לבוסטון כי לא היינו )
11/10 נסיעה מבוסטון לוודברי אאוטלט ולינה סמוכה לאאוטלט . יוצאים מנקודת הנחה שיהיו סיילים בגלל הסופש שלפני קולומבוס דיי ( וגם אם לא, האאוטלט הזה הוא יעד מבחינתנו ).
יש הצעה למשהו מעניין לשלב בדרך ביום הנסיעה מבוסטון לוודברי ? כי די ויתרתי מראש על עניין החופים בשל העונה ונראה לי שרק אני אתלהב ממגדלורים...
12/10 הגעה למנהטן עד 16/10 , כאשר ב 13/10 מצעד קולומבוס דיי.
תודה מראש על כל התייחסות,
עדי
-
מוסיפה את האופציה הנוספת , לא יודעת אם עמוס מדי 1 הגעה אחרי טיסת לילה עד ללינה באולד פורג' 2 לינה בלייק פלאסיד 3-4 לינה סטואו 5-6 לינה נורת קונווי ( הורדתי לילה פה ) 7-8 בר הרבור אקדיה 9-10 בוסטון 11 וודברי אאוטלט 12 עד 16 ניו יורק
-
adiveledinzki היקרה והזכורה לטוב
ברוכה השבה והשווה!
ולמי שאינו מזהה, דוגמה לאחד מדיווחיה שבחרתי לנעוץ 10 שנים לאחור- בקוביות שמצד שמאל ברשימה המכובדת על מערב ארה"ב
רק חבל כמובן שגם הדיווח שלה על דרום מערב איבד תמונות מרשימות בהתקפה ההיא על אתר למטייל והפורומים בפרט
ולמי שמעונין קבל- דרום מערב של עדי
ולעניין שאליו נדרשנו- ברור כפי שהצעתי לגולשת טל מלינה ואישרה שצדקתי ,ושלבטח עיינת בדיווחה
בתאריך המדובר אדירונדאק תחילה ,וכמובן שצמצום ימים בהמשך ושמח שהמתנתי בתגובה שלי ,ושאת בעצמך עדי
נתת את האפשרות.
אבל מיד לאחר נחיתה מטיסה טרנס אטלנטית , אפשר להפחית ולהסתפק כפי שהצעתי לגולש זוהר להגיע עד little falls ,
ורק למחרת לצאת למסלול השלכת בתחילת אוקטובר האדירונדק כבר מאפשר הנאה מסוג מסוים של שלכת מרשימה ,וגם ההגעה לוורמונט
ובעיקר ללבנים מתאחרת ונותנת סיכוי טוב יותר לשלכת טובה יותר.
מוני
-
מוני תודה על קבלת הפנים החמה ! וואי.. איזה טיול ישן.. כבר שכחתי.. מאז היו לנו כמה אחרים, מעניין אם זה עוד שמור ... ( הרוקיס למשל ).
לגבי אוקטובר, מבינה מה אתה אומר, אז אני אני מתחילה לחשוב שאלך על האופציה של כולל האדירונדאק , אבל אוריד את הביקור בפארק אקדיה מהמסלול הפעם , כדי לרווח יותר את הימים.
-
אכן זה הדבר הבא שהייתי אמור להציע לאחר החלטה על אדירונדאק כחלק חשוב בהנאה משלכת.
אז כעת נסי להציג חלוקה מרווחת יותר ללא אכדיה.
מוני
-