ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. טיולילילים
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

טיולילילים

@טיולילילים

1
    מוניטין
    1
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4267157

טיולילילים הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי טיולילילים

• נהג מומלץ בדרום המישורי של הודו

זו הייתה הפעם הראשונה שלי (22) ושל אבי(60) בהודו.

אני הגעתי אחרי טיול תרמילאות בדרום מזרח אסיה והאדון (אבי) החליט להצטרף אליי בתנאי שמעלים את הרמה מהחורים שישנתי בהם למלונות עם מיזוג נורמלי וסטייל.

בעקבות המלצות מאוד חמות יצרנו קשר עם Jolly. בחור נחמד שמאוד אוהב את ישראל. הוא ארגן לנו מהרגע להרגע טיול מקיף של 10 ימים בדרום המישורי של הודו.

ההסכם היה על מלונות שהם 4 כוכבים ומעלה+ הסעה לכל המקומות (שבדיעבד היינו אולי מחליפים חלק מהנסיעות בכרטיסי טיסה כי הנסיעות בהודו הם באמת ארוכות ולא היו לנו כל כך הרבה ימים.+כניסה לאגרה.

את המסלול ניתן לבנות ביחד איתו בהתאם לימים שיש, אני נעזרתי גם בChat gpt כדי להבין מה אנחנו רוצים ויכולים לראות ב10 ימים באזור הצפון המישורי של הודו ושיתאים לכל הנפשות הפועלות 🙂

אני הגעתי ביום שהיינו אמורים להתחיל מתאילנד לניו דלהי אך אבי התעכב בדרכו מישראל וכך יצא שביום הראשון הייתי אמורה להיות לבד בדלהי (פחד אלוהים לבחורה) אך כפי שסוכם, ג'ולי הגיע עם נהג צמוד ועשה לי סיור קצר בעיר בצורה שהרגישה מאוד בטוחה עד להגעתי למלון הראשון שהיה שינויי משמעותי מסצנת ההוסטלים בתאילנד ובויאטנם שהייתי רגילה אליהם עד כה.

למחרת, אבי הגיע לשדה התעופה והסיעו אותו עד למלון כדי שבכל זאת יוכל להנות ממה שיש למלון להציע.

לאחר התשלום הראשון, עברנו לרשותו של נהג מדהים בשם מאנוז' שאיתו העברנו את כל המסע שלנו. מאנוז' היה מקסים, מצחיק ונחמד. הוא תמיד היה בזמן, ידע לעצור לנו במקומות הכי שווים ולהוביל אותנו לפסטיבלים מקומיים שלא היינו מוצאים אילולא הוא!

אשתו של מאנוז' גם מעבירה באופן עצמאי סדנאות אוכל הודי בדלהי, לצערינו לנו לא היה זמן להגיע אליה לאיזה ביס אבל ממה שמאנוז' סיפר לנו זה ממש חובה.

אני אתן לתמונות לדבר בשם עצמם

ממליצה מאוד מאוד

גולי

91-9810932470

מאנוז'

919958962179

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      טיולילילים
      טיולילילים

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי טיולילילים

• RE: נהג מומלץ בדרום המישורי של הודו

@רוני-סופר היי רוני !

אני מסכימה שחלק מהנסיעות אם היו ממורות לטיסה זה היה טיול הרבה יותר קל (כי הנסיעות בהחלט היו ארוכות למדי) אבל זה גם היה פעם ראשונה שהיינו בהודו והכל די התבצע מהרגע להרגע עם המון אהבה וניסיון מצד ג'ולי ומאנוז' שעבדו מאוד במקצועיות כדי להראות לנו כמה שיותר מהחבל ארץ היפה הזו.

לצערי היינו גם מוגבלים בזמן אז חודש פחות היה רלוונטי עבורנו.

אבל אני מסכימה שיש המון שלא ראינו בגלל מגבלת הזמן ושאנחנו חד משמעית נחזור לאזור ולעוד אחרים בהודו

טיולילילים
      טיולילילים
    • RE: נהג מומלץ בדרום המישורי של הודו

@dregev03 ואי איזה מצחיקה אני

מדובר בחבל רזאסטן ואגרה

אז התחלנו בדלהי לטיול של כמה שעות ומשם המשכנו לאגרה לראות את הטאז מאהל שהיה מהמם. בדרך לאגרה עצרנו במבצר עם היסטוריה נורא מעניינת שהבונה של המבצר לקח השראה מהמון דתות ויש שמה מגן דוד ענקי בזהב בכניסה אליו, מאוד מרגש. משם המשכנו לג'איפור שם הגענו לפסטיבל מקומי מול הארמון הורוד שיהיה בטעות וזה היה חד משמעית ההייליט של הטיול! משם המשכנו לאודיפור ומשם לג'ודפור, בדרך לג'ודפור עצרנו למקדש שיש מרהיב בראנהקפור, זה כפר מאוד קטן אך עם היסטוריה מאוד מעניינת. גודפור העיר הכחולה הייתה עם נופים מרהיבים וארמון משגע, בשבוע שאנחנו היינו היה פסטיבל מוזיקה בארמון, אז הרבה אומנים מקומיים הופיעו ברחבי הארמון עם תלבושות מסורתיות וזה הרגיש כיאלו הם מרימים את ההיסטוריה של הארמון לתחיה,משם המשכנו לפושקר שהייתה היעד האחרון שלנו בטיול. פושקר היא כמו ישראל רק בהודו, הכל שמה חצי בעברית וחצי בהודית, יש שמה המון מקומות להכנת תכשיטי כסף וזה ה-מקום לרכישת בגדים בסגנונות הודים , ותיקי עור במחירים מצחיקים. אם אתם יודעים להתמקח גם תוכלו לצאת עם שלל במחירי בדיחה (אני הגעתי לשלב שחולצה שניה עלתה לי 10 רופי!)

בכל מקום שהיינו בו היו פרות, נהיגה פרועה ואנשים חייכניים כיאה להודו

אם הם חושבים שאתם אירנים = הרי שמדובר במוסלמים הודים

ואני מקווה שתהנו המון

טיולילילים
      טיולילילים
    • נהג מומלץ בדרום המישורי של הודו

זו הייתה הפעם הראשונה שלי (22) ושל אבי(60) בהודו.

אני הגעתי אחרי טיול תרמילאות בדרום מזרח אסיה והאדון (אבי) החליט להצטרף אליי בתנאי שמעלים את הרמה מהחורים שישנתי בהם למלונות עם מיזוג נורמלי וסטייל.

בעקבות המלצות מאוד חמות יצרנו קשר עם Jolly. בחור נחמד שמאוד אוהב את ישראל. הוא ארגן לנו מהרגע להרגע טיול מקיף של 10 ימים בדרום המישורי של הודו.

ההסכם היה על מלונות שהם 4 כוכבים ומעלה+ הסעה לכל המקומות (שבדיעבד היינו אולי מחליפים חלק מהנסיעות בכרטיסי טיסה כי הנסיעות בהודו הם באמת ארוכות ולא היו לנו כל כך הרבה ימים.+כניסה לאגרה.

את המסלול ניתן לבנות ביחד איתו בהתאם לימים שיש, אני נעזרתי גם בChat gpt כדי להבין מה אנחנו רוצים ויכולים לראות ב10 ימים באזור הצפון המישורי של הודו ושיתאים לכל הנפשות הפועלות 🙂

אני הגעתי ביום שהיינו אמורים להתחיל מתאילנד לניו דלהי אך אבי התעכב בדרכו מישראל וכך יצא שביום הראשון הייתי אמורה להיות לבד בדלהי (פחד אלוהים לבחורה) אך כפי שסוכם, ג'ולי הגיע עם נהג צמוד ועשה לי סיור קצר בעיר בצורה שהרגישה מאוד בטוחה עד להגעתי למלון הראשון שהיה שינויי משמעותי מסצנת ההוסטלים בתאילנד ובויאטנם שהייתי רגילה אליהם עד כה.

למחרת, אבי הגיע לשדה התעופה והסיעו אותו עד למלון כדי שבכל זאת יוכל להנות ממה שיש למלון להציע.

לאחר התשלום הראשון, עברנו לרשותו של נהג מדהים בשם מאנוז' שאיתו העברנו את כל המסע שלנו. מאנוז' היה מקסים, מצחיק ונחמד. הוא תמיד היה בזמן, ידע לעצור לנו במקומות הכי שווים ולהוביל אותנו לפסטיבלים מקומיים שלא היינו מוצאים אילולא הוא!

אשתו של מאנוז' גם מעבירה באופן עצמאי סדנאות אוכל הודי בדלהי, לצערינו לנו לא היה זמן להגיע אליה לאיזה ביס אבל ממה שמאנוז' סיפר לנו זה ממש חובה.

אני אתן לתמונות לדבר בשם עצמם

ממליצה מאוד מאוד

גולי

91-9810932470

מאנוז'

919958962179

טיולילילים
      טיולילילים