הבעיה טמונה ברכב ”או דומה”. אנא ראה את השרשור בקישור מטה. אמנם הטיול שלנו מתוכנון להיות מתגלגל, אך היו לי התלבטויות דומות.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4381803/srch-#ms g_4381803
הבעיה טמונה ברכב ”או דומה”. אנא ראה את השרשור בקישור מטה. אמנם הטיול שלנו מתוכנון להיות מתגלגל, אך היו לי התלבטויות דומות.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4381803/srch-#ms g_4381803
לא הייתי בונה על ה”מושב הריק”. יעלו למטוס את הבא בתור מה- waiting list.
שלום,
אני מודה, אף פעם לא השתשמשתי בחניון הטווח הארוך בנתב”ג, אלא בשירותי חניון “טסים”, תוספת התשלום של איסוף-חזרה הייתה די מתקזזת ע”י מחיר ליום מופחת יחסית. אך “טסים” העלו מחירחם לאחרונה וזה כבר לא כדאי. עכשיו ראיתי שיש עוד חברה שמשתמש באותו המודל הסקי – FlyPark. השאלה היא האם מישהו כבר התנסה איתם יכול להמליץ כן/לא?
תודה.
תוכל לפרט מה הייתה הבעיה, אם אפשר? ומה הייתה התגובה של "הרץ”?
תודה. מבדיקה שעשיתי פורד גלקסי זה הרכב היחיד בקטגוריה 7 PaX Passenger Van Automatic. יש להרץ דלפק גם ב- T2, כן שאת צודקת, זה אמור לחסוך טרטור של השאטל.
לצערי, אופרן במלפנסה מציעים רק מינובוס גדול של פיאט.
כן, אין להם 7 מקומות, אלה רק מיניבוס 9 מקומות.
תודה על התגובות. אנחנו זוג פלוס 3 ילדים גדולים. בהרץ מציעים פורד גלקסי אוטומט באותו המחיר כמו פז׳ו 5008 באוויס או סיאט טראקו (אחיו של סקודה קודיאק) בסיקסט ידניים. לכאורה, גלקסי הוכ הכי נוח להרכב שלנו, אך התגובות הלא כל כך מחמיאות על הרץ מלפנסה מרתיעות אותי.
שלום, האם מישהו שכר לאחרונה רכב מסניף הרץ ב-MXP? משיטוט בפורומים בחו”ל מצאתי תגובות די שליליות, אמנם לא ממש טריות, אודות תורים ארוכים באיסוף רכב בגלל איטיות עובדי הסניף ותחזוקה די לקויה של הרכבים. קיבלתי מהרץ הצעה די טובה עבור סוג הרכב שאני צריך, אך קצת נרתע בגלל התגובות
תודה.
הכוונה שילד/ים ישנו במיטה עם ההורים. כלומר המלון לא מוסיף מיטות נוספות אלא מציע לך להסתדר עם מה שכבר קיים בחדר. פרט למיטה אולי יש ספה נפתחת?
מחזק את ההמלצה לרכב 9 מקומות.
אנו (5 אנשים) רק חזרנו מטיול וברכב 7 מקומות, במצב 5 כסאות, מתחת לכיסוי תא המטען,נכנסות 3 מזוודות 28 אינץ’. כל השאר ערמנו מעליהן. אתם 6 אנשים, כלומר במקרה הטוב תוכל לדחוס בקושי 2 מזוודות.
רכב שלנו היה Seat Alhambra.