תודה רבה על התשובה המפורטת והמושקעת.
הייתי מת לבלות שבועיים במקום, אבל זה בלתי אפשרי בשבילי לשהות שם בשבת.
אם מישהו מכיר אירוח כשר למהדרין בקלגרי או ונקובר אהיה אסיר תודה על קבלת הפרטים.
תודה רבה על התשובה המפורטת והמושקעת.
הייתי מת לבלות שבועיים במקום, אבל זה בלתי אפשרי בשבילי לשהות שם בשבת.
אם מישהו מכיר אירוח כשר למהדרין בקלגרי או ונקובר אהיה אסיר תודה על קבלת הפרטים.
בקיץ הקרוב אשתי ואני נוסעים לטורונטו לבקר את משפחתה הקרובה. כחלק מהביקור אנחנו מתכננים להגשים את חלומי ארוך השנים לטייל ברוקי'ס.
אנחנו מתכוונים לטוס לקלגרי מוקדם בבוקר, להצטייד בהרבה אוכל כשר ולצאת לקנמור. בתחילה תכננו לשהות בקנמור ארבעה לילות, אך בגלל שחמי (וגם אני) מאוד רצה לחוות את הנופים של ג'ספר החלטנו (כרגע לפחות) ללון בקנמור שלושה לילות ובג'ספר בלילה האחרון.
אנחנו מתכוונים לנסוע לאט וברוגע ולעצור הרבה לאורך הדרך.
כאן אני פונה אליכם ומבקש שתציעו כל מקום לאורך הדרך ששווה עצירה. אנחנו מכוונים לעצירות לא ארוכות שאינן מחייבות סטייה גדולה מידי מהדרך.
בנוסף, בלייק לואיז אנחנו מתלבטים בין מסלול בית התה למסלול ששת הקרחונים. נשמח לתובנות של מי שעשו את אחד המסלולים. במוריין לייק אני מעוניין לעשות את המסלול לאגמי קונסוליישן. האם יש למישהו תובנות לגבי מסלול זה?
לסיום, האם יש בפארקים הלאומיים יוהו וקוטניי אתרים שהם בבחינת ביקור חובה? בשביל פחות מזה לא ניסע מקנמור.
בתודה מראש לעונים
אברהם רוזנבלום
תודה על המענה המהיר. עדיפות לטבע ממש (אם יש) אבל אשמח גם לשמוע על אפשרויות הבילוי סביב לאגם. שוב, בנגישות לתח”צ.
שלום לכולם,
בקיץ הקרוב, בחזור מביקור משפחתי בטורנטו, נעצור ליומיים וחצי (שתי לילות) במילאנו. יהיה לנו יום פנוי מלא אחד בלבד ורציתי לנצל אותו לטיול בטבע בסביבה. אשמח לקבל הצעות למסלולים רגועים ואתרים מומלצים שניתן להגיע אליהם בתחבורה ציבורית.
תודה מראש לעונים
בכמה זמן אתם מעריכים את הכניסה לארה''ב+שיט+הטירה?
תודה על התשובות המהירות.
אנחנו נוסעים מחר ממונטריאול לכיוון טורונטו עם לינה בקינגסטון באמצע הדרך.
מה ההמלצה שלכם לבילוי באלף האיים ביום שישי בבוקר, בהנחה שאנחנו מוגבלים לשלוש שעות?
תודה מראש
אברהם רוזנבלום
אין צורך ללון באנגלברג בשביל לעלות לטיטליס. הטיטליס יכול לתפוס יום שלם בין הלינה בלוצרן ללינה ביעד המרכזי.