תודה שושי סוף סוף עוד מישהו מגיב חוץ מ amalia היו ימים על כל שאלה היה לפחות 5 תגובות שונות ממש חבל היה יופי של פורום פה
ישר כח amalia
תודה שושי סוף סוף עוד מישהו מגיב חוץ מ amalia היו ימים על כל שאלה היה לפחות 5 תגובות שונות ממש חבל היה יופי של פורום פה
ישר כח amalia
ישר כח amalia
שלום לכולם רציתי לדעת מה הדרך הכי נוחה ובטוחה לקנות כרטיס למשחק של ברצלונה או לקחת דיל של איסתא שכולל טיסה מלון וכרטיס למשחק אבל זה נראה לי ממש יקר ?תודה לכולם וסופש נפלא
הכי מהר טיסה לוקח שעה ברכב לוקח 4 שעות לפחות תלוי בפקקים ויש פקקים
סבלנות זה שם המשחק וכל שבוע לבדוק מבצעים ובסוף תיפול על מבצע אני טסתי בפסח ל 24 יום למיאמי עם איבריה ב550 דולר מצאתי את המבצע ב CHEAPOAIR בהצלחה
היי טסתי אתם למיאמי השנה תל אביב מדריד צפוף מדריד מיאמי פצצה מטוס חדש כנל בחזור הכול היה בזמן בלי שום עיכובים בשביל ה550דולר ששילמתי היה שווה כול סנט
שיהיה לכם נסיעה טובה ובטוחה כל הכבוד שאתה משתף אותנו בתור אחד שעשה את זה באפריל אני מרגיש ממש שותף לנסיעה שלך ממש כיף
היי אנחנו עשינו בדיוק את אותה הטיסה אנחנו לקחנו מלון ב80 יורי בקרבת השדה היה שהטל שלקח אותנו וגם חזרנו איתו זה היה ממש טוב ונוח לכל המשפחה מי שרצה לטייל והיה לו כח טייל ומי שרצה לנוח בחדר נח כל כך הרבה כסף מבזבזים על הטיול אני חושב שעוד 80 יורו זה לא ביג דיל