http://www.mat.co.il/BHh – קישור למפת אטרקציות בדולומיטים ובאגם גארדה
פורסם פה לפני כשנה וחצי ועזר לנו מאוד!!
http://www.mat.co.il/BHh – קישור למפת אטרקציות בדולומיטים ובאגם גארדה
פורסם פה לפני כשנה וחצי ועזר לנו מאוד!!
ישנו במלון איביס בדגט ibis budget, במרחק 10 דקות נסיעה. יש חדרים של שלושה , עם מיטת קומותיים,נדמה לי שגם 4. לקחנו שני חדרים במחיר של חדר אחד בכל מקום אחר.
אני מעדכנת שנחתנו ב 23:00 שעון צרפת . משרד השכרת הרכב (שהזמנו ) היה פתוח. נסענו 10 דקות למלון ברז׳ה . הטיסה ערכה כ 4:30 שעות , איזי גט עמדו בזמנים אפילו הקדימו.
אנחנו נהיה ברומא למספר ימים , בשבוע הראשון של מרץ. אולי למשהו יש נסיון עם נסיעה מרומא ( ברכב) למעינות החמים קסקייד דל מולינו? מה דעתכם על נסיעה כזו?
הבנתי שחייבים אחרי זה להתקלח…..
ובכלל המלצה לנופים טוסקניים קרובים לרומא, תתקבל בברכה . אנחנו פתוחים לאפשרות של לינה של לילה באיזור.
חוף הסירנות: Parco Baia delle Siren, קרוב לעיירה גארדה. כנראה החוף בתשלום, אנחנו הגענו לקראת סגירה (אולי בשעה 5:00 או 6:00) אולי בגלל זה לא שילמנו לא היתה עמדת תשלום בכל אופן, נדמה לי שהיתה המלצה פה באתר, כנראה לקוחה מהספר של משפחה מטילת.
מג’יק קינדום מעט ילדותי, אבל הבן שלי שהיה בן 10 כשהיינו שם מאוד אהב את איך שהפרק נראה ובאמת נותן תחושה של ארץ אגדות. הוא גם חובב מצוירים על כל גווניהם. הוא נהנה מאוד בדיסני הוליווד (אם ג’י אם), בעיקר כי שמים שם עכשיו דגש על STAR WORS.והוא מעריץ. כשהיינו שם היו שם המון שיפוצים, יש מצב שהדברים כבר נפתחו. אם הילד אוהב אקסטרים אז זה לא ממש קיים בדיסני , יחד עם זאת אם הוא לא אז הייתי כן הולכת . אנחנו מאוד נהננו באפקוט- שוב הילד שלי אוהב את הסגנון של נסיעה בקרונות וצפיה בנושאים שונים ולא את האקסטרים.
לינק למפה שפורסמה כאן לפני שנה ומאוד עזרה לנו בטיול באגם גארדה וגם ונציה.
אנחנו נחתנו בורונה אז אולי יש כאן הבדל של הנסיעה ממילנו , אבל הספקנו הרבה בשמונה ימי טיול.
ישנו בצפון האגם בעיירה צפונית יותר מריבה דל גארדה, ולכן הצלחנו גם להקדיש יום שלם לרכס לאטמר עם מרכז הספורט למגלשות אלפיניות מגיעים העירה פרדצו (מופיע במפה המצורפת) ולסיום היום בבולזנו. אפילו שהיתה נסיעה של חצי שעה 40 דקות לאטרקציות בדרום האגם לא הצטערנו, ובנסף פיצלנו את הלינה: יומיים ישנו בורונה ואז טיילנו בסרמיונה , ורונה ובוונציה, אתם תוכלו להוסיף לינה קרובה למילנו ליום החזרה.