כנראה שלא קיבלנו בילדות כי לפי משרד הבריאות, ילידי 74 ו77 לא חוסנו כלל.
שאלתי העיקרית היא האם ידוע לפני 20 שנה היו מחסנים בחצבת מי שנסע להודו?
כנראה שלא קיבלנו בילדות כי לפי משרד הבריאות, ילידי 74 ו77 לא חוסנו כלל.
שאלתי העיקרית היא האם ידוע לפני 20 שנה היו מחסנים בחצבת מי שנסע להודו?
אנחנו זוג בני 40 עם ילדה בת 3. נוסעים עוד שבוע לברצלונה ל- 3ימים. היינו כבר פעמיים. אני חושבת לקחת מלון בשכונת גראסיה. האם השכונה עומדת בפני עצמה להסתובבויות: פארקים (חוץ מגואל), בתי קפה, חנויות מגניבות?
ממה שהבנתי מקריאה אל בורן מציעה את כל זה אבל היא תיירותית ובגראסיה יש אופי מקומי. השאלה אם זה “מספיק” בשביל לקחת בגראסיה מלון, או שזה שכונה עם 2.5 רחובות וגמרנו.
תודה לעונים ![]()
נירית תודה על התשובה
. ניכר שבלגרד וקופנהאגן שונות, אך שמתי אותן להשוואה כיוון שזה מה שנראה לי יחסית תוסס אחרי שעברתי על כל הערים "דרגה 2" באירופה (תקני אותי אם יש לך רעיון אחר).
תוכלי לתאר בכמה מילים את החוויות בכל אחת מן הערים? ולמה הכוונה ביקר בקופנהאגן? האם כמו פריז לונדון?
דבר נוסף, האם היית שם בחורף?
היינו ברוב יעדי אירופה הידועים ומחפשים יעד לכמה ימים. אנחנו בני 40, (אבל מחפשים אווירה צעירה ותוססת), עיר עם אווירה טובה לשיטוט ברחובות, אמנות, תרבות קצת שונה. לא כנסיות ומוזיאוני הסיטוריה..
אופציה נוספת היא לחזור שוב לאיסט לונדון, שם היינו ואהבנו
השתמשתי בטריפ אדווייזר. למרות שקשה למפות לפי איזור.. הם רושמים לפי שם העיירה הספציפי, שלך תדע איפה זה בדיוק. אז תצטרך קצת תושיה וגוגל מפס. אולי תעשה פשוט גוגל ותגיע למשהו. באיטלקית זה נקרה agritur. אנחנו היינו פה http://www.agriturweiss.com/
בתנו היתה בדיוק בגיל זה כשטיילנו לאזור הדולומיטים בצפון איטליה. מאוד נהננו לתת לה מרחב בו היא יכולה לחקור ללא חשש ולראות חיות משק.
ישנו בבית חווה. וחיפשתי מהארץ בית חווה שנראה טוב, עם חיות משק ומשחקיה קטנה בחצר וחצר שהיא יכולה להסתובב בה. לא הייתי לוקחת מלון בו אין לה מקום להסתובב קצת בחצר. הלוואי ויכלנו להיות יותר ספונטניים אבל עם תינוק, זה יותר קשה: נהיה מאוחר, היא רעבה, נהיה קר, היא בוכה לכם באוטו.. קשה יותר למשוך ולחפש לינה תוך כדי טיול.
אני ממליצה על עגלה עם גלגלים איכותיים העשויים גומי מוקצף. לנו יש בייבי ג'וגר GT במיוחד לטיולים שנוכל לעשות איתה מסלולים שאפשר עם עגלה. בכל אופן מאוד נוח גם עם מנשא גב. זה תלוי אם אתם רוצים שהיא תישן - אצלנו זה היה רק בעגלה ובמנשא השתמשנו לטיול כשהיא ערה.
נשמע מעולה! נשמח אם פשוט תכתוב בלוג
תודה לכולם על התגובות והעצות!
ראשית אגלה לכם את הגיל שלנו, 40.. משאירים ילדה בבית ורוצים להיות זוגיים מגניבים וצעירים כמו פעם. בברלין היינו מספר רב של פעמים ולתקופות ארוכות אז לא, אבל אנחנו אוהבים את הרוח הצעירה של העיר, שווקים, הופעות רחוב, אמנויות, מסעדות וכו'. קניות זה בתחתית סדר העדיפויות.
ונכון שבנובמבר קר, אבל חשבתי לעצמי שעדיף מאשר להכנס לכפור של דצמבר (שווקי חג מולד כבר היינו במספר נסיעות)
ברצלונה, אמסטרדם, לונדון בהחלט כיפיות אבל היינו מספר פעמים ולכן רצינו להתחדש ביעד אלטרנטיבי ומגניב. אבל אם צריך לחפש מתחת לאדמה את המגניב והאנדגראונד, אז למי יש כוח.. ומאיפה בדיוק אמצא? לטוס ללונדון זה יותר "על בטוח".
אמה כתבה שבודפשט של 2016 היא לא של 2010. תוכלי לפרט?