אני מגיעה מל,א לעבר סאן פרנסיסקו רוצה לעשות לילה בפארק לטייל לפחות במפלים ואל קפיטנו ולצאת אחר הצהריים לסן פרנסיסקו שווה ואיזה מלון לקחת אנחנו שני זוגות חמישים פלוס תודה רבה
פורסם בפורום צפון אמריקה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי menanav
-
לינת לילה ביוסימיטי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי menanav
-
RE: יש לי עצירה חצי יום (18 שעות) בפאפוס, מה אפשר להספיק?פורסם בפורום נופש ביוון
הי אם זה עדיין רלוונטי אז כן שווה לרדת לעיר לי באופן אישי לא מעניין בית חבד אך ניתן להגיע באוטובוס כולם מבינים אנגלית מאוד ששים לעזור הנסיעה לעיר היא כחצי שעה יורו וחצי באוטובוס אפשר להגיע לקניון או לנמל שמאוד יפה לא רחוק מהשדה מול מנדריאה או טימי חמש דקות מהשדה ממוקם אליוטיקה פארק פארק חקלאי עפ הווי קפריסאי מומלץ לחצי יום אם יש ילדים לתאם מראש סיור מודרך
-
RE: פאפוס בנובמבר,פורסם בפורום נופש ביוון
הי עם ילדים ?אז יש כמובן גן חיות פארק מים שבנובמבר עדיין פעיל יש את הטברנה דמוקריטוס שווה ופעילה כל השנה יש באולינג מאוד נחמד מזג אויר זהה לארץ בול ונובמבר עדיין נוטה לחמים ולא קר אני מאוד אוהבת את האוירה והפשטות הקיצר ממליצה
-
סיור בגרנד אול אופריאשמח לשמוע אם מישהו רכש כרטיסים למופע והאם שווה להזמין מהמלוןפורסם בפורום צפון אמריקה
-
לינת לילה ביוסימיטיאני מגיעה מל,א לעבר סאן פרנסיסקו רוצה לעשות לילה בפארק לטייל לפחות במפלים ואל קפיטנו ולצאת אחר הצהריים לסן פרנסיסקו שווה ואיזה מלון לקחת אנחנו שני זוגות חמישים פלוס תודה רבהפורסם בפורום צפון אמריקה
-
מופעיםפורסם בפורום צפון אמריקה
הייתי בבדיקסי שואו שכללה מופע עם ארוחת ערב והיה מדהים האם מישהו מכיר דבר דומה בנשוויל תודה אילנה