קצת עידכונים מהשטח:
ובכן, הזמנתי דרכם תוך חשש קל וחשדנות קלה…לא ביטלתי הזמנה מבוקינג על אותו מלון באותם ימים ליתר ביטחון.
באופציה של לשלם עכשיו רק 10% כבר לא היתה אופציית פייפל (מעצבן קצת אבל מובן למה.ראו הסבר של reef לעיל) את ה90% רוצים שאשלם סמוך למועד ההגעה למלון, כמה ימים לפני. יש אופצית ביטול שתעלה 40 אירו עד שבועיים לפני.
גם התשלום באשראי עלה כ50 אירו(!), שילמתי כי כאמור דיל מאד מאד משתלם.
צויין שמדובר בחדרים אחרונים ואכן אחרי ההזמנה שלי המחיר טיפס משמעותית(שמתי לב שלפעמים כותבים שזהו חדר אחרון אך מהר מאד "נולד" לו עוד חדר).
קיבלתי למייל אופציה לאיפוס סיסמה כדי שאוכל להיכנס להזמנה, הכל התנהל כשורה.
בכוונה כתבתי לשירות הלקוחות שלהם שלא ראיתי שצויין שיש ארוחת בוקר, ענו תוך יום(יפה מאד),רציתי פשוט לבדוק אם יש עם מי "לדבר" וכן להדגיש את עניין ארוחת הבוקר(שם היה החיסכון המשמעותי).
הספקתי לכתוב למלון ולקבל תשובה שיש על שמי שתי הזמנות (כאמור גם מבוקינג וגם מאמומה) . בקרוב אגיד ביי ביי להזמנה מבוקינג.
לדעתי, ולפי תחושת בטן שלי (יודעת שלא מספיק,אבל גם משהו), ניתן להזמין מהם בלב שקט אבל צריך קודם כל לראות שהכל יעבוד אצלנו כמו שצריך וגם שעוד "יעזו" להיות חלוצים בשימוש באתר הזה.
שבת שלום

, יישר כוח!!! ובהצלחה בהמשך הדרך
כל הכבוד לכל בני המשפחה ולא רק להורים ולתומר אלא גם לאחים שבוודאי חווים התמודדות לא פשוטה משל עצמם.
כולל אני