ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. קיפודה
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 40
    • פוסטים 1341
    • הגבוה ביותר 3
    • קבוצות 0

קיפודה

@קיפודה

4
    מוניטין
    33
    צפיות בפרופיל
    1341
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3164819 גיל 56

קיפודה הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי קיפודה

• RE: Amoma.com
      amoma.com-מעיון קצת יותר מעמיק מצאתי את מה שלהלן

קצת עידכונים מהשטח:

ובכן, הזמנתי דרכם תוך חשש קל וחשדנות קלה…לא ביטלתי הזמנה מבוקינג על אותו מלון באותם ימים ליתר ביטחון.

באופציה של לשלם עכשיו רק 10% כבר לא היתה  אופציית פייפל (מעצבן קצת אבל מובן למה.ראו הסבר של reef לעיל) את ה90% רוצים שאשלם  סמוך למועד ההגעה למלון, כמה ימים לפני. יש אופצית ביטול שתעלה  40 אירו עד שבועיים לפני.

גם התשלום באשראי עלה  כ50 אירו(!), שילמתי כי כאמור דיל מאד מאד משתלם.

צויין שמדובר בחדרים אחרונים ואכן אחרי ההזמנה שלי המחיר טיפס משמעותית(שמתי לב שלפעמים כותבים שזהו חדר אחרון אך מהר מאד "נולד" לו עוד חדר).

קיבלתי למייל אופציה לאיפוס סיסמה כדי שאוכל להיכנס להזמנה, הכל התנהל כשורה.

בכוונה כתבתי לשירות הלקוחות שלהם שלא ראיתי שצויין שיש ארוחת בוקר, ענו תוך יום(יפה מאד),רציתי פשוט לבדוק אם יש עם מי "לדבר" וכן להדגיש את עניין ארוחת הבוקר(שם היה החיסכון המשמעותי). 

הספקתי לכתוב למלון ולקבל תשובה שיש על שמי שתי הזמנות (כאמור גם מבוקינג וגם מאמומה) . בקרוב אגיד ביי ביי להזמנה מבוקינג.

לדעתי, ולפי תחושת בטן שלי (יודעת שלא מספיק,אבל גם משהו), ניתן להזמין מהם בלב שקט אבל צריך קודם כל לראות שהכל יעבוד אצלנו כמו שצריך וגם שעוד "יעזו" להיות חלוצים בשימוש באתר הזה.

שבת שלום

פורסם בפורום טיולי משפחות
      קיפודה
      קיפודה
    • RE: מרחצאות בבודפשט: סצ'ניי או גלרט?
      מרחצאות בבודפשט: סצ'ניי או גלרט?

היי יונה וקשת,

כרגע עלתה בי המחשבה שבקיץ מהביל בהונגריה, כפי שתיארו כאן, המרחצאות הן המקום האחרון אליו היינו הולכים. למעשה, לדעתי המרחצאות "רלוונטיות" רק לחורף.

אנחנו היינו פעמיים בסצ'ני בחורף אחרון, בקור בלתי רגיל והיינו כמעט אך ורק בחוץ. בפנים הבריכות נראו לנו כמו ג'קוזים גדולים ואישית אני לא מתחברת למקומות סגורים עם הרבה לחות ואדים לאורך זמן. ה- חוויה לדעתנו היא בחוץ והקונטרסט בין הטמפרטורה שבמים והטמפרטורה שבחוץ. ממש חוויה אדירה ואם תוסיפו לבריכות גם מסאז' (לא עשינו כך שלא יודעת מה האיכות) תחזרו למלון רגועים ושלוויםsmiley

אז אם אכן סצ'ני עולה על גלרט בבריכות החיצוניות, מבחינתי אין שאלה בכלל.

קיפודה
      קיפודה
    • RE: ישראלים יכולים לעשות בקואלה לומפור קונקשן חופשי
      בדרך לבר המצווה עוצרים בבנגקוק
      משום מה,אתם מניחים שאני לא מהמוסד.יש הרבה קיפודים חמודים במוסד,דווקא Laughing

וברצינות ,כמה צריך לעלות בממוצע הקו הונג -קונג -בנגקוק?(לא רוצה לסבך אתכם עם הנגזואו)
      אני מוצאת ב335 הלוך (מהנגזואו)וב 185 חזור.
      מעניין אותי לדעת כמה אמורים לשלם אם נערכים מספיק זמן מראש ובחברות "נורמליות"...ראיתי באופציות "סרילנקן איירליינס" ,ותסלחו לי כל הגרופיס של החברה הזו,אבל אותי זה הפחיד.
      פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      קיפודה
      קיפודה

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי קיפודה

• RE: Asiatique

לא ברוטו. נוחתת ב18 עם טרולי כלומר יוצאת מיד אחרי ביקורת דרכונים וחוזרת ב22 שזה שעתיים + לפני הטיסה הבאה לארץ. נראה לי שאצא כנראה לרחוב סילום אבל צריכה עוד לבדוק מה היא הדרך הכי מהירה להגיע לשם ולחזור. תודה

פורסם בפורום תאילנד
      קיפודה
      קיפודה

@karnielr תודה רבה. מסכימה עם מה שכתבת בנוגע לתיירותיות, השאלה אם האסיאתיק הוא אכן כזה.

בכל מקרה, לאיזה רחוב היית יוצאת? ואם את יודעת איך להגיע אליו מהשדה,אשמח.רק לא קניונים,בבקשה

פורסם בפורום תאילנד
      קיפודה
      קיפודה

בכלל שווה אסיאתיק? עכשיו קוראת כל מיני תגובות שחנויות רבות בכלל סגורות, שהמקום מאד מסחרי ועוד.. תגובות לכאן ולכאן יש להרבה דברים, השאלה האם זה נכון? יש שם נניח מסעדה אותנטית טובה, שמקומיים סועדים בה? תודה

פורסם בפורום תאילנד
      קיפודה
      קיפודה
    • Asiatique

היי,

נוחתת ביום ראשון ב18:00 בשדה התעופה החדש וצריכה להיות שם בחזרה ב22;00.

רוצה להגיע לAsiatiqueן- איך להגיע ולחזור הכי מהר? האם עצם זה שמדובר ביום ראשון, זה משנה משהו? מה?

האווירה שם בראשון אחהצ כיפית? מיוחדת?

הייתי כבר בתאילנד ובבנגקוק קודם (מכירה טיפה את האווירה,לפחות. קשה לי לומר שמכירה אותה או שקל לשחזר אותה)

תודה

פורסם בפורום תאילנד
      קיפודה
      קיפודה
    • RE: הסיפור שלי על ענקים, גמדים, וטרולים במידות לחסכנים

היי  kand,

לא הייתי כאן מזמן מזמן, נכנסתי במקרה וטוב שכך. נכנסתי דווקא לסוף השירשור שלך ורוצה להודות לך על סיפור ה״תיזהרו״ לגבי שדה התעופה בוורוצלב.גם אני אמורה לנחות שם מאוחר סביב 23:30, אי שם באוקטובר,וברור שכל שנרצה הוא להגיע הכי מהר למלון, ואז להמשיך לאנשהוא כיפי לבילוי של השעות הקטנות או אם אין כזה אז מהר למיטה .  אעבור שם בקונקשן של לילה פלוס מספר שעות, והקונקשן נבחר דווקא דרך פולין, מכל מיני סיבות, אבל בתור גיחה ראשונה לשם  מסקרן אותי טיפונת להציץ ולספוג אי אלו תחושות מהמקום. רק היה חסר שכך פולין היתה מקבלת את פנינו. תודה ונעים ״להכיר״

קיפודה
      קיפודה
    • RE: תורים בעליה למון בלאן - האם גם בספטמבר
      תורים בעליה למון בלאן - האם גם בספטמבר

ואני הייתי ב10/8 בערך ב12:00 והתור לא.ד.מ היה כמו אצל lbd, עשר דקות .עם זאת לstep into the void (כלוב הזכוכית, שנמצא למעלה) ההמתנה ארכה כ45 דקות שלטעמי לא היו שווים את זה (שווה רק אם ההמתנה 10 דקות לכל היותר).

נראה לי שבספטמבר לא אמורים להיות תורים מתישים מידי ובכל מקרה תצטרך מזל.

קיפודה
      קיפודה
    • RE: תכנון יום באגם קומו
      תכנון יום באגם קומו

שם העיירה שבה נמצאת הוילה הוא Tremezzo

קיפודה
      קיפודה
    • RE: מרגש ביותר!
      מרגש ביותר!

אכן מרגש ביותר!!! נילי, תודה רבה:))

צפיתי בכתבה כששודרה ביומן והתרגשתי המון.חשבתי לעצמי שבנוסף  למורכבותנו האישית, של כל אחד מאיתנו בפני עצמו, ההורות מחייבת אותנו להתמודד עם מורכבותם של ילדינו והיא לעיתים כה קשה.המקרה של הדורבנים הינו דוגמה לקושי גדול מאד עם ״סוף״ כה טוב, יישר כוח!!! ובהצלחה בהמשך הדרךyesכל הכבוד לכל בני המשפחה ולא רק להורים ולתומר אלא גם לאחים שבוודאי חווים התמודדות לא פשוטה משל עצמם.

שמחתי גם על כך שהדורבנים מוכרים כאן ושייכים מאד ל׳סצנת׳ למטייל.

כמו יונית, גם אני לוקחת עימי את המשפט ״הוא שרוט ככה, זה שרוט ככה ואני שרוט ככה״.  משפט חכם ומשפחה של חכמיםno

קיפודה
      קיפודה
    • RE: חוגגים עשור ב......... טוקיו
      חוגגים עשור ב......... טוקיו

רובייייי, 

אתה הלא יודע שחיכיתי המון המון לטיול שלכם. רק היום יצא לי לקרוא אותו ובנשימה אחת.  טיילתם פשוט מדהים ו הטיול שלכם עושה חשק עצום  לטוקיו מהר ועכשיו. תודה רבה רבה  ובטוחה שרבים רבים ילכו בעקבותיכםsurprise כולל אניcrying

השבוע, אגב, יצא לי לצפות בסרט  יפני מדהים הנקרא ״אן״  שצולם בזמן פריחת הדובדבן. 

שמעתי רבות גם על השלכת ביפן שכפי הנראה עולה על זו שבניו אינגלנד ויש האומרים שיפה אפילו מפריחת הדובדבן.

שבוע טוב,

קיפי

קיפודה
      קיפודה
    • RE: עזרה קצרה בנושא כביסה בטיול
      עזרה קצרה בנושא כביסה בטיול

היי מאמה-עוף,

יש שפורפרות של מסירי כתמים למיניהם.אני כמעט תמיד נוסעת עם מעט בגדים ואפילו לא תלויה במכונת הכביסה בעזרת השפורפרת הזו.מכבסת ביד את הפריטים הקטנים שמתייבשים מהר או מטפלת רק בכתם ולא בבגד כולו. זוכרת שכיבסתי בדרך הזו גם טי שרט או שתיים אבל כמובן לקחתי בחשבון את זמן הייבוש כדי שלא אצטרך לארוז בגד רטוב. אין כמו לנסוע עם מעט בגדים! תענוג אמיתי שגיליתי רק בשנים האחרונות.

לגבי עצתה של יונה לגבי תאילנד- נכון, בדכ הכביסה בתאילנד טובה אבל צריך להיזהר מהתכווצות בגדים פוטנצאילית! גם אנחנו מסרנו שם פעם כביסה וקיבלנו חזרה בגדים לפחות במידה אחת פחות.רצוי ללכת למקום עם המלצה ולהדגיש בפני מי שמוסרים לו אותם שחשוב מאד שהבגדים ישארו באותה המידה. מסתבר בדיעבד שלעיתים הם משתמשים במכונה רעועה שאין בה ממש שליטה על הטמפרטורה...

קיפודה
      קיפודה