ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. יונתן צוריאל
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 16
    • פוסטים 30
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

יונתן צוריאל

@יונתן צוריאל

1
    מוניטין
    30
    צפיות בפרופיל
    30
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3169011 גיל 56

יונתן צוריאל הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי יונתן צוריאל

• RE: למומחי לונדון- באיזה איזור הכי כדאי לישון?
      למומחי לונדון- באיזה איזור הכי כדאי לישון?

אזור ווסט אנד (West End) הוא האזור הכי מרכזי ונגיש שקיים בלונדון. אם להיות יותר ספציפי, איזור תחנת טוטנאהם קורט רואד (Tottenham Court Road) הוא המיקום הכי טוב ביחס לאוקספורד סטריט (Oxford St).

בתי הקפה והמסעדות מציפים את האזור, רחוב אוקספורד צמוד, תחנת טוטנאהם שהיא נוחה ונגישה, חנויות, מלונות. 

המלון הכי מומלץ ובמחיר סביר שיש לי להציע לך זה St Giles - Classic Hotel. הוא ממוקם 2 דקות הליכה מתחנת הרכבת, כמו כן מרחוב אוקספורד (5-10 דקות הליכה מהכיכר הראשית). רמת החדרים והטיפול לא נופלת ממלון יוקרה, הוא מכיל קזינו, בריכה, חדר כושר ומתקנים נוספים (בתשלום נוסף, כמובן). אפשר לכלול ארוחת בוקר למרות שהרבה יותר מומלץ לאכול בבית קפה בבוקר, יותר טעים, מזין ומגוון.

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יונתן צוריאל

• צפייה בכוכבים בצפון

שלום,

האם ניתן לצפות בכוכבים כפי שמאחד פופולורי לעשות בדרום היום, אבל בצפון? האם יש מקום עם מספיק חושך בשביל זה? איזור הכנרת וצפונה.

תודה מראש

פורסם בפורום טיולים בארץ
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • המלצות למלטה באוגוסט
      אז אני וחבר סגרנו סופ”ש (שלושה וחצי ימים) במלטה בסוף אוגוסט, המלצות למקומות מגניבים? אשמח לדברים מעבר למה שמופיע בכל אתר אפשרי כמו הלגונה הכחולה וכולי, דברים קצת יותר נסתרים. תודה מראש 🙂
      פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • מלון בלונדון בזול

שלום לכולם 🙂

סגרתי טיסות בפעם ה-10 בערך ללונדון בסוף ספטמבר, מישהו מכיר מלון שעולה פחות מ-600 שקל ללילה במרכז יחסית שהוא נקי ונעים? לא צריך בריכה / מתקנים מיותרים כאלו ואחרים, העיקר שיהיה נעים לשהות בו. תודה מראש 🙂

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • השכרת רכב באירופה
      מאיזה גיל מתאפשר? האם בגיל 21 עם שנתיים וותק זה אפשרי?
      פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • RE: השכרת רכב בגיל 21

@שוקי3

השאלה היא כיצד אני בודק אל מול החברה? האם יש תקנון כלשהו שניתן לקרוא? 

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • השכרת רכב בגיל 21

שלום לכולם 🙂

אני ואמי מתכננים טיול לאירופה (אזור צרפת-גרמניה) לחודש דצמבר. האם אפשרי להשכיר רכב שם בגיל 21? לפי הבנתי רוב החברות משכירות מגיל 24 כאשר מתחת לכך אצטרך לשלם יותר על ביטוח וכולי. האם הדבר אפשרי? תודה מראש 🙂

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • כרטיס נסיעה לארבעה ימים במינכן?

אני וסבא שלי נוסעים למינכן לארבעה ימים (5-8 בדצמבר), במסגרת הטיול אנחנו נהיה באליאנץ ארנה (האצטדיון של באיירן מינכן) ביומיים מתוך הארבעה (ביום הראשון לביקור במוזיאון וסיור, וביום השני לראות את המשחק נגד אתלטיקו מדריד), וכמובן שיש גם נסיעות משדה התעופה ואליו. איזה כרטיס תחבורה משתלם לקנות? הבנתי שיש שני כרטיסים, אחד ליום והשני לשלושה ימים. הבעיה היא שהכרטיס לשלושה ימים לא מאפשר נסיעה באזורים שהם לא מרכז מינכן, וזה משהו שאנחנו צריכים בהתחשב בעובדה שאנחנו נבקר מחוץ למרכז העיר בחצי מהטיול וגם יש את הנסיעות לשדה התעופה. איזה כרטיס כן משתלם לקנות? 

בנוסף לכך, רציתי לשאול באותה הזדמנות איזה כרטיס תחבורה משתלם יש בזלצבורג? בה אנחנו נהיה במשך יום אחד. 

תודה מראש Smile

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • המלצה ליעד הבא?

אז במטרה לטייל כמה שיותר לפני הגיוס במרץ, כבר סגרתי חופשות בברלין לאוקטובר ולונדון בנובמבר, השאלה היא לאן בדצמבר? אני רוצה מקום חדש. הייתי כבר בלונדון, ברלין, מינכן, נירנברג, רומא, בריסל ואמסטרדם. היער השחור יעד שמאוד מעניין אותי אבל אני קצת בלי רכב אז זה בעייתי, כנ"ל דרום איטליה. 

מה עם המדינות הנורדיות? איסלנד, פינלנד, נורווגיה והשאר... אפשרי להסתדר שם בלי רכב?

תודה מראש על ההמלצות Smile

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • RE: האם יאפשרו לי להביא אלכוהול מגרמניה?
      האם יאפשרו לי להביא אלכוהול מגרמניה?

אוקיי, אז בעיקרון לא אמורה להיות בעיה לשים במזוודה ג'ק דניאלס. ובאמת מותר רק עד ליטר? זה די מעט, זה בדיוק בקבוק אחד. כמה מכס צריך יהיה לשלם אם אני מביא יותר?

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל
    • האם יאפשרו לי להביא אלכוהול מגרמניה?

שלום,

בימים הקרובים אני נוסע לבקר חברים בגרמניה בטיסת לופטנזה לפרנקפורט ומעוניין לחזור לארץ עם ג'ק דניאלס ואולי עוד משקה אלכוהולי גרמני כולשהו. אני מודע לזה שבעיקרון זה אפשרי כל עוד אני לא מביא כמויות מטורפות, השאלה שלי היא האם בגלל שאני קטין (17.5) תהיה לי בעיה? האם הם בודקים דברים כאלה? (ספציפית לופטנזה). לקנות את המשקה עצמו בתוך גרמניה לא תהיה לי בעיה, השאלה היא האם תהיה אפשרות להביא אותו לארץ בלי שהגיל שלי יהווה מחסום? תודה מראש.

פורסם בפורום אירופה
      יונתן צוריאל
      יונתן צוריאל