שלום,
האם מקבלים כרטיס אשראי בחנויות/ביתי קפה בביג’ין? שמעתי שכמעט ולא – האם נכון?
תודה!
שלום,
האם מקבלים כרטיס אשראי בחנויות/ביתי קפה בביג’ין? שמעתי שכמעט ולא – האם נכון?
תודה!
שלום,
נוסעים לאיטליה בסוכות, נהיה בדולומיטים – 3 לילות ב Villandro ואחרי זה עוד 3 לילות ב Molveno. האם יש דברים מסויימים באזורים שכדאי לראות פרט לנופים כמובן? האם עדיין יהיו רכבלים עובדים או שהכל כבר סגור בזמן זה? אנחנו עם ילדים בני 9 ו13 – אולי יש אטרקציות לילדים שכדאי לבקר בהן?
תודה!
תודה על התשובות! חוזרים גם לברגמו, אז אולי באמת מגרדה נצפין לאזור אורטיזיה ל3 לילות ואז נירד למולבנו לעוד 3. תרם חשבתי על מסלולים מסויימים.
תודה!
שלום,
נוסעים בסוכות לצפון איטליה עם שתי בנות 8 ו13, נוחתים בברגמו, משם נוסעים לגרדה ל3 לילות ואחרי זה עולים לדולומיטים לעוד 6 לילות. הזמנתי לינה במולבנו ועכשיו מתלבטת- אולי כדאי לפצל. אפשרות זה לישון 3 לילות במולבנו ואז לנסוע לעוד 3 לילות למדונה דה קמפיליו או אולי לאזור בולצנו. האם כדאי? או פשוט לישון באותו מקום ולעשות ממנו גיחות? האם יש דברים מסויימים באזור שכדאי לנסוע לשם או פשוט טיולי טבע שאפשר לעשות בכל מקום ? תודה!
שלום,
ביולי עושים טיול בת מצווש עם בנות 12 ו7 – הולנד+בלגיה. לגבי הולנד הכל די ברור לי, אבל 3 ימים האחרונים בבליגה – אין לי כל כך רעיונות מוצלחים. אנחנו לנים כ8 קילומטר צפונה מברוג’. אין כוונות לנסוע לבריסל. איפה אפשר לבקר פרט לברוז’ עצמה עם דגש על הילדות?
המון תודה!
היי,
נוסעים ביולי להולנד ל10 ימים-מחפשת המלצות ללינה מחוץ לעיר באזור אוטרכט וסביבה לא רחוקה מידי לזוג עם שני ילדים, רצוי מאד לא יקר כל כך. חשוב שתהיה חניה צמודה.
תודה!
תודה רבה על התשובות! גם אני הגעתי למסכנה שכנראה עדיף לצאת לשבוע וחצי כדאי לא להרגיש חנוקים. לפספס ימי לימודים זה לא טאבו ואפילו יתקבל בשמחה בחלק מהמשפחה - הבעיה שיש לפני חופש הגדול ואחרי חופשת סוכות ארוכה מאד, אחת מהמטרות של הטיול זה גם "לשרוף" חלק מהחופשות הלא נגמרות האלו.
נמשיך לחשוב - תודה רבה!
לי, תודה רבה על התשובה המפורטת!
כמובן שעניין התקציב הוא גורם חשוב. אז בעצם אולי בכל זאת כדאי להעביר את הטיול לאוגוסט כי כן נרצה עם הילדים להיכנס לכל האטרקציות בלי מגבלת ימים.
תודה!
הי,
פעם אין לך בחירת מקומות אז עדיף לעשות ברגע שנפתח צ׳ק אין-ככה סיכוי שתשבו ביחד ולא בסוף המטוס גדול.
בהצלחה!
שלום,
אנחנו זוג עם בנות 5 ו 10, שנתיים רצוף חרשנו את צפון איטליה (אנחנו כולנו מאוהבים בה), אבל החלטנו ששנה הבאה צריך לקחת פסק זמן. על הפרק שני יעדים-היער השחור או הולנד. מכיוון שמעדיפים לנסוע בסוכות ולא בחופש הגדול-פנוי יותר ונעים יותר,אין תורים בפארקים-הדאגה האם סוף ספטמבר זו עונה טובה לשני המקומות הנ״ל? ברור שבאירופה אי אפשר לדעת וגשם יורד גם באמצע הקיץ אבל עדיין-מה עדיף בעונה הזאת? האם ליער השחור מספיק שבוע או כדאי יותר? המון תודה על התגובות!