ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. olga1986
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 0
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

olga1986

@olga1986

0
    מוניטין
    5
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3191387 גיל 56

olga1986 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי olga1986

• RE: וינה, בריסל, סופיה או רומא

בהחלט אפשר להוריד את סופיה ובריסל מהמשוואה כמו שנאמר כאן לפני.  היתי גם בוינה וגם ברומא.  שתיהן מיוחדות. רומא מדהימה אבל אם לבחור היתי בוחרת בוינה. סגרתי לשם (שוב)שבוע בשנה הקרובה. היא יותר קלאסית. מהודרת כזאת עם פאר מסוים ואני היתי ברוב אירופה.

תבדוק מה יותר מעניין אותך ותחליט. 

פורסם בפורום אירופה
      olga1986
      olga1986
    • RE: מתכנן טיול בנובמבר
      מתכנן טיול בנובמבר

היי,בגדול היתי גם בברלין וגם באמסטרדם.מספר הימים בברלין לדעתי מספיק היתי גם 6 ימים זה לא מעט בכלל  ולא הרבה מידי ,די ממצה לדעתי אפשר להספיק לראות הכל,לטייל,לבלות,שופינג,מוזיאונים  בלי לחץ ,מה גם תלוי מה מטרת הנסיעה,אתם כולה בני 18.

להבדיל מברלין,באמסטרדם מספיק 3 ,4 ימים לכל היותר.אני היתי 6 ימים בהולנד ושילבתי טיולים בערים אחרות בה והיה נהדר.(טיול עצמאי)

ככה שתראו מה אתם רוצים לעשות,מה מעניין אותכם יותר מה פחות ,במה תרצו להשקיע יותר זמן,תעשו שיעורי בית כמו שצריך,אני היתי עושה את זה לפני הזמנת הטיסות והמלונות.מקסימום תבדקו עוד ערים שבהם היתם רוצים לבקר מחוץ לאמסטרדם שלא תתקעו.

לגבי בזבוזים היתי אומרת שזה מספיק.עדיף שישאר מאשר שיחסר.

בחזור עשיתם קונקשיין באמסטרדם בגלל הוזלת הטיסה?

פורסם בפורום אירופה
      olga1986
      olga1986
    • RE: לקראת ברלין
      לקראת ברלין

בגדול כמו שנאמר כאן ניתן למצוא את רוב המידע באינטרנט,בכל הפעמים שטסתי לאירופה לא קניתי שום מדריך אבל לברלין באביב האחרון רכשתי את מדריך קטן של העולם עם מפה קטנה ממצה של העיר.ממליצה מאוד.

פורסם בפורום אירופה
      olga1986
      olga1986