תודה. , התוכנית לעצור ללילה במונטריי ,ואחכ לילה בקמבריה ולילה סנטה מוניקה, בהמשך לוס אנגלס האם זה לא יותר מידי 3 לילות על כביש 1 ? אולי אפשר לצמצם משהו , אני מבין שבכל נקודה ונקודה אין יותר מדיי מה לעשות זה רק עיירות שבדרך .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי oneill
-
RE: מסלול עירוני סן פרנסיסקו ווגאס ניו יורק.פורסם בפורום צפון אמריקה
-
היי לכולם ,, צריך המלצה למלון ללילה במונטריי .
-
טוב , אז בשעה טובה נסגרו הטיסות הארוכות . 25.10 סן פרנסיסקו חזרה מניו יורק לישראל 15.11 , ביניהם נשאר טיסת ביניים לרכוש בנפרד.
-
היי תודה , כן קודם כל רציתי לבנות את השלד , כ 21/23 יום , שבועיים במערב ושבוע בניו יורק. זה הכיוון, ארכוש כרטיסי טיסה ולאחר מכן נמלא מה לעשות בכל יום וכמה לילות נשאר בכל נקודה ונקודה. בגדול הכיוון זה ס.פ עד ווגאס , ומווגאס טיסה לבוסטון / ניו יורק . למישהו יש המלצות על הופעות / הצגות בתאריכים של סוף אוקטובר ותחילת נובמבר, משהו טוב בווגאס, ניו יורק,
-
היי , אנחנו זוג בני 51 , היינו כבר לפני כמה שנים בניו יורק, פלורידה עם הילדים, מיאמי, מקסיקו. אבל בצד המערבי עדיין לא . מתכנן טיול רגוע עירוני, ללכת להופעות טובות , הצגה , בסן פרנסיסקו אני רוצה להיות 3 ימים , מזח 39, שער הזהב, רחוב לומברד, מסעדות טובות , מגדל קויט הרובע הסיני , סוסליטי. וכ' לאחר שלושה ימים לקחת רכב מושכר ולרדת לכיוון דרום , מונטריי , לילה אחד, להגיע לאקווריום. כביש 1 - מורו ביי קמבריה , סנטה ברברה 2 לילות לוס אנגלס ,אולי להכנס ליוניברסל, בוורלי הילס, טיילת סנטה מוניקה, - 2 לילות משם לרדת ללילה או שניים בסן דייגו
משם נסיעה לווגאס - ל 3 - 4 ימים, קצת קניות , אולי הופעה טובה משם בהתחלה חשבנו לטוס לניו יורק ולהישאר שם שבוע, אבל לאחר מחשבה הבנתי שבוסטון גם טובה וממש כדאי להגיע גם לשם, בתוכנית להיות שם 2 לילות . האם מבוסטון כדאי לקחת רכב ולנסוע עד לניו יורק ? או שכדאי לעלות ברכבת / אוטובוס . מה יש לראות מבוסטון לניו יורק?הכרטיסים עדיין לא נרכשו, חשבתי בנתיים לרכוש רק את הטיסה הבינלאומית ולאחר מכן שנתקדם עם הזמן לרכוש את הטיסה הפנימית , עדיין נתון לשינויים . אשמח לתגובות . חייב לסגור טיסות
-
דבר נוסף , עדיין לא נרכשו כרטיסי טיסה, אני גמיש בזמנים , קודם כל רציתי לרכוש כרטיסים הלוך סן פרנסיסקו לעשות את כל הסיבוב, ומווגאס לטוס לבוסטון להמשך הטיול , וחזרה מניו יורק לתל אביב. לפי איך שנראה לי עדיף כבר לרכוש את הכרטיס שיהיה משהו מובנה ואחכ נכניס לשם את הפעילות מה לראות בכל מקום ומקום , נראה לי הגיוני נכון ? זה טיול רגוע , לקחת רכב ולנסוע , בניו יורק שגם שם היינו כבר מספר פעמים פוגשים חברים שגרים שם .
-
היי תודה על המענה, אין לנו נקודות ספציפיות מה לראות בלוס אנגלס וסאן דייגו, אבל בגדול זה טיול עירוני, בתי קפה מסעדות לטייל בין האתרים הקבועים שכולם עוברים בהם , לא משהו נקודתי. לגבי כביש 1 כל המטרה שאני רוצה שזה יהיה מצפון לדרום מסן פרנסיסקו ללוס אנגלס ולעבור דרך כביש 1 , לעצור בעיירות מונטריי, סנטה מוניקה, כרמל וכ'. לא מחפש פארקים של טבע ולא של שעשועים , היינו כבר לפני כמה שנים בפלורידה וגם בסיקס פלג עם הילדים .מעניין יותר טיול עם רכב בעיירות ווגאס היינו לפני כמה שנים ורצינו לעבור לשם שוב כי לא מיצינו את המקום , ללכת לאיזה הופעה טובה, אם יש משחק טניס , אשמח להמלצות , גמיש גם בלוח הזמנים .
-
מסלול עירוני סן פרנסיסקו ווגאס ניו יורק.פורסם בפורום צפון אמריקה
שלום,
הכנתי מסלול ורציתי לבדוק האם מספיק זמן בכל מקום ,
נסיעה בערב חג שני של פסח , אפשרי לדחות בכמה ימים אפילו לאחר החגים .
סהכ 20 יום
16.10 תל אביב סן פרנסיסקו
17.10 ס.פ
18.10 ס.פ
19.10 נסיעה למונטריי ולילה
20.10 נסיעה קמברייה ולילה
21.10 נסיעה סנטה מוניקה ולילה
22.10 לוס אנגלס ולילה
23.10 נסיעה לסן דייגו ולילה
24.10 נסיעה ללאס וגאס
25.10 ווגאס
26.10 ווגאס
27.10 ווגאס
28.10 טיסה לבוסטון ולילה
29.10 בוסטון
30.10 נסיעה ברכבת / אוטובוס לניו יורק
31.10 ניו יורק - 4.11
חזרה לתל אביב 4.11
זה טיול עירוני, לא מעוניין להכנס לפארקים ,
-
RE: עזרה בתכנון מסלול מערב ארהבפורסם בפורום צפון אמריקה
היי
מה זה אוהבים טבע?? , תמיד נעים לראות נופים ודברים מעניינים , אנחנו לא מטיבי לכת שיוצאים לטייל בחיק הטבע כדי לראות עצים ומפלים . אנחנו אוהבים את העיר הגדולה , מסעדות בתי קפה מועדונים וכד.. בניו יורק כבר היינו , וחשבנו הפעם על המערב .
גם בואגס היינו ובפארקים של אורלנדו .
רוצה המלצות מה לעשות בכול נקודה שרשמתי ובסגנון שלנו.
אנחנו משאירים את הילדים בבית הפעם .
מאוד הייתי רוצה לבקר בגרנד קניון , אלקטרז, כביש 1, העיירות שבדרך , ווגאס ולקינוח סופי ניו יורק.
-
עזרה בתכנון מסלול מערב ארהבפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום,אנחנו זוג בגיל 45 נוסעים הפעם לבד, היינו כבר בצד המזרחי ובפארקים של אורלנדו עם הילדים , וגם ומקסיקו , הפעם החלטנו לעצמנו לקחת את הצד המערבי.
אבקש עזרתכם בבניית מסלול עירוני, אנחנו לא זוג של אתרים היסטוריים ומוזיאונים ,
נחיתה סאן פרנסיסקו, 3 ימים
נסיעה על כביש 1 עד לוס אנגלס – אפשרי 2 ימים
לוס אנגלס – 2 ימים
נסיעה לוגאס – 3 ימים
טיסה לניו יורק – 4 ימים
אנחנו גמישים בימים ,
מתוכנן לסביבות יוני
אודה לעזרתכם בבניית המסלול הנכון.