@יונית תודה רבה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Aya_3203505
-
שייט על נהר הרייןפורסם בפורום אירופה
מחפשת המלצות וטיפים בנושא שייט על נהר הריין. בין שווקי חג המולד. האם יש חברות מומלצות, טיפים מה לחפש מבחינת הספינה שמציעים. מה הגילאים של המטיילים בשייט כזה?
-
טיול מאורגן לטנזניה וזנזיברהיי, מתלבטת לגבי טנזניה וזנזיבר. טיול מאורגן שכולל גם את זנזיבר הוא ללא שמורה הסרנגטי אבל יש ספארי נהדר בטרנגירי ובנגורונגורו. האם אני מפסידה ממש? כי האופציה השניה זה ללא זנזיבר.פורסם בפורום אפריקה
-
שותפים לסיור בקלנועית ברומא 8/8/18פורסם בפורום אירופה
מחפשת שותפים לסיור בקלנועית ברחבי רומא. סיור מומלץ שעשיתי בעבר וכעת עושה בשנית עם אמא שלי. הסיור מגיע למקומות מרכזיים בעזרת קלנועית ומלווה בהסברים בעברית. עלות 75 יורו לאדם.
תאריך הסיור 8/8/18. שעת התחלה 10:00. כשלוש שעות. (אנחנו מגיעות לרומא בשייט על נורוויג’יאן אפיק)
-
RE: טיפים NCL - Norwegianפורסם בפורום קרוזים ושייט
בתחילת השיט ניגשים לעמדות השרות ( יש תור בדרך כלל) שם מבקשים לבטל את הטיפ האוטומטי. מקבלים מעטפות. בסוף השיט נותנים למי שרוצים וכמה שרוצים. חייבת לציין שלא נתנו פחות אבל חילקנו אחרת בין נותני השירות.
-
RE: טיפים NCL - Norwegianפורסם בפורום קרוזים ושייט
יש לי נסיון בחברת רויאל קריביאן. ביקשנו לבטל את הטיפ האוטומטי ונתנו מעטפות בתום השיט. מומלץ
-
RE: התארגנות נוסעים משותפת לסיורי חוף מוזליםפורסם בפורום קרוזים ושייט
היי נעים מאוד. גם אנחנו באותו קרוז.
חשבתי להציע לכם ברומא סיור בקלנועית. יש אפשרות לעד 7 מטיילים ואז המחיר הוא 75 יורו לאדם. מתאים למי שמתקשים בהליכה ולמשפחות עם ילדים. כבר עשיתי זאת בעבר והיה מהמם
-
RE: מי מפליג איתנו בנורוויג'אן ב05.08.18 מברצלונהפורסם בפורום קרוזים ושייט
אנחנו גם יוצאות לשייט הזה. אני מחפשת מי מעונין להצטרף לסיור בקלנועית (עד 7 משתתפים בעלות של 75 יורו לאדם. אני עם אמא שלי שקצת מתקשה בהליכה.
-
שייט בים תיכוןפורסם בפורום אירופה
יוצאת לשיט בן שבוע מברצלונה. עצירות בנאפולי, רומא, ליבורנו, קאן ופאלמה. אמא שלי מתקשה בהליכה ואני מתלבטת לגבי סיורים רלוונטים בכל אחת מהערים. בנוסף האם כדאי לקחת את הטיולים שיוצאים מהאוניה או זול יותר להתארגן לבד.
קילבתי תשובה כאן לגבי רכבת התירים בקאן שניראה לי שאקח אבל אשמח אם אתם יודעים מה הכי כדאי ומשתלם בנסיבות האלו. תודה
-
רכבת תייריםבקאןפורסם בפורום אירופה
האם עדיין קיימת? מחפשת דרכים לטייל בקאן ולא ברגל במסגרת ביקור של יום אחד (מגיעה בשייט). תודה