תודה רבה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Danit3238719
-
RE: סקי למתחילים באפרילפורסם בפורום סקי וסנובורד
תודה רבה לכולכם על התשובות הטובות והחומר למחשבה, בהחלט אעשה שיעורי בית לגבי הטיפים שנתתם.
אבדוק לעומק העניין את הדברים ואחזור מפוקחת יותר.
-
סקי למתחילים באפרילשלום רב לכולם באפריל הקרוב בעלי יחגוג 50, בשנים האחרונות סיפר לי לא פעם, כי חלום חייו הוא לעשות סקי, נסביר שלעולם הוא לא עשה זאת קודם לכן, ישנם מספר אילוצים, ראשית באפריל הוא חוגג יום הולדת, ידוע לי כי באפריל המקומות בהם ניתן לעשות סקי הם מוגבלים, אין באפשרותנו לשנות את התאריך מכיון שהוא מורה, לכן החופשה היחידה שתהיה לו היא בחופשת פסח, בנוסף אנחנו מחפשים סקי למתחילים, האם ישנה אפשרות כזו, אשמח לחוות דעת ממכם המנוסים, תודה רבה מראש.פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
עצות לגבי טיול לצפון מערב פולין, גבול צכיה, הרי קרקרנושה, שלזיהפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם,
אשמח לאינפורמציה או סיפור טיול על היעדים בכותרת.
המון תודה ויום נעים
-
RE: הסיפור שלי על ענקים, גמדים, וטרולים במידות לחסכניםפורסם בפורום טיולי משפחות
פראג אכן מרגשת, גם אותנו היא ריגשה, בקשר לאמסטרדם, הרגשתי בדיוק כמוך, לא הבנתי על מה הרעש, הולנד היתה נחמד, אבל באמסטרדם לא מצאתי את עצמי ואחרי יום בלבד עזבנו, לגבי פראג, פשוט קסם של עיר, דרך אגב כחובבת אומנות מושפעת, אני לא יודעת מה אתם חושבים על פיסול, אבל פראג עוטה את פסליו הנפלאים, עם הרבה אמירה של דוד צ'רני, אז אם אתם בעניין חפשו את הפסלים שלו. אפשר לחפש בגוגל מפות שמכילות את כל הפסלים בםראג, אני אהבתי, תמשיכו לבלות.
-
RE: המלצות לסופיה?פורסם בפורום אירופה
נכון לסופיה אין את ההדר של בודפשט ולא את האורות של פריז, אבל אנחנו התאהבנו בה ואפילו חזרנו פעם נוספת, האנשים נחמדים אדיבים, מלונות מצויינים, אתה יכול לשהות במלון 5 כוכבים במרכז העיר, בעיר אחרת באותו מחיר אולי היית ישן בפרוורים ב3 כוכבים, היא ממש זולה, אפשר לאכול במסעדה 3 מנות לזוג, בעלות מצחיקה מאוד, יש סיורים חינמיים להכרת העיר, יש סיורי פאבים, ניתן לשלב טיול טבע ממש קרוב, בשביל מספר ימים יכול להיות כייף. אני מזמינה אותך לקרוא את הבלוג שלי כתבתי בלוג על סופיה, תחפש בבלוגים.
-
סיפור מקסים, שיר נפלא, שמחה שהקלטת חולצה, הנופים נפלאים, ממתינה להמשך, אכן פראג יפייפיה היינו שנה שעברה וזו לא הפעם הראשונה. נמתין להמשך.
-
סיפור מקסים עד כה, נמתין להמשך בסבלנות. גם אנחנו רכשנו כרטיסי טיסה לורוצלאב לקיץ הבא, בהחלט שמחה לקרוא את הטיפים.
-
RE: מישהו שכר אופל זפירה?פורסם בפורום אירופה
הי אנחנו שכרנו אופל זפירה 5 +2, אנחנו גבוהים בעלי 1.93, אני 1.75, יש לנו 2 ילדים מתבגרים, גם הם גבוהים, היו לנו מזוודות, הכל היה מצויין, הרכב היה מאוד מרווח, ממש נהננו מהרכב.