ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ענבל אין על סקי
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 66
    • פוסטים 978
    • הגבוה ביותר 60
    • קבוצות 0

ענבל אין על סקי

@ענבל אין על סקי

62
    מוניטין
    401
    צפיות בפרופיל
    978
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3934666 גיל 56

ענבל אין על סקי הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ענבל אין על סקי

• RE: לבוש לסקי באוסטריה

@yohanand

עוד משהו שאני ממליצה עליו זה לקחת איתכם בקבוק של נוזל כביסה.(אני לוקחת גם מרכך כביסה) הרבה פעמים הנגדים שאנו לובשים מתחת לחליפת הסקי מאד מסריחים בתום יום הגלישה גם כובע הצמר די מסריח.כך שאני מביאה איתי 3 סוגים של בגדיים תחתוניים ומה שלבשתי והסריח אני עושה כביסה ביד ותולה.

לרוב החדרים במלונות יש ראדיטור (סולם) שנמצא בדר”כ בחדר האמבטיה.תולים את הבגדים לייבוש עליו ותןך שעה הכל מתייבש.

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: החולם מתרחק...

@yohanand

אני לא באה לשווק את החרמון אבל גם באתרים בחו’ל יש קמיקזות,גם באתרים בחו’ל יש לפעמים קרח ובוץ.

דבר שני לגולש וותיק כמוך אין ציוד פרטי משלו?

אני יכולה להציע 2 דברים.1) כפי שרבים מציעים זה לנסוע באמצע השבוע.

1. להגיע לאזור לשכור צימר לכמה ימים ולהנות עד כמה שאפשר.
      ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: המלצות לאתר מתאים לסנואובורד שבוע שני עם ילדים

קצת קשה לי לעזור לך בדרך הזו.אני את כל חופשות הסקי שלי מזמינה כחבילה שלמה מהארץ.אני מבינה שאת רוצה לעשות את זה בהרכבה עצמית.

חבילה לבנסקו היא כל כך זולה.בערך ב 600/700 יורו (בבקשה לא לתפוס אותי במילה) הכוללת:טיסות,העברות,סקי פס,ציוד והדרכה.וכמובן חצי פנסיון במלונות.

ושוב לא ממליצה לנסוע בינואר פברואר.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: המלצה למלון טוב בבנסקו

לגבי המוניות כדאי לשים לב.שמעתי על הרבה מקרים שנהגי מוניות הסיעו אנשים רק עד התחנה הראשונה.התחנה שממנה יוצאים למסלולים שחורים בלבד! תדאגי שהנהג יקח אותך עד למעלה

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: PLEASE חוות דעת: למי יש נסיון עם חברת פינגווין ?

אני השנה אסע איתם לצרפת שנה שלישית ברצף הם מעולים!

1)הם ממתינים בשדות התעופה במדינות שאנשים בחרו לגלוש בהם.אני יודעת על:צרפת בולגריה,אוסטריה ועוד עם שלטים פינגוין ומובילים אותך ישר לאוטובוס.

1. הם מלווים אותך לאורך כל הדרך אם זה בערב לקחת את הציוד לסקי אם זה בבוקר על ההר עצמו הם נמצאים שם לעזור בכל דבר שצריך.
      1. הם מארגנים לישראלים פעילויות בערבים כמו: גלישה לילית במזחלות מסיבת ריקודים לישראלים באחד מהמועדונים בעיר.
      2. הם מגיעים במהלך השבוע למלונות לראות שהכל בסדר וכולם מרוצים ואם לא אז הם מטפלים במה שצריך לטפל.ממליצה בחום לסגור חופשת סקי איתם.
      ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: חופשה מומלצת לסקי למתחילים +, במחירים נוחים

הי.תקני אותי אם אני טועה.אתם עדין לא הייתם בחופשות סקי רבות נכון?

אני לרגע לא רוצה לפסול את הרעיון שתרכיבי חופשה באופן עצמאי כפי שאנשים בפורום פה מציעים לך.רק שאותם אנשים שמציעים לך לרכיב חופשה לבד כבר גולשים מעל 10 שנים ומכירים כל אתר כל חנות להשכרת ציוד ועוד.לך אני מציעה לרכוש חופשה מסודרת.אם כמובן תיסעי שוב לאותו אתר פעם נוספת ותביני מה קורה אז יהיה לך הרבה יותר קל.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: יוצא לשבוע שני של סנובורד - מתלבט לגבי הדרכה

הנה העצה שלי אלייך.בדרך כלל שיעורי הסקי/סנובורד מתחילים בעשר בבוקר ומסתיימים בשלוש בצהריים.למה שלא תיקח הדרכה עם עוד 2,3 אנשים ובשעות הפנויות או בבוקר ב 9.00 (לפני תחילת השיעורים) או בצהריים בשלוש (בגמר השיעורים) תתאמן לבד.אני תמיד ממליצה לקחת הדרכה תמיד יש מספיק זמן להתאמן לבד.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: חופשה מומלצת לסקי למתחילים +, במחירים נוחים

אין וויכוח שזה יהיה יותר בזול.השלה אם לכולם זה מתאים להרכיב חופשה באופן עצמאי היא עצמה אמרה שמרוב מידע היא לא יודעת מה להחליט.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: שיעור סקי פרטי

לא נראה לי שתיהיה בעיה לקבל מדריך במקום.אבל למען השקט שלך תתקשר קודם לתאם.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: המלצה למלון טוב בבנסקו

המלון שאני ממליצה עליו הוא אמרלד.אני מודה שהייתי שם לפני כמה שנים מאד נהנתי מקווה שלא השתנה.

לדעתי מכל מלון יוצאים אוטובוסים לגונדולה.לי היה יותר נוח לנסוע בהסעות למעלה מאשר בגונדולה.לא אהבתי את הגונדולות בבנסקו.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ענבל אין על סקי

• RE: לאן להמליץ למתחילים לנסוע בסוף מרץ?

@מיכל-ע גדאורי יהיה מושלם עבורם.

האתר גבוהה כך שלא תיהיה בעיה עם שלג.(נסעתי שנתיים רצוף במרץ והיה שלג לרוב)

הטיסה קצרה מאד מישראל והמחיר ממש סביר.

בגדאורי יש רק הדרכות פרטיות.שרוב המדריכים שם ישראלים.

אם ירצו מספר טלפון של מישהו שיארגן להם חבילה מ א' עד ת'.בשמחה אתן.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • מגלשיים

שלום לכל חברי הפורום.מזמן לא כתבתי פה.

שאלה לי אליכם לגבי רכישת מגלשיים.

אם אני רוכשת מגלשיים לא חשוב איפה.לצורך הדוגמא פה בארץ.ואני טסה לגלוש. והמגלשיים זקוקים לווקס.האם ייתנו לי את השרות הזה בכל מקום בעולם?

או שיגידו לא רכשת מאיתנו לא ניתן לך את השירות.או שתמורת תשלום ייתנו לי את השרות הזה?

אשמח לתשובה.תודה.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: מגפי סקי למסירה

@אנגלי-מלידה

נכון.עדין לא בקיעה במידות מגפי הסקי.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • מגפי סקי למסירה

שלום לכולם.לפני כמה חודשים רכשתי מגפי סקי חדשות.מעונינת למסור את הישנות.

המידה היא 38.אני נמצאת באזור הקריות.פעם בשבוע בימי שישי מגיעה לאזור חדרה ועמק חפר.

טלפון: 0542558363

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • גאדאורי

השבוע חזרתי עם הבת שלי בחופשת סקי בגדאורי שבהרי הקווקז בגאורגיה.

האתר היה מצוין! לא מבייש אף אתר מערב אירופי ואפילו יותר.אנו לנו במלון הנקרא מרקו פולו שמשם יש chirlift ישרות מהמלון ממש סקי in סקי out

המקום מחולק לניו גאדאורי שזה החלק העליון ששם נמצאים חניות להשכרת ציוד ומסעדות.ומשם גם ניתן לקחת גונדולה למעלה.ושם יש רק בתי דירות

ולא מלונות.בגדאורי התחתון הנקרא אולד גדאורי יש את כל המלונות דוכנים לקניית מזכרות,דבש,יין ועוד.ושם יש מסעדות מעולות ואותנטיות.

המעליות באתר מאד מסודרות כמעט אין תורים.פשוט חופשה נפלאה.ממליצה בחום.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: מגלשיים
      ענבל, תתחדשי. הטסת ציוד סקי היא בחינם בכרטיסי קלאסיק (כרטיס הכולל מזוודה, לא לייט) באלעל, לופטהנסה, אוסטריאן וסוויס. בכולן מלבד סוויס יש להודיע מראש בטלפון ולמסור משקל וגודל תיק - רצוי כמה שיותר זמן מראש בכדי לוודא שיש מקום.

בסוויס אין צורך בהודעה מראש. רצוי מניסיון לדאוג לתיק מרופד, אחרת ממליץ על צינורות ספוג (כמו של בריכה או בידוד) אותם חותכים לאורך ומשחילים אותם על סכיני המגלשיים. אם המלון/דירה לא קרובים לגונדולה, אפשר לשכור לוקרים. לעתים יש להם דיל שכולל השכרה בחינם/זולה יותר כולל ייבוש נעליים. טיפולים במגלשיים ייעשו בכל חנות, לטוב ולרע - בתשלום כמובן

סליחה שהטעית אותך.עדין לא קניתי את המגלשיים.רציתי רק לברר את הדברים הללו טרם אקנה.ואם בכלל.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • מגלשיים

יש לי כמה שאלות לגבי מגלשיים.אשמח לעזרתכם.

1) רכשתי מגלשיים בארץ ואני רוצה להטיס אותם לאתר סקי כלשהו.כמה יעלה לי להטיס אותם?

2) כבר הגעתי לאתר ובאתר יש לוקרים האם אוכל לאחסן את המגלשיים שם?

3) אם יש לי איזו בעיה עם המגלשיים יעזרו לי או יסרבו?

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • תכנון חופשה שהכל יירגע

הייתי צריכה לטוס לאנדורה בתחילת ינואר.קיבלתי הודעה שכרגע ביטלו את החופשה כמו הרבה חופשות סקי אחרות.מה איתכם?

ביטלתם? ביטלו לכם? יש איזה תאריך אחר בעתיד הקרוב שאתם מתכננים לטוס?

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: אתר סקי שיעניין את בת הזוג שלי

@uh0db כן גם בבנסקו יש.אך הייתי שם די מזמן.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי
    • RE: אתר סקי שיעניין את בת הזוג שלי

ענבל, מתנצל על הבוטות אך פשוט באנסקו מזעזעת ביחס לכל מה שציינתי. הרגשתי מאוד לא בנוח ברחוב הראשי עמוס החנויות עם מוכרות מסכנות שמרוויחות גרושים ומיואשות למכור

הכל בסדר.אגב גם בבנסקו יש החלקה על הקרח.באוסטריה הייתי רק במאיירופן.כך שלא יודעת לגבי מקומות אחרים.

ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי