שנה שעברה היתה לנו דירה ענקית ומאובזרת ב-POZZA בעלת הבית נחמדה ומוכנה לעזור בכל בעיה שצצה.
עלה 450 יורו לשבוע בדירה “הכחולה”. לדירה יש חניה מקורה.
בלינק שצירפתי תוכל למצו דירות נוספות. בהצלחה!
שנה שעברה היתה לנו דירה ענקית ומאובזרת ב-POZZA בעלת הבית נחמדה ומוכנה לעזור בכל בעיה שצצה.
עלה 450 יורו לשבוע בדירה “הכחולה”. לדירה יש חניה מקורה.
בלינק שצירפתי תוכל למצו דירות נוספות. בהצלחה!
יאיר, אני מבין שאתה בן 17 ללא אישה וילדים.
לו הייתי נוסע, לא רק שאין לי לאן לחזור, אלא גם אחריות על משפחה והורים מבוגרים שזקוקים לי.
לא ייאמן איזה מזל נאחס! לאחר שבע שנות מאמץ, סופסוף אמור היה להתחיל הפרוייקט במילאנו ב-2 למרץ... איך יכול להיות שממש שבוע לפני פורצת מגיפה, בדיוק באותו האיזור?
אולי הייתי צריך לתת שוחד לרב ברלנד?
ענבל, אל תנסי לשכנע את עצמך. בכל מצב את תסעי בדיל מאורגן, עם ההסעה של הקבוצה.
גם בעוד עשרים שנה.
הייתי מתחיל ביום הראשון בהוך צילרטל לחימום. את היום עם המז”א הטוב ביותר מקדיש להינטרטוקס ואת היומיים הנותרים לטוב מכולם: ארנה.
על הפנקן אפשר לוותר הפעם, אלא אם לא יהיה יום יפה ותאלצו לוותר על הקרחון.
הרכבל לפסגת ה-HOHE SAVE שודרג, או שהרכבל המיושן הדו מושבי משנת 96 עדיין שם?
האם שבועיים אינטנסיביים (כל יום גולשים) לא יותר מידי? כשיצאתי פעם לחופשת סקי בת שמונה ימי גלישה, ביומיים האחרונים כבר די נמאס לי.
החלמה מהירה לחבר.
מקווה שיהיה טוב שם בפורים, במיוחד שזו יציאה לסקי לאחר שנתיים “יבשות”.
מקווה שאזכור את תנוחת הסנופלאו.
מכיוון שעיירה אוסטרית תתאים יותר למי שלא גולש, זולדן אתר גבוה עם קרחון ומרחק נסיעה סביר מהעיר אינסברוק.
משפחתי? יש בזה משהו. הייתי שם עם בן צעיר ולא ממש עניין אותנו חיי הלילה.
האתר די גדול ומקושר. גובה לגלישה עד 2700, רוב המסלולים אדומים.
אין צורך להתנייד עם רכב באתר.
את יכולה להוסיף ולהחליט לאיזו קטגוריה:
- הרכבת שרשראות שלג בחושך בקור.
- ירידה במדרגות לשירותים, בנעלי הסקי.
- האף שמטפטף ובקור קיצוני מייצר “נטיפים” קפואים.
וגם בחרמון הצלחתם לשמור על רמה גבוהה.
הסרטון הזה היא הפרסומת הטובה ביותר שאתר החרמון יכול לאחל לעצמו.
מאז שנולד בני הראשון, אשתי קבעה שסקי זו חופשה מיותרת.
למזלי היו לי נסיעות עבודה למילאנו ובחורף הייתי מנצל יום-יומיים לאתרי הסקי באזור.
כשבני הגיע לגיל 6, לקחתי אותו איתי לסקי ומאז יש לי סיבה "מוצדקת" לצאת לסקי.
קלאב מד? סתם יקר ומיותר. אני מארגן חופשות שמתאימות לי ולבני במחירים שפויים, למרות שאני יוצא רק פעם בשנה.
מסכים עם אלדד. לא אסע לשבוע סקי לבד. אבל בנסיעות עבודה למילאנו בחורף, יום - יומיים סקי זה היה נחמד.
עם חברים ביכולת סקי דומה ובאותו הראש, יכולה להיות החופשה המושלמת. כך לפחות היה אצלי עד 2005. הבעיה זו התיאום. לא תמיד מתאים לכולם באותו תאריך. גם העדפת אתרים שונה...
אבל כשנוסעים עם הבנים, לא צריך לתאם כמעט כלום. אבל כמובן שהרבה יותר על הראש שלי בחופשה.
בקיצור, תוכנית ריאלטי עם הדחות....
מצטער להודות בעובדה שככל שהשנים חולפות, הגוף שלנו הופך ליותר ויותר פגיע, למרות שבראש אנחנו בני 20....
אני רואה שעם השנים אני נרתע יותר ממהירויות. וראיה לכך זה שהשנה התהפכה המגמה. אני רודף אחרי הבנים.
שנמשיך להנות ולהשאר שלמים.
אגב. היתה לנו חופשה נהדרת במרחב אמדה. שלג טרי, אוכל מצויין, דירה ענקית ומפנקת ומלא אתרים בסקיפס. כל יום אתר אחר.
הנסיעות מוינה לרדשטט וחזרה היו קשות. סופת שלג שלא פסקה בחושך, במשך שלוש שעות וחצי בהלוך ושלג מעורב בגשם בחזור גם בחושך.
תבררי מה מצב השלג ב"שביל החלב". אם כבר שביל החלב, חבל שלא הזמנתם טיסה לטורינו וחוסכים שעה לכיוון. לא זוכר את הדרכים לאתר, אבל הוא גם אפשרות לא רעה, אם מצב השלג שם טוב.
הנסיעה לשמפולוק לא קשה במיוחד. נסעתי לשם לא מעט ליום סקי, ללא צמיגי חורף. הכביש תמיד מפולס משלג.
הדרך ההררית לצ'רבינה ארוכה יותר ואם את משווה רק את הצד האיטלקי למונטרוזה, מונטרוזה לוקחת בגדול.
@מיכל ע
מונטרוזה. היתה שם סופת שלג לפני שבוע, אז אני מעריך שלא חסר שם שלג.
נסי למצוא לינה בשמפולוק או בגרסוניי. עדיף שמפולוק כי הדרך ההררית אליה קצרה יותר.
האתר טוב יותר מפילה. אם יש שלג ומזא סביר, ההנאה מובטחת.
זה באמת כנראה הנוהל שמקובל בחברות השכרה באירופה. חבר לעבודה שנסע לגרמניה נתבקש להציג את אותו כרטיס האשראי שאיתו בוצעה ההזמנה.
לא כל נוהל אירופאי שלא נראה לנו זו אנטישמיות.
זה מה שכתוב במדיניות הביטולים שלהם:
"According to the Package Travel Directive, packages can also be canceled free of charge in the event of travel warnings and travel restrictions."
האם זה כולל מצב שישראל מכריזה על אוסטריה כמדינה אדומה, או רק במצבי סגר בתוך אוסטריה?