@droporat רעיון נהדר! חברים שלי אהבו את הרעיון יש לנו נטו רק 3 ימי גלישה. כרגע הם מתלבטים בכל זאת בין sas fee ל flims סאס פה גבוהה יותר עד 3500 לעומת 3000. סאס פה עצמה בגובה 1800 לעומת 1100 ככה זה נראה מהמפה לפחות. אמהם אין הרבה קמ אבל זה רק 3 ימי גלישה היינו עכשיו ב arosa שיש בה 70 קמ ור פעם רחת עברנו ללנזרהיידה מתוך 4 ימי גלישה במצטבר. המסלולים היו מגוונים ומספקים.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מטייל_3937334
-
RE: עזרה בבחירת אתר סקיפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: האם מישהו הבחין שהאתר המשעשע הזה חזר - איך עוברת על חברי הפורום העונה ?פורסם בפורום סקי וסנובורד
קבוצה גדולה.טיסה של איזי ג'ט לבאזל הטיסה חזור בשבע בבוקר אין רכבת בשעות כאלו אז שוכרים רכב.
חלק,ואני ביניהם,טסים עם אלעל לציריך כמובן רכבת הלוך חזור
וחלק שילוב - הלוך באיזי חזור באלעל/סוויס. במקרה זה גם כן מתאפשר העברות ברכבת. לשים לב שמבאזל לוקחים אטובוס קצר לתחנת הרכבת.
אלעל/סוויס לכיוון תל אביב ממריא מציריך בלילה וזה נותן עוד יום גלישה.
הזמנה מראש באתר עצמו.3 שבועות,עקבתי אחרי המחירים וככל שהתאריך מתקרב המחיר עולה מעט.
הנחה משמעותית נוספת גם לצעירים בטווח 18-26זו עונה אחרונה שלי לנצל

קטע הנסיעה ברכבת בין חור לארוזה חינם(עד יום לפני/אחרי יום הגלישה הראשון) בזכות הרכישה המוקדמת.
לא דרמטי בכלל אבל נחמד(מקסימום יום לפני/אחרי התאריכים של הסקי פס) גם 15% הנחה באינטרספורט,
אבל אנחנו קבוצה.קיבלנו מחירים טובים הרבה יותר בטלפון עבור הציוד.
מלון- חלק אוכלים רק כשר אז הולכים למלון הכשר,(יקררררר)
וחלק לדירה עם מטבחון.
חשבתי שיהיה יקר כי זו שוייץ,
אבל להפתעתי בתכנון נכון טיסות הצלחנו למצוא בזול + רכבת + הזמנה מראש של הסקיפס + הדירה
כרגע זה נראה כחופשה זולה יחסית.מפתיע.
רק נשאר להשאיר את האשה בבית וגם חסכנו שופינג):
אה, ואחרי שסגרנו קיבלנו בשורות טובות!
שוייץ הסירה דרישה ל PCR לפני טיסה
ובמקביל ישראל נראה שמבטלת את ה PCR לפני הטיסה חזור וזה משמעותי כי PCR בשוייץ זה עניין יקר.
-
RE: חבילת סקי למתחילים - מי הכי מומלץפורסם בפורום סקי וסנובורד
אם אתם נוסעים לבולגריה אז תבדקו גם חבילות לבורובץ,
לפי דעתי אין פער גדול במחיר מבנסקו,
אמנם קצת יותר קטן (52 ק”מ) אבל היתרון הגדול שיש פחות תורים למעליות,
בכל בנסקו יש רק גונדולה אחת שמוליכה לאתר,מה שיוצר תורים מאד גדולים.
אופציה נוספת שכדאי לבדוק זה שפינדלוב מרין בצ’כיה גם כן אופציה זולה,
עם הרבה פחות תורים מבנסקו,
בגלל שאתם מתחילים אין צורך באתר גדול.
-
RE: אתר סקי שהייתם ממליצים שאין הרבה מוגליםפורסם בפורום סקי וסנובורד
אגב טכניקה,הדרך היחידה שבשלב זה אני מצליח לעבור שחורים ברצף,
זה לשבור כל שנייה ימינה שמאלה,ממש כמויות של פניות קטנות
מדבריך אני מבין שזו אכן הדרך המומלצת?
-
RE: ליביניו במרץפורסם בפורום סקי וסנובורד
מבחינת התאמה למתחילים לדעתי העיירות הנ”ל בסלה עדיפות,
(אם הייתי צריך לבחור אז colposco הכי טובה,אבל רק אם זה בתקציב)
יש משהו כמו 70 ק”מ מסלולים כחולים רק ב alta badia !!!
-
RE: לאלו עיירות סקי באירופה יש רכבת שמגיעה לתוך העיירה?פורסם בפורום סקי וסנובורד
לגבי לינה ב siviez
חפש ב interhom יש להם שם בניין דירות ענקי,מאד קרוב למדרונות,
גם אחרי ניקיון סופי,מצעים וכדומה,עדיין חלק מהדירות מאד זולות.
-
RE: חזרנו ביום ה' מסוצ'יפורסם בפורום סקי וסנובורד
נכנסתי לפורום סקי או למזנון הכנסת?
לשמוע פוליטיקה עושה לי בחילות,
באמת אחלה דיווח ונהנתי לקרוא,
אבל בחייאת חבל להרוס עם פוליטיקה.
-
RE: סלה רונדה או מדונה די קמפיליופורסם בפורום סקי וסנובורד
@רונימי מתי אתם נוסעים? אני רוצה לקחת את אשתי למלון הכשר בקאנזיי השנה. תכננו כעיקרון לקחת לה הדרכה פרטית. היא לוקחת כעת כמה שיעורים בסקימולטור. אם אפשרי אשמח ליסוע אתכם. ולגלוש יחד אתך בזמן שהמתחילים יתרגלו קצת.. מול בלוודר יש מסלולים ירוקים להתחלה ממש. יש שם בי"ס ואפשר להשכיר להם שם ציוד. ואח"כ אפשר ללכת לצ'ימפאק יש שם מסלול כחול אחד/שניים. אח"כ תתקדם אתם לאדומים בבולוודר שיורדים למטה הם רחבים מאוד ואם לא מדובר בסוף יום ממוגל/סלאש אז זה פיתרון מצויין לטעמי.
-
RE: זהו, יש כרטיס למילנו ברגמו 7/1/23פורסם בפורום סקי וסנובורד
@רונימי הגעה מבלוודר לקורברה כשעתיים גלישה. כמובן תלוי בעומס במעליות. קח אותם דרך השילוט של סלה רונדה ירוקה. תתאים להם יותר מהכתום, ס"ה ללא עיכובים ועצירות כ 3.5 - 4 שעות תלוי בעומס. קח בחשבון שיש לפחות פיסט שחור אחד לא ארוך במיוחד, ולמיטב זכרוני המשכנו פשוט ישר,ועקפנו. לגבי קושי אפשרי בדרך חזור: יש מסלול אדום ממוגל מאוד. לא חושב שאפשר לעקוף אותו, ייתכן ואני לא 100 אחוז זוכר נכון,אז אל תסתמך עלי, ואם המדובר בחבר'ה שאינם יכולים אפילו "לשרוד" בשחור הייתי מחכה לסוף שבוע הגלישה כדי לעלות אתם לסלה רונדה. מעבר לכך לא נתקלתי בקושי פונטציאלי מיוחד. המלצה חמה מניסיון אישי על מדריכת סקי בשם tea יודעת קצת עברית עובדת עם בי"ס לסקי בקנזיי. שעתיים תרגול ליומיים הראשונים יכולים לעשות הבדל גדול. אם תרצה יש לי את מס' הפלאפון. שים לב שהמעליות של הסלה רונדה הכתום נסגרות כשעה מוקדם יותר מהמעליות בסלה רונדה הירוקה.
-
RE: חיפוש נואש של רכב עם צמיגי חורף באיטליה!!! והסבר על קטגוריה CMDXפורסם בפורום סקי וסנובורד
@drporat תודה על התשובה! הלינה היא באמת בחינם לא זיכוי. קרוב משפחה שלי חבר טוב מאוד של בעל המלון הרלוונטי. בלי קשר רק סוף מרץ מסתדר לי מבחינת לו"ז. לגבי קנסות אני נזכר ששכרנו בעבר רק פעם אחת רכב בשוייץ זה היה בז'נבה בדרך לטין. ואחי קיבל 2 קנסות על סך כולל של 1000 יורו למרות שלטענתו לא נסע במהירות גבוהה מ 60 קמש בתחומי ז'נבה. זה היה בדרך לטין. (זוכר? דצמבר 19 טרום קורונה ממש עזרת לי בחופשה הזו,ושוב תודה על כך.) @רונימי גם אני מצליח רק לרשום תגובה מהירה, ולא לפתוח שרשור או להגיב ספציפית. בקיצור = תסלח לי שקפצתי על השרשור שלך):
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_3937334
-
RE: המלצות לבורובץ?פורסם בפורום סקי וסנובורד
היינו בקורונה 2 חלקים לא מחוברים אחד מעל מלון רילה שם היינו בעיקר הכולל מסלולים קלים ועוד אחד נוסף (עם גונדולה מיושנת במיוחד) אני לא זוכר כלום ממנו מלבד המסלול למטה שזכור לי מלא "פלאטים" - פחות נחמד לסנובורד פחות תורים מבנסקו מבחינת מסלולים המתחיל יהנה מהר מאד יגלוש אתם שוב שוב מעל רילה חבר'ה מתקדמים עשויים קצת להשתעמם על המסלולים שם
-
RE: סיכום סופ״ש גלישה בפלימס-לאקס בשוייץ (Flims-LAAX), ינואר 2024פורסם בפורום סקי וסנובורד
יש לנו טיסת חזור ב 20:00
מתכננים 3 ימי גלישה בזולדן לאמצע - סוף דצמבר,נחזור ארצה לפני הכריסמס. (שווה לעשות מתוכם יום באוברגורגל?)
ומחפשים אתר קרוב לציריך לישון בו לילה אחרון כדי להספיק שם יום גלישה מלא לפני הטיסה
מה דעתך?
-
RE: איזה אוכל להביא לטיול לשוויץ בקראוון ?פורסם בפורום אירופה
ממליץ להוריד לפלאפון את ה"כושר ליסט" של שוייץ ניתן גם לרכוש אותו מתורגם לעברית במטיילים בכיפה. כפי שאמרו שוייץ לא זולה ומן הסתם גם בחנויות הכשרות ולכן עדיף כמה שיותר להביא מהארץ כולל חד"פ וכו' ממליץ על סיר בישול איטי,כשחוזרים נחמד לגלות שמחכה ארוחה חמה. שוייץ מדהימה ביופיה תהנו!
-
RE: תכנון חופשה שהכל יירגעפורסם בפורום סקי וסנובורד
אישגיל בעוד חודש בדיוק טיסת אלעל למינכן. מתכנן לקנות נעלי סקי לראשונה,עד כה השכרתי. קראתי קצת בהיסטוריה של הפורום,לא כ"כ הצלחתי להבין את כל המושגים וכו' ועדיין חושש מהתהליך ושימכרו לי נעל לא מתאימה וכו' אשמח לתובנות. תודה..
-
RE: ריינאירפורסם בפורום אירופה
צק אין לא רלוונטי עבורי טס רק עם טרולי ולכן שואל מתי נסגר הגייט עצמו העלייה למטוס. בנוסף, האם מישהו כאן טס לאחרונה מטרמינל 1 רק עם טרולי ויודע להגיד על תור מקוצר לתשאול בדומה ל w בטרמינל 3? תודה.
-
RE: סקי עם ילדים פעם ראשונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
אם יש לך נוסע מתמיד באלעל/לופטהנזה אפשר להזמין מראש כרטיס בונוס. היתרון של בונוס שהוא כולל הושבה וכבודה. )יש לשני החברות הללו כרטיסי אשראי צובר נק' שאם תתעקש מספיק יעניקו לך פטור מדמי כרטיס.מניסיון)
-
RE: סקי עם ילדים פעם ראשונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
ההמלצה שנתנו לך על הדולומיטים נהדרת! אהיה שם בדצמבר לפני כריסמס. לתשומת ליבכם קשה באיטליה למצוא השכרת רכב עם צמיגי חורף!! ולכן מינכן עדיפה על מילנו כי במינכן לכל הרכבים יש צמיגי חורף. זה לפי החוק שם. אישית טס לברגמו וחוזר מונציה רק סיצילי ביי קאר מוכנים להתחייב לי מראש על צמיגי חורף. טיסה ישירה לונציה עם העברות כפי שהמליצו לך למעלה גם רעיון מצויין כמובן יש גם את שדה התעופה בולזאנו (BZO) שזה הכי טוב אבל די נדיר הטיסות לשם.
-
RE: סיכום מהחופשה שלנו בסן מוריץפורסם בפורום סקי וסנובורד
היי מיכל תודה על התשובה! הנסיעה באוטובוס כלולה בסקי פס? אפשר לקבל את פרטי הקשר של ההסעה שהוזכרה בבלוג ששימשה אתכם משדה התעופה לקלאב? תודה רבה!!
-
RE: סיכום מהחופשה שלנו בסן מוריץפורסם בפורום סקי וסנובורד
כמה שאלות למיכל מתכננים לנסוע בדצמבר.לוקחים AIRBNB ליד מלון קמפינסקי. האם יצא לכם לראות מסלול שחוזר מקורבטש חזרה לסנט מוריץ באד? האם יצא לכם לחוות נסיעה באוטובוס הציבורי לקורבטש? איפה עדיף לסופה בקורוויליה או בקורבטש?(איזור עיצים וכו')