ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חיפוש נואש של רכב עם צמיגי חורף באיטליה!!! והסבר על קטגוריה CMDX

פורום סקי וסנובורד
    השכרה
    11
    35
    1639
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנגלי מלידה
      אנגלי מלידה @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

הסקי לא הגיע למוט ההילוכים. מניחים אותם לא במקביל לצד הארוך של הרכב אלא קצת באלכסון. ד"א קיפלנו רק מושב אחד מאחור וזה הספיק.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • drporat
        drporat @מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

אפשר עזרה כמה מזוודות יכולות להיכנס באאודי a 6 סטיישן? אפשר לקפל מושב בשביל המגלשיים? לגבי איטליה חשוב לי לעדכן פה שמצאתי שאם משכירים ישירות מסצילי ביי קאר אפשר באתר שלהם להשיג רכבים עם צמיגי חורף

אין סיבה שלא ניתן יהיה לקפל מושבים אחוריים ברכב סטיישן.

בדקתי סקירות באינטרנט לSicily By Car. מאחל הצלחה לכל מי שיתפתה וישכור דרכם. בכנות. תודה על ההמלצה בכל אופן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • מטייל_3937334
          מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי K M

@drporat תודה על ההסבר. וההבהרה לגבי חברת ההשכרה. לא אשכור דרכם אני נוחת במינכן, וזהו. הצלחתי לקבל לינה חינם בדאבוס (סיפור ארוך) למשך שבוע בסוף מרץ. (תכננתי איטליה וכעת משנה את התוכניות) יש לי מה לחפש בדאבוס בתאריך כה מאוחר בעונה? שווה לי לנסוע (עם רכב) לאתרים סמוכים? (סנט מוריץ,flims,ליביניו)

• drporat
            drporat נערך לאחרונה על ידי

מכיון שלא הייתי בדאבוס מעולם, ועוד בסוף מרץ, לא אוכל להתיחס לגוף השאלה. מה גם שכולנו יודעים למי ניתנה הנבואה. תכלס, בעיון במפות הסקי השונות, רוב האתר נמוך. יכול להיות שהחורף התחיל מאוחר ודווקא באמצע מרץ תבוא סופת שלגים רצינית, אך בעיון בדיווחי שנים קודמות יש סבירות גבוהה מאוד לגשם בעיירה והסביבה.

לא סתם נתנו את הזיכוי לסוף מרץ. לא תוכל לדחות את זה לקיץ? הצעת הנהיגה תדרוש מעל לשעה בכל כיון בכל בוקר וערב. בסוף תוציא את הכסף על דלק, חניה וקנסות כי בשוויץ כל חריגה במהירות נרשמת

• רונימי
              רונימי נערך לאחרונה על ידי

drporat אשמח לפירוט בקשר לסיסילי ביי קאר ממה צריך להיזהר.... אני אישית שכרתי מהם 4 פעמים בעבר, תמיד שדרגו מרכב מיני לאופל מוקה או משהו בסגנון, בחינם. (כמובן אחרי שניסו לדחוף שדרוג בתשלום) פעם אחת חייבו אותי על שריטה בג'אנט-חישוק הגלגל 300 יורו- לדעתי מוגזם, אבל הגשתי חשבונית לשירביט וקבלתי הכל עד היורו האחרון. כך שבשקלול של המחיר הזול- סטיישן עם צמיגי חורף לחמישה ימים 550ש"ח +25 דולר לביטול השתתפות עצמית- ע"י החזר. נראה לי שווה בדיקה אא"כ אתם חושבים אחרת- אשמח לשמוע!

נ.ב. נתקל מידיי פעם בבעיות חיבור לפורום, לכן כדוגמא אינני מצליח להגיב לתגובה,רק תגובה מהירה, מישהו נתקל בזה?

• מטייל_3937334
                מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

@drporat תודה על התשובה! הלינה היא באמת בחינם לא זיכוי. קרוב משפחה שלי חבר טוב מאוד של בעל המלון הרלוונטי. בלי קשר רק סוף מרץ מסתדר לי מבחינת לו"ז. לגבי קנסות אני נזכר ששכרנו בעבר רק פעם אחת רכב בשוייץ זה היה בז'נבה בדרך לטין. ואחי קיבל 2 קנסות על סך כולל של 1000 יורו למרות שלטענתו לא נסע במהירות גבוהה מ 60 קמש בתחומי ז'נבה. זה היה בדרך לטין. (זוכר? דצמבר 19 טרום קורונה ממש עזרת לי בחופשה הזו,ושוב תודה על כך.) @רונימי גם אני מצליח רק לרשום תגובה מהירה, ולא לפתוח שרשור או להגיב ספציפית. בקיצור = תסלח לי שקפצתי על השרשור שלך):

• מטייל_3937334

פוסט זה נמחק!
                  • drporat

רוני, המחיר כמובן ממש זול. 550 שח לחמישה ימים. הבעיה שיש המון הערות אזהרה בפורומים שונים מצד חבר'ה שקיבלו רכבים פגומים שנתקעו איתם או שחויבו בהמשך. שמח שהניסיון הפרטי שלך מוצלח, בצער לב אשלם יותר מתוך רצון לא להתקע בדרך. אני לא הכי חושש מחיובי כזב כי יש לי ביטוח שנתי בפספורט קארד עם החזר השתתפות בגבול 2000, אבל למה שהם ייפגעו בגלל הגנבים הללו?

• Boaz_3810459
                      Boaz_3810459 @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

בסוף קיבלתי רכב FORD ECO SPORT עם צמיגי חורף

לא פיאט 500X

אגב, חברת MAGGIORE דרך ECONOMY BOOKING , לא מה שכתבתי.

השרות היה בסדר. דלפק בשד"ת ברגמו.

הרכב למרות הקטגוריה CD היה קטן \ בינוני. אבל מספיק ל 2 עד 3 עם ציוד מזוודות

בשביל לשים SKIS צריך להזמין מה שנקרא RACKS

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • מטייל_3937334

כמה סקיס אפשר לשים במתקן נקרא גגון סקי ששמים על גג הרכב? תודה.

• drporat

מהניסיון שלי עם ski racks מגנטים המקסימום זה 2 זוגות. לקחת בחשבון שזה עושה רעש כבר מעל ל80 קמש ושיש סיכוי גבוה לחלודה אם יש שלג על הכביש ופיזרו גם מלח להמסה. למרות שהשתדלתי לנגב היטב בסוף הנסיעה.

תמיד קיים סיכון לשרוט הגג בהנחה/ניתוק לא בתנועה אחת, רצוי לבטח בהתאם.

לכן אני מעדיף תמיד רכב ארוך יותר, רצוי סטישן. זה לא חובה כמובן. השבוע אני עם סקודה פביה רגילה והטיפים מגיעים קרוב למוט ההילוכים, כבר נסענו בעבר ככה לקיצביל 3 בDacia

• רונימי
                            רונימי @Boaz_3810459 נערך לאחרונה על ידי רונימי

@boaz_3810459 בדקתי, כפי שכתבת זה חברה בת של בוקינג, אבל נותנים בגדול את אותן התוצאות של ECONOMY CAR RENTELS . המחירים זולים בהרבה מסוכנים ישראלים או מחברות גדולות שאין כאן המקום לפורטן....

ולטובת חברי הפורום אחרי בדיקות וחיפוש אינסופי, במנועי חיפוש אלו ניתן למצוא רכבים עם צמיגי חורף (בניגוד לרנטל קאר) א"א לסנן תוצאות אלא צריך לעבור שורה שורה ולמצוא בכותרת או ב'מתנות' שמוצעות לעסקה WINTER TIRES וכמובן לעקוב שמופיע בוואצ'ר!!!

כפי שציין drporat יש לפשפש בכל חברה ובתגובות עליה, אבל מוצעות גם חברות כמו אנטרפרייז ויורפקאר שהוצעו לי ע"י סוכנים בארץ, כך שלא רואה סיבה להכפיל את המחיר. גם נכחתי לדעת בשדה התעופה מרקו פולו-וונציה, שיש חברות גדולות ובינלאומיות שבפועל נמספקות את השרות דרך חברות איטלקיות כגון 'מג'ורה' ו'לוקאטו'.

למעשה, מוצעות שם חברות שונות ולדוגמא רכב שהוצע לי מסוכן של יורופ קאר בארץ ב350 יורו ניתן למצוא במנועים הנ"ל באותה החברה, בפחות מחצי מחיר, גם לאחר תוספת ביטול השתתפות עצמית מהארץ. כמובן שיש את החסרון 'שאין עם מי לדבר'!!! במקרה של בעיות, אבל מנסיון שלי גם עם סוכן לא תמיד 'יש עם מי לדבר'.

אני לדוגמא השגתי סטיישן עם צמיגי חורף ב566 ש"ח +20$ ביטול השתתפות עצמי מלא ל5 ימים.

• מטייל_3937334

וואו. ידני או אוטמט? באיזה מנוע חיפוש?

רונימי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • רונימי
                                רונימי @מטייל_3937334 נערך לאחרונה על ידי

@מטייל_3937334 ידני ב מECONOMY CAR RENT אבל ראתי גם במנוע שהציע בועז. ראיתי אוטומט ללא צמיגי חורף באותו מחיר +-

• רונימי
                                  רונימי נערך לאחרונה על ידי

חבריי חברי הפורום, שכחתי לעדכן, אז ההשכרה עברה בשלום, קיבלנו במקום רנו סטיישן ידנית עם צמיגי חורף, ג'יפון של אופל, דיזל אוטומט עם צמיגי חורף משהו יותר גדול ממוקה לא זוכר כרגע את הדגם. הרכב היה מצויין, גדול התאים לחמישה !!!! עם מזוודה+2טרולים+2קיטבגים+5 תיקים קטנים. חיכיתי מספר ימים ולא היה שום חיוב מיותר בכרטיס האשראי, אז שמח להמליץ. נחלק לשניים, אקונומי רנטל קאר החברה המתווכת- התנהלות מצויינת הזמנתי במחיר X וכשירד בטילתי והזמנתי שוב במחיר מוזל יותר, החזירו לי הכל עד השקל האחרון!! והמחירים שלהם מצויינים זול משמעותית מסוכן בארץ וזול משמעותי מלשכור בחברה, אין אותיות קטנות!!! החברה, זה תלוי בחברה, אני לקחתי מסיסילי ביי קאר, הטיסה אחרה, הבידוק דרכונים התעכב...הרכב המוזמן היה תקול, יכלו לתרץ בכיף אחרת ביותר משעה הרכב שוחרר... לא עשו כך אלא שדרגו באותו מחיר. שדה התעופה- בארגמו.

• 1
                                  • 2
                                  • 2 / 2
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון