יש חנות דקאתלון גדולה מאד ב בולזאנו. ביקרתי שם, כמויות ציוד ומגוון גדול מאד במחירים של דקאתלון. יש זול מאד ויש גם ציוד איכותי במחירים סבירים. מומלץ .
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Boaz_3810459
-
RE: קנית מעיל סקי בין מילנו לואל גרדנהפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: שיעורים באישגילפורסם בפורום סקי וסנובורד
מקריות או לא, לא משנה
גם אני בשבוע האחרון של פברואר באישגל.
בדכ יש בי”ס מקומי אחד. יש מונופול כזה
אוסטריה ידועה באיכות ההדרכה שלה . כך שאני חושב שאין לך מה לדאוג
רק לגבי העלות ….תתחילי לחסוך
אם לוקחים כמה ימים אז זה מוזיל את זה למשהו כמו 50 יורו בקבוצה של עד 5 בכל מקרה, יש מחירונים ברשת . תכנסי לאתר של אישגל
-
RE: אז זהו, שלג 2021/22 היה נחמד....... ועכשיו על המדוכה 2022/23 ......פורסם בפורום סקי וסנובורד
וואו , שני ליוני....זה רץ . עוד 3 חודשים העניינים ממש יתחילו להתחמם. חחחח סגרתי השנה 21/22 3 חופשות סקי ...החיים קצרים מידי
- דצבמבר בצ'רוויניה - הכל כבר נאמר על המקום....הטוב והרע
- תחילת ינואר קמפיטלו סלה רונדה - ממש ממש אהבתי. אוהב את איטליה והאיטלקים. מחירים הכי תחרותיים יעני זולים , באירופה. אין שום ספק.
למרות הותק הרב שלי, לא יצא לי לעשות סקי בסלה רונדה....ואני ממש ממש מצטער שלא הייתי שם לפני כן. זה יתוקן בהמשך
אתר מדהים לכל הדעות, מגוון אינסופי , תמיד תמצא צד שמש . הכל הכל טוב ונחמד שם. ממש - אמצע מרץ במיירהופן עם הצעירים שלי - גם מאד אהבתי את מיירהופן , שונה ממה שזכרתי . אז סיפרו לי ששידרגו את הרכבלים. אכן כן, לא עומדים יותר מדקה אפילו לא בגונדולות שעולות להר. עיירה וסביבותיה כייפיות מאד. אוכל טוב וזול . הצימרים האוסטרים ידועים בהכנסת האורחים והמחירים התחרותיים שלהם. הכל נכון. היה ממש כיף . האתר עצמו גם ענק ואם רוצים להרחיב יש בלי סוף אתרי משנה . מומלץ ביותר. חברים, להתראות בשנה הבאה ....הזאת . דצבמר כבר כאן
-
סיכום 4 ימי גלישה זולדןפורסם בפורום סקי וסנובורד
רביעי עד ראשון. 3.5 ימי גלישה. מחמישי.
בכללי זה אתר אוסטרי על הטוב והפחות טוב של אוסטריה. מלון רגינה - מצוין BB . עלות של כ 370 אירו לילה לחדר . חדרים גדולים מיטות טובות
כל הפסיליטיס במלון ברמה גבוהה. ספא, סקי רום, בר, א. בוקר מפנקת. חדר אמבטיה נקי ומפנק.
המלון קרוב לאחת משתי המעליות המרכזיות של זולדן. 50 מ'
האתר - אכזבה קלה.... האמת הזהרתם אותי. נתחיל ככה
זה אתר שמתאים למה שנקרא INTERMIDIATE , קלאסי. גולשים מתקדמים מאד ישתעממו . גולשים מתקדמים ימצאו עניין אם יחלקו את זמנם בין
שלושת אתרי המשנה. לא לוותר על נסיעה ל אוברגורגל. 110 קמ של שמש ומסלולים בעיקר אדומים וכחולים. שחורים פה ושם
האתר מתוחזק לעילא.
עקב אכילס לדעתי זה דוקא מערכת המעליות שהם מתגאים בה. די מפתיע. אבל לדעתי היא לא עונה לצרכים ויש מספר צווארי בקבוק עם תורים גדולים בשנת 2023 זה לא לעניין.
שני אתרי המשנה בזולדן מחוברים בניהם , אבל קצת מורכב.
באזור גיגליוכ מעבר לרכס הקרחון יש מעלית אחת שמחברת . ועומדים שם הרבה. בעיקר בבוקר
בבוקר כולם עולים לאזור המרכזי וגם שם יש בפועל רק רכבל כסאות אחד שלוקח אותך מספיק גבוה כדי לעבור הלאה להמשך האתר. תקלה
אוף פיסט די מעט. טוב, בכלל השנה עקב מיעוט השלג. .
היתרון הגדול של האתר הוא לגולשים ברמה בינונית ומתחילים , אפרה סקי מצוין, עיירה תוססת, תעבורה סקי בס טובה, מלא חנויות ציוד סקי . מי שמחפש להצטייד - יש הנחות משמעותיות עכשו.
גיימס בונד ELEMENTS תצפית יפה .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Boaz_3810459
-
סיכום 4 ימי גלישה זולדןפורסם בפורום סקי וסנובורד
רביעי עד ראשון. 3.5 ימי גלישה. מחמישי.
בכללי זה אתר אוסטרי על הטוב והפחות טוב של אוסטריה. מלון רגינה - מצוין BB . עלות של כ 370 אירו לילה לחדר . חדרים גדולים מיטות טובות
כל הפסיליטיס במלון ברמה גבוהה. ספא, סקי רום, בר, א. בוקר מפנקת. חדר אמבטיה נקי ומפנק.
המלון קרוב לאחת משתי המעליות המרכזיות של זולדן. 50 מ'
האתר - אכזבה קלה.... האמת הזהרתם אותי. נתחיל ככה
זה אתר שמתאים למה שנקרא INTERMIDIATE , קלאסי. גולשים מתקדמים מאד ישתעממו . גולשים מתקדמים ימצאו עניין אם יחלקו את זמנם בין
שלושת אתרי המשנה. לא לוותר על נסיעה ל אוברגורגל. 110 קמ של שמש ומסלולים בעיקר אדומים וכחולים. שחורים פה ושם
האתר מתוחזק לעילא.
עקב אכילס לדעתי זה דוקא מערכת המעליות שהם מתגאים בה. די מפתיע. אבל לדעתי היא לא עונה לצרכים ויש מספר צווארי בקבוק עם תורים גדולים בשנת 2023 זה לא לעניין.
שני אתרי המשנה בזולדן מחוברים בניהם , אבל קצת מורכב.
באזור גיגליוכ מעבר לרכס הקרחון יש מעלית אחת שמחברת . ועומדים שם הרבה. בעיקר בבוקר
בבוקר כולם עולים לאזור המרכזי וגם שם יש בפועל רק רכבל כסאות אחד שלוקח אותך מספיק גבוה כדי לעבור הלאה להמשך האתר. תקלה
אוף פיסט די מעט. טוב, בכלל השנה עקב מיעוט השלג. .
היתרון הגדול של האתר הוא לגולשים ברמה בינונית ומתחילים , אפרה סקי מצוין, עיירה תוססת, תעבורה סקי בס טובה, מלא חנויות ציוד סקי . מי שמחפש להצטייד - יש הנחות משמעותיות עכשו.
גיימס בונד ELEMENTS תצפית יפה .
-
RE: SOLDEN... למישהו יש טיפים, הצעות ?פורסם בפורום סקי וסנובורד
@boaz_3810459
זה אכן קרוב- אווירית . אבל בחורף אין דרך - כנראה חסום בגלל שלג. בדקתי את זה לפני שנה. תצטרך לעשות איגוף גדול דרך אינסברוק. הקרחון נחמד אבל נראה לי שזה לא שווה את ההכמה שעות שזה ייקחאוקי, עזרת לי . כנראה שאוותר על זה. נראה מה יהיה המצב שם בזולדן
שנה קשה באירופה. חם
-
RE: SOLDEN... למישהו יש טיפים, הצעות ?פורסם בפורום סקי וסנובורד
מישהו יודע אם יש גישה לקרחון שטובאי . ניראה קרוב, וגוגל מאפ מראה איזה שהוא מסלול אבל נראה לי צריך לעשות את כל הסיבוב דרך אינסברוק כדי להגיע לשם שווה בכלל ?
-
SOLDEN... למישהו יש טיפים, הצעות ?פורסם בפורום סקי וסנובורד
ב 1/3 בזולדן. קורא ביקורות מעורבות.
מה החוויה שלכם מישם. אני גולש מנוסה מאד.
יש למישהו טיפ בנושא הדרכה, לבנות שלי. יקר לאללה..
-
RE: קנית מעיל סקי בין מילנו לואל גרדנהפורסם בפורום סקי וסנובורד
יש חנות דקאתלון גדולה מאד ב בולזאנו. ביקרתי שם, כמויות ציוד ומגוון גדול מאד במחירים של דקאתלון. יש זול מאד ויש גם ציוד איכותי במחירים סבירים. מומלץ .
-
RE: המלצה על חברת השכרת רכב בוינהפורסם בפורום סקי וסנובורד
ZIPPY7 אמנם לא בשדה, אבל קבלתי רכב מצוין ושרות טוב. היו נחמדים וזולים יחסית . סוזוקי ויטרה S , גדול מרווח נוח. שלמתי לפני שנה כ 300 אירו. אבל המחירים משתנים כל הזמן
-
RE: חיפוש נואש של רכב עם צמיגי חורף באיטליה!!! והסבר על קטגוריה CMDXפורסם בפורום סקי וסנובורד
בסוף קיבלתי רכב FORD ECO SPORT עם צמיגי חורף
לא פיאט 500X
אגב, חברת MAGGIORE דרך ECONOMY BOOKING , לא מה שכתבתי.
השרות היה בסדר. דלפק בשד"ת ברגמו.
הרכב למרות הקטגוריה CD היה קטן \ בינוני. אבל מספיק ל 2 עד 3 עם ציוד מזוודות
בשביל לשים SKIS צריך להזמין מה שנקרא RACKS
-
RE: משפחה בפילהפורסם בפורום סקי וסנובורד
לעניין צמיגי ה"שלג" כמו שקראת לזה.
אז אין צמיגי שלג, יש מה שנקרא winter tires . צמיגי חורף , וזה מה שאתה צריך.
אל תסמוך על "יהייה בסדר" לא ירד שלג. אתה עם משפחה.
שרשראות שלג שמקבלים בחברות השכרה.... שלא תיצטרך לשים אותן. כי הן לא שוות הרבה.
זה הניסיון שלי.
עכשו, איך משיגים בכל זאת באיטליה צמיגי חורף.
זה קשה, החברות מחזיקות רכבים בודדים במאגר שלהם עם צמיגי חורף.
אני השגתי בחברת Economy Booking שהיא כניראה חברת בת של בוקינג קום.
צריך לוודא שכתוב במפורש בהזמנה \ בוואוצ'ר שהרכב יצויד בצמיגי חורף - אז הם ממש שומרים לך אחד כזה
אחרת, זה עניין של מזל
-
הגיע הרגע , אני באורטיזיי סלה רונדה, החל מסופש 7/1 עד 13/1פורסם בפורום סקי וסנובורד
לא לבד אומנם , אבל מי שרוצה , יכול ליצור קשר.
יהיה נחמד לגלוש עם מישהם מהפורום.
ניתן להשיג אותי ב [email protected]
-
RE: חיפוש נואש של רכב עם צמיגי חורף באיטליה!!! והסבר על קטגוריה CMDXפורסם בפורום סקי וסנובורד
בעקבות השרשור הזה התאמצתי די... והחלפתי את הרכב שלקחתי ב FIAT 500X שהעיקר בו [מלבד זה שזה רכב נחמד ומעין SUV] קיצר, העיקר שצוין בוואוצ'ר בפירוש WINTER TIRES וזה לא פשוט באיטליה לקבל . סוכנות MAGGIORE דרך ECONOMY CARS